- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
proof88 #21176 üzenetére
Update: Binance-ról nem találtam egyelőre semmit, csak év elejéről egy pletykát, hogy valszeg Lettországban fog MiCA licenszet szerezni, és az alapján kapja majd meg a többi EU tagállamban is az engedélyt.
Viszont Kraken már megszerezte Írországban, ez friss hír. Valszeg ők előbb fel fognak kerülni az MNB-s listára is.
-
Qtyii
aktív tag
válasz
proof88 #21168 üzenetére
[Nézd meg Kripto törvényről összefoglalás]
Érdemes megnézni, persze Pinke annyira nem érdekes, de Anita amit mond az mindig jó érthető és világos.
nyílván nem kell azonnal parázni szerintem se, de azért sikerült ezt úgy előállítani (mármint a törvényt) hogy szinte csak kérdéseket vet fel nem a szabályozott átlátható világos törvénykezés lett sajnos... -
kenwood
veterán
válasz
proof88 #21078 üzenetére
Ebben biztos vagy ? Pont a napokban olvastam egy cikket arrol, egyre kevesebb dolog indokolja a 200 milliardos marketcapet. Az L2 megoldasok,es az olcsobb/gyorsabb L1 lancokkal szemben nem igazan tud semmi pluszt felmutatni. Par eve meg ez volt a legnagyobb PoW lanc, a konkurensekben nem igazan volt bizalom. Ez ma mar nem igaz.
#21082 Ezekre miert van szukseg ?
Minden masodik hozzaszolasod arrol szol , hogy beirsz valami rosszindulatu, ertelmetlen commentet. Lenyegeben beleallsz mindenkibe. -
Héraklész
aktív tag
válasz
proof88 #20948 üzenetére
Tehát ha nincs kamerád, akkor nem juthatsz a pénzedhez, de ezt az elején nem közlik...
Nem tudom. Régebben Paypalt, Transferwise-t használtam, pókereztem, sokat vásároltam online több országból, angol nyugdíjbiztosítást intéztem kizárólag online, jelenleg is online bankolok stb. Sosem volt azonosítási problémám. -
válasz
proof88 #20578 üzenetére
Hát kb ingyen lehet csinálni saját pumpfun tokent, így én is csináltam.
Kár hogy kutya se ugatta meg. Sőt ha nem kerül ki onnan akkor kb sehonnan se jut tudomására senkinek sem még csak hogy létezik, az sem.
Bezzeg direkt néztem, valami hoe, mindjárt 1 milliót kaszált egy képpel meg egy livestreammel, percek alatt, meglett neki a king of the hill is. -
vzozo
senior tag
válasz
proof88 #20520 üzenetére
Valamiért ma újra azonosítanom kellett magam a Binance-nál SEPA kiutaláshoz.
Lefotóztam a jogsimat, lőttem magamról egy szelfit, és annak ellenére, hogy vagy egy hónapja nem borotválkoztam meg (az igazolványon simabőrű vagyok
), kb. 5 másodperc alatt elfogadta a rendszer. Az egészben a legtöbb ideig az tartott, hogy megkeressem hol hagytam a tárcámat, hogy meglegyenek az irataim.
Szóval lehet én vagyok szerencsés, de fogalmam sincs, hogy nálatok mi megy félre.
-
ferni
őstag
válasz
proof88 #20529 üzenetére
Binance működik végre, szóval maradhat.
Nekem jelenleg egy tényleg nem nagy tétel ETCt kéne pénzzé tenni, majd Revolutra át.
Binancere tegyem fel akkor az ETCt, váltsam át pl USDT-re és a Binanceről át tudom ezt küldeni a Revolutos címre egyből ugye?
Sok év kimaradt, bocsi itt a bénázásért, Binance is totál más email címen volt, mint amire emlékeztem, szóval vannak gondok.
-
BaLee
addikt
válasz
proof88 #20358 üzenetére
Azért meglepődnék ha decemberre 1500$ lenne az ETH...
Tavasszal is ez ment, mindenki a SOL-t favorizálta és tisztán emlékszem, hogy csomóan átváltották az ETH-t SOL-ra aztán utána ugrott egy 30%-t az ETH.
Valamikor májusban volt ez amikor a márciusi rally után a többség azt mondta, hogy az ETH-nak már nem lesz nagy dobása a SOL mellett. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
proof88 #20343 üzenetére
Én 70 majd 90 ezres bitcoinnal álmodtam, ráadásul el tudtam adni az etfjeim is 90-en
Pár perc alatt érte el a 60k környékéről.
Álmomból reggel felébredve az volt a konklúzióm hogy be kéne adni sell ordereket különböző árakon.
Persze nem tettem meg, maradok hodler és majd adhoc eladom ha úgy érzem elég volt.
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
proof88 #19641 üzenetére
A nyugdíjas elképzeléseket könnyen keresztbe húzhatja egy globális krízis, ami államcsődökkel és a FIAT pénzek bukásával járhat. Amennyire pörög a bankóprés az államokban, túl sok jót nem jelent a jövőre nézve, nem beszélve az államadósságról. Ha pedig a zöldhasú elhasal, akkor kb az összes többi is.
Egyesek azt gondolják, hogy a kripto lesz a menedék egy ilyen forgatókönyv megvalósulása során. Szerintem ha még is menedékké válik a kripto, a komolyabb turbulenciát nem fogja tudni elkerülni ez sem.Minden esetre a nyugdíjas tervekből nem hagyhatóak ki a reálértékek.
-
kenwood
veterán
válasz
proof88 #19008 üzenetére
Szerintem ez rossz pelda. Ha mondjuk osszehasonlitod az Androidos es a Wines Excel, Word appot, akkor ott normal, hetkoznapi hasznalatban is erezheto az elonyben van a Win. Sot mar egy sima copy-paste, drag&drop eseten is.
Linuxot hasznalok a melohoz ( dns serverek, ssh, logolas, scp stb ...). Ettol fuggetlenul olyan dologba meg nem futottam bele, amiben nekem a hetkoznapi eletemet megkonnyitene a Linux a Winnel szemben. -
viharhozo
addikt
válasz
proof88 #17189 üzenetére
Mert nincs juzer, nincs eleg likviditas, szar a szoftver, genyaznak a kifizetesekkel (ezt meg a joval regebben futo Stepn se merte meglepni).
Bar mar annyira beesett, h a floor nincs 100 dollar se, szoval annal tobbet nem veszthetsz.
kenwood: sztem az osszes M2E-ben akkor van penz, ha adod-veszed a hozza kapcsolodo NFT-ket es/vagy a legeslegelejen szallsz be. Bar ugye a Stepnnel ez se volt garancia a sikerre, mert pont utana zuhant be a Sol.
-
proof88
addikt
válasz
proof88 #17120 üzenetére
Na most végre bejelentkeztem.
Most 5 mp alatt megjött emailben a verification kód.
Sajnos 0 km-t mutat nekem, és 21 CALO-m van, nem emlékszem hogy eredetileg mennyi volt.De ahogy látom, most küldenem kell FIT tokent kívülről hogy vehessek cipőt, hogy futhassak. Meg ahogy látom, most már nem kell párosítani a Strava-val az appot.
Na majd lesz valami. -
viharhozo
addikt
válasz
proof88 #16747 üzenetére
Sztem nem kellett volna semmit elvesztened, ami a tied, az a tied. Hacsak el nem lopta vki, mert rengeted a scammer.
Tegnap 5 korul egy hekker mintelt kb. 130000 coint a semmibol es raboritotta a piacra, ezzel 5,5-rol 1,5-ig lenyomva az arfolyamot. Utana ijedtukben lekorlatoztak az egesz halozatot, az app es a piac kozott nem nagyon van kapcsolat. Persze az egeszrol semmit nem kommunikalnak/tak, egy csomo ember eladta a cipojet, a coint meg nem kapta meg erte.
Lehet, h nalad is ez a problema, de ha erdemi mennyisegu tokened van, csinalj egy ticketet az appban, elobb-utobb ezek elo szoktak kerulni.
-
viharhozo
addikt
válasz
proof88 #16565 üzenetére
Ha vkit erdekel, a Calo ma elindult.
Ez legalabb nagyon szar nem lett, 900-ert vettem a cipot penteken, ma majdnem 1500-ert ment el a levonasok utan.
Az utolso szogig elloptak a Stepnt egy nagyon fontos kivetellel. Itt a cipok is ugyanabban a tokenben mennek, mint amit a mozgasert kapsz. Szerintem ez nem tul jo otlet, mert meg durvabb kilengesekhez vezet. En arra jatszottam, h az indulaskor meg befele sokkal tobb penz fog menni, ez nagyjabol be is jott, a token ment 60+%-ot. Nem lepodnek meg, ha meg feljebb menne, bar mar most is 1400 dollar a legolcsobb cipo, a Stepnnel ennek a toredeke, ez eleg eros gat lehet.
Viszont par nap mulva szinte biztosan zuhanni fog, 1-2 dollar korul megint erdemes lehet cipot venni.
Ja, az app erosen bugos, az Androidost Europaban meg mindig nem lehet Playstore-bol letolteni, ugyh alaposan nezze meg mindenki, mit csinal, kulonben napokra beragadhat a penze, amit egy erosen volatilis tokennel nagy gaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest