Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz
üzenetére
Jaja, így van, ki milyen szcenáriót játszik meg. Holnap a jelentés előtt azért várható csapkodás, olajár is fos, nem gondolom, hogy jó lesz az infláció, szerintem egy 66 sima, de wick-kel 64 is lehet. Orderek bent, a múltkori szintekkel, megy majd a mozi. Meg a korrigálás, ha kell.

Kicsi TF-en (15m, 1h) teljesen kaki, 4h most érdekes, MA-k teljesen együtt, napos MA50 meg hetes MA8 65-66k.
-
törölt tag
válasz
nort_on
üzenetére
Minden lehet, csak annyi a kérdés, mihez milyen valószínűséget társítasz. Én személy szerint nem úgy látom a ciklust, mint ahol nyáron 42-52k lesz. Most pedig továbbra sem látom a 65k-t, valószínűbbnek tartom, hogy legrosszabb esetben valahol 67,5k-nál vagy itt valahol agresszíven pattanjon. Aztán persze majd kiderül.

-
GuMipOkE
senior tag
Grayscale-nak ma is jelentős inkontinencia problémája van, mint tegnap?
-
nort_on
senior tag
válasz
üzenetére
Winter65k is coming.
Viccet félretéve, bármi lehet, a múltból nehéz kiindulni, de nem szabad túlzottan bikának lenni. Simán lehet 2021 is, ok, ciklusban nem ott vagyunk, de ott is április 64, nyár 28, november 69. Miért ne lehetne idén nyáron is egy 52k? Vagy 42? Persze lehet 85 vagy 100 is, miért ne.Holnap USA inflációs adatok jönnek, az is izgi lesz.

-
GuMipOkE
senior tag
válasz
üzenetére
Ha beszakad akár pár 100 dolláros árra is, DE
A) nem állami szabályozás miatt,
B) nem a BTC javíthatatlan technológiai hibája miatt (ide értve a kvantumszámítógépekkel való törést is),
akkor én tuti shoppingolnék, amennyit tudnék. Szerintem a BTC műkincs kategória lesz, amíg valami miatt ki nem fektetik. -
törölt tag
válasz
nort_on
üzenetére
Ha egyáltalán lesz is pullback 70k alá, a 65-öt valahogy én ezen a ponton nem látom benne.
Egyelőre eléggé hasonló move 2020 november-decemberéhez (ahol a korábbi ATH-jal küzdött), ha ez folytatódna, akkor elég masszív up jön. Persze tudom-tudom, a fraktálok csak mémek.
Folyamatosan spotban ülve mondjuk engem annyira nem érint még egyelőre.
De azért: 85k a felezésre?
-
törölt tag
válasz
nort_on
üzenetére
Lattam a savjaidat, nem tetszettek.

Van eleg lovem benne, csak akkor csoportositok at meg tobbet, ha tenyleg eleg jo a lehetoseg, sajnos az elozo dip nem lett eleg jo ehhez.Amugy igen, szerintem a BTC es ETH blokklanc is eleg egyedi es eleg innovaciot nyujt.
Elobbi uj asset class, digitalis arany, utobbi meg ha terjedni kezdene az okosszerzodesekkel megreformalhatna az eletunk sok teruletet.Nagyon eroszakos a mai emelkedes, kivancsi vagyok mi tortenik majd ha felkelnek amerikaban.
-
kuntics
aktív tag
Köazi az infókat. Úgyis csinaltam a tavalyi adóbevallást, elvileg sikerült 22-re, meg 21-re felvinni az akkori vásárlásokat. Ettől függetlenül úgy ertelmezem én is, hogy ha idén visszaváltok 200e alatt, naponta max min bér 10%-ig, akkor adómentes mindenképpen. De majd jövőre kiderül

-
Frozen
addikt
válasz
kuntics
üzenetére
Amit befektették összeget azt bármikor kiveheted hiszen az a te pénzed és te raktad be ,ugyan annyit is veszel ki. Ez kb olyan mint mikor veszel valamit a boltba és visszaviszed és visszakapod az árát.
A fentmaradó összegre annyit érdemes lenne utána olvasni mennyi éves szinten a nem adóköteles rész. Mert szerintem magyarban is van ilyen összeg meghatározva éves szinten. Szóval ahogy írtad tulajdonképpen a 240 dollár az amiről itt szó van össz vissz.
-
kenwood
veterán
válasz
kuntics
üzenetére
[link]
Ezt en ugy ertelmezem, hogy :
Ha nem vallottad be az elozo ket evben a vasarlast, akkor azzal nem tudod az adoalapot csokkenteni, igy amit eddig elkoltottel,illetve amit el fogsz kolteni barmilyen modon (kartyas vasarlas,bankszamlara kiutalas, atm-es kp felvetel stb ...) annak a 15 szazalekat be kell fizetned adokent.
A Cryptos (pl Kucoin) kartyak annyibol jobbak, hogy azoknal van lehetoseg ra, hogy az usdt-ben (crypto) tartott egyenlegedbol vasarolj. Ilyenkor a vasarlas pillanatban tortenik a fiat konverzio, igy a fenmarado osszeg marad crypto,ami nem adokoteles.Ha bejelentetted volna a vasarlast, akkor csak csak a nyereseg 15 szazalekat kellene leadoznod,bar a 2021 mar ott is necces,mivel az ket even tuli.
Sumakkal kapcsolatos kerdesekre ne varj valaszt, mert azt torlik a moderatorok.
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
Kripto adózásban otthon van valaki? Naggyon minimális összegért vásárolgattam 2021 november és 2023 december között coinbase-n btc-t meg eth-t. Eddig egyik adobevallásban sem szerepeltettem, nem tudtam róla, hogy kellene. Az össz ráfordítás 500$-t se érte el, tényleg csak kipróbálás szintjén volt. Most ér az egész kb 740$-t. Ha én az egészet átváltom usd-re és kiutalom revolutra, akkor
-az egész után (740$)
-csak a nyereség után (240$)
-vagy semmennyit sem kellene adóznom?Ilyen kis tétellel is foglalkozik a NAV, vagy mehet a sumákolás, nem történt semmi látnivaló
? Revoluton hagynám a pénzt, onnan költögetném el bevásárláskor, meg külföldi rendelésekkor. -
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok, nem trade, de kriptó

Én binance-on nézem, de van-e valakinek USDT -re AEUR-ra (és más simple earn-ben flexi leköthető (stabil-)koinokra éves havi heti vagy egyáltalán a Binance-nál "APR details"-ban mutatott pár órásnál hosszabb távú hozam APR chart -ja, akár kigyűjtve? -
nort_on
senior tag
Jaja, kb ez a lényeg, de lefelé sávosan egyre nagyobb pakkok vannak, így ennek a táblazatnak az átlagára olyan 63.5k körül van. De mivel bőven van már nyereség az elmúlt 16 hónapban, így kb 28-30k körül lennék nullán. Szal akkor van veszteség, ha oda lemegy és el is adom.
-
Addel
senior tag
válasz
kenwood
üzenetére
Ha jól értem, akkor 73777( korábbi ATH?) hoz képest 9%-al lejjebb vesz x mennyiségü BTC-t, majd további -1% -ra újfent, mad -0.5%-ként még 6x, a összes átlagára ~65.5k körüli, tehát csak akkor lehetne ezen bukni, ha nem menne többet az árfolyam 65.5k fölé.
Valami ilyesmi. -
-
lorcsi
veterán
van itt ez a index cikk: [link]
a végén van egy rész:
"nagy általánosságban elmondható, hogy a nemzetközi tőzsdék, a külföldi brókerek mellett van egy-két fintech applikáció, de ami a többségnek ennél érdekesebb lehet:
VANNAK OLYAN HAZAI SZOLGÁLTATÓK, AMELYEKNÉL MAGYAR NYELVEN, FORINTÉRT, KÖNNYEN, EGYSZERŰEN, KÉNYELMESEN LEHET „KRIPTÓZNI”.
Akár készpénzbefizetéssel, bitcoinautomatán keresztül, hiszen mára ezekből is kiépült speciális ATM-hálózat, de online banki utalással is lehetséges bitcoint vásárolni. Ami a befektetésekben járatlan rétegnek megnyugtató lehet: a hazai szolgáltatók értelemszerűen magyar nyelvű ügyfélszolgálati támogatást adnak, és segítenek megtenni az első lépéseket biztonságosan, például támogatást nyújtanak az első kriptovaluta-tárca telepítésében."sajnos nem nevezi nevén a szolgáltatókat

kik azok a szolgáltatók, akikre utal?
érdemes e velük kezdeni ?kezdő vagyok az egészben, de egy iylen magyar oldallal biztonságosabbnak gondolom
-
vzozo
senior tag
HydraDX-et használt már bárki közületek? Gondoltam nekiállok "tanulni" DEX-es műveleteket, és akkor már miért ne shitcoinnal aprópénzért.

De ez nagyon pilótavizsgás. A doksijuk kb. semmi használhatót nem tartalmaz, komolyan az embernek a kisujjából kéne kiszopnia bizonyos infókat?
Hotwalletnek van egy mobilos metamask, tárca összekötve, moonbeam networkről cross-chain transferrel WETH-t át is hoztam (destination chain HydraDX), de igazából semmilyen swap tranzakciót nem tudok végrehajtani.
A sejtésem az az, hogy a wallet címe moonbeames és nem hydrás. De honnan a bréből szerezzek, csináljak hydrás accountot?
-
törölt tag
válasz
LuckyL
üzenetére
3 óra, -25-35%. Ezért nem írok be solanás mémcoinokat, annak ellenére, hogy elég aktívan trade-elem őket. Mármint ez is mehet még fentebb persze, és hosszú távon lehet, hogy nem számít, csak sok embernél hagyhat rossz szájízt egy-egy ilyen ajánlás, abban az esetben, amikor véletlenül pont esetleges local topon sikerül beírni.

-
Puffocska
tag
Tanácsot szeretnék kérni felhagyott bányászat utáni kisértékű portfólióm fiatra váltásában. Adott tőzsde ETH és wallet Matic & WETH
Miként tudom a legkisebb költséggel egy platformra hozni és eladni a különböző helyeken és hálózaton lévő eltérő coinokat?
Mi a legolcsóbb megoldás fiatra váltásra, pl Binance/Coinbase kiutalás, CoinCharlie, személyes USDT eladás stb?
Köszönöm. -
LuckyL
őstag
gyertek hamicoinba
[link] -
törölt tag
válasz
Frozen
üzenetére
Nem a $20k, maga az összeg a lényeg, nem arról van szó, hogy nekem sokkoló a $20k, amit fel sem tudok fogni.
Egyszerűen meglepődtem, hogy valaki itt a topic-ban, BTC-n 20k-t keresett egy olyan periódusban, amikor gyakorlatilag range-ben mozgott, így a pár százalékos mozgáshoz nagy pozíciót kellett használni. Ami ha normál trade lenne 1-2%-kal, akkor az rohadt nagy portfóliót kellene, hogy jelentsen, de azóta már kiderült, hogy a portfóliója nagy hányadával történt.
Tudom, hogy mennyit lehet keresni, követek olyan embereket, akik egy-egy trade-del keresnek millió dollárokat. -
Agyrák666
aktív tag
Egy shitcoin mind folott..
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Vagy az is... ezt nem lehet tudni mindenkinek ott a portfolioja ,de a részleteket hogy mi miből van senki nem fogja közzétenni így bárki mondhat nagyot és tünhet okosnak és hozzáértőnek ezért nem jó mások után menni
.
#19496kwzatz
Lehet egyetlen egy tradeléssel is annyit keresni sőt még többet is csupán az a kérdés mennyi tökét mozgat meg az ember ennyi nyereségért. -
Köszi mindenkinek.

Előrébb nem lettem, de legalább tisztultak a dolgok.
Szerintem kockázatok még vele aztán nem veszem ki most, hanem várok még.
Ha ki akarom venni swappal megoldom.
-
kenwood
veterán
"Ha dodóba lenne annyi, nem lenne ennyire ismeretlen szerintem. "
Semmilyen jelentosege nincs annak, hogy mennyibe kerul egy darab egy adott tokenbol.
Szerinted melyik kripto er tobbet ?
- 5000$ darabja es 1000 db. a teljes supply
- 10 cent darabja es 100 milliard db. a teljes supply -
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Azért irtam oda zárójelbe direkt, mert a Wallet is úgy hozza valamiért, pedig minden mást dollárba hoz..
Ha dodóba lenne annyi, nem lenne ennyire ismeretlen szerintem. 
-
kenwood
veterán
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
3.16$ az arfolyam.
Fortinban 1k+
-
#19539 Nem több száz coinról van szó, csak pár tíz darab szóval a 25--40 dollár annyira nem kevés.

#19538 Áhh értem. Köszi!
#19540 Jól hangzik csak a felét se értem amit írtál..
Jelenleg abba sem vagyok biztos, hogy ki akarom venni, mert megint többet ér, mint tegnap.. Kérdés csak az, hogy meddig.
Egy kérdés még. Van a slippage tolerance ami 1%-3% között állítható. Ez akkor a legjobb, ha 1%?
-
kenwood
veterán
Azt nem tudom, hogy van-e olcsobb megoldas, de a jovoben ilyet szerintem ne csinalj. Egyszerubb ha olyan cex-en veszed meg, ahol listazva van az adott coin.
[link]
Ezek kozul a Mexc-rol tudom, hogy zavaros hatteru, kerulnem, a HTX-et nem ismerem.Az OKX a kedvenc F1 csapatom tamogatoja, igy ha ezt kellene cexen megvennem, akkor ott tennem

-
Bocsi, ha értelmetlen a dolog. Megpróbálom újra.
Szóval van RIO-m amit az alap Coinbasen nem lehet vásárolni, csak Coinbase Wallet-en. Ott vettem és szeretném eladni, hogy ki tudjam a profitot venni belőle. Viszont Walleten nem lehet sem Bridgelni ezt sem pedig simán eladni. Három opcióm van, Swap ami kb 9 ezer forintba kerülne és így át tudnám váltani ETH-ra amit ki tudnék küldeni a sima Coinbase-re, hogy ott eladjam vagy Send és Recieve. Próbáltam kiküldeni sima CB-re, de mivel ott nincs olyan ezért csak keringett az éterben aztán fél óra pánik után vissza tudtam szerezni recoveryvel.
Kérdésem tehát az, hogy tudom pénzre váltani Coinbase Walletről, mivel ott eladni nem lehet. Csak a váltás ETH-ra aztán annak kiküldése sima CB-re ott eladása aztán kiutalása játszik vagy van olcsóbb és kevésbé veszteséges megoldás is? Ha létezik ilyen, akkor azt pontosan hogyan tudom végre hajtani?

-
kenwood
veterán
Elvileg lehet, bar tovabbra sem tiszta, mi lenne a cel.
Ket dolgot tudok elkepzelni :- biztonsagosabbnak tartja a CB walletet a mostaninal, es inkabb ott tarolna a RIO tokenjeit
- Szeretne stablecoinra valtani, vagy fiatkent kiutalni.Ha az utobbi, akkor felmerul a kerdes, hogy mibol vette ?
Valahol cryptot csinalt a fiatbol. Ott mukodnie kene forditva is. -
-
Pietrosz
addikt
Ti be tudtok lépni binancera?
Nekem ezt írja:
Please enter a valid email or phone number. Spaces or special characters are not allowed for phone numbers. Semmi sem változott pedig, eddig simán ment a belépés
szerk.: privat ablakbol működik, biztos valami cache kavar be, de kicsit beszartam. Eddig sose volt ilyen gond. -
törölt tag
-
törölt tag
-
kenwood
veterán
válasz
tomazin
üzenetére
Akkor felreertettem.
Azt hittem, Eth-val kell a coinbasen fizetzni, , hogy a RIO az o walletjebol egy masikba atkeruljon.Ez kavart meg, mert igy utolag atgondolva,keptelen vagyok ertelmezni :
" küldeni szeretnék egy altcoint (RIO) ETH-ra "
Ezt leforditanad nekem magyarra ?
-
Segítséget szeretnék kérni.
Coinbase Walletet használok és küldeni szeretnék egy altcoint (RIO) ETH-ra viszont azt írja, hogy nincs elegendő ETH-m hogy fedezze a díjat. Tettem fel pénzt, de azt a Base-re tette nem pedig ETH Networkra..
Hogy tudom át tenni oda?
-
"Sh!tcoin" esetén ti milyen növekedés után szoktátok ki venni? RIO most elég nagyot megy és jelenleg 4x-nél járok ahogy már említettem tegnap is viszont sanszos, hogy azért nem ez lesz a következő BTC...

Nem egy konkrét coinra szólna tehát a kérdés, hanem a ti tapasztalatokra vagyok kíváncsi. -
dobolan
senior tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Szia. A küldés a withdraw.
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Brobalnek depositolni, de: You can't deposit BTC.BTC is not available to deposit in your country. Choose another currency to deposit. Ilyenkor mi a teendo ? Vagy hogy tudok mast kuldeni binance walletra ?
-
Fiddlestick
aktív tag
Sziasztok! Krakerol tudok kuldeni ismerosomnek cryptot, ugy hogy o binancen “bankol” ? Kb mennyi ido ennek az atfutasa ?
-
törölt tag
válasz
nort_on
üzenetére
Értem, tehát nem hagyományos értelemben vett trade-ek a bankroll 1-2%-ával, hanem a portfólió jelentős hányadával eladás annak reményében, hogy visszaveszed lentebb.
Igen, ennek megvan a veszélye, hogy teljesen más színben tűnjön fel még a 20k profit is, ha 3 héttel később 40k lett volna az ember kisujjának a megmozdítása nélkül.
Aztán megjelenik opcióként a "visszavásárlás fentebb".
Ezt a core spot pozíciókkal nem csinálom, futnak, ameddig a zene szól. (persze ezt el kell majd találni)
Játékra nekem ott a Solana shitcoin kaszinó és egy-két, az aktuális narratívát követő swing trade.
-
nort_on
senior tag
válasz
üzenetére
Így van, euró. 2 trade volt, ezek most nem teljes portfólióval (a sávozás miatt "nem volt rizikó"), BTC ETF TBSZ-en, hogy adózni (és adminisztrálni) se kelljen utána. Egyébként ez a ki-be ugrabugra nem ajánlott senkinek (magamnak sem ajanlom, de ha most range-be mozgunk, akkor 1-2 swing belefér), hodli sokkal jobb. Mert mi van, ha pozi nélkül most ugrunk 80-90k-ra? Szépen kimarad az ember.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nekem a spekukatív pozim amit érdemi esés hiányában nem tudtam kiépíteni, +11%-on áll, kemény 176 euró profittal.
A rendes kriptó befektetések:
BTC: +140% (9800 euró profit)
ETH: +100% (7200 euró profit)Euróban denominált ETF-ek.
Egyébként senkinek sem talált, nortonnak a 20k szintén euróban van, nem dollár, nem forint és nem btc.
-
-
törölt tag
válasz
dobolan
üzenetére
És az nem lepne meg, ha valaki 1 millió dolláros pozícióval trade-elne innen BTC-t?
Az elmúlt 2 hétben gyakorlatilag oda-vissza mozgott 60-70k környékén, szóval nekem a $20k profit meglepő, mert vagy:
1. Nagyobb size-zal ment és több jó trade
2. Vagy még nagyobb size-zal egy trade
3. Abszolút felelőtlenség, ami jól sült el
Mind ezt váltja ki belőlem itt a topic-ban:
-
törölt tag
válasz
dobolan
üzenetére
De ő maga írta a 20k-t, így pontosan milyen zsebben való turkálásról van szó?
Csak rácsodálkoztam, mert az már pöpec. (jó, mondjuk itt is vannak körülmények, amik között ugyanez lehet egyszerre szuper és abszolút felelőtlenség is, amiből lehet gyors "rekt" is, amint nem úgy sülnek a dolgok, de ha ez korrekt bankroll menedzsment mellett ment, akkor az erős) -
Realioban (RIO) utazik valaki itt?
Január elején vettem 260-as árfolyamon pár tíz darabot, de most 820-nál jár. Erre van valakinek jóslat meddig tarthat ki vagy ideje lenne ki venni 3x körül most? Akinek van az HODL vagy swappolja?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Háztartási gépek
- Energiaital topic
- Pánik a memóriapiacon
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

Hogy tudom át tenni oda?
"