- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
trek81 #18432 üzenetére
Van. Ügyfélszerzésnek hívják. Valamennyi banknak vannak hasonló akciója, a különbség mit kér cserébe. A Gránit és a Revolut az ahol kb semmit, vagy annyira minimális hogy azt bárki gond nélkül tudja teljesíteni, plusszal zárni. (Revolutnál még idő sincs megszabva). A banknak meg azért jó, mert kipróbálod a szolgáltatást, megismerik az emberek és egy jó része marad és használni is fogja, mert jobb ajánlata van mint más versenytársaké pl. Átlagos bankolási szokások között 10x-es különbség is lehet az emberek között. Ami azt jelenti, valaki ugyan azért 10szeres költséget is fizet, mert ennyire foglalkozunk ezzel.
Rafinál és K&H-nál is vannak hasonló ajánlatok, de sokkal több megkötéssel, levonással összességében.
De kriptot nézve is Binancen vannak ajánló linkek, meg máshol is. Néha jobb reklám mint hirdetni valahol.
Kolléga esetét nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy ahány bank annyiféle negatívumot tudnál találni, akár költségekben, akár más szempontok alapján. Nekem eddig semmi gondom nem volt velük. Amikor felhívtam őket, akkor is készségesek voltak és szinte azonnal felvették a telefont. Más cégnél nem jellemző. Videóbankot még nem kellett használnom. Appot és netbankot meg használtam. Észrevételeim nekem is lennének, de lényegét tekintve funkcionalitást nem befolyásol. Ha mégis kellene valamit személyesen intézni, az sem megoldhatatlan összekötném más projekttel, dologgal.
Erre nem volt példa.
Ha valaki gondolkodik ilyesmiben vagy vállalkozó, kíváncsi természetű, akkor meg megér egy próbát ennyiért, másodlagosként tesztelve vagy főszámlának később. Van ismerős aki évek óta használja vállalkozása számlájaként. Még nem hallottam tőle panaszt rá.
Nekem eddig Gránitnál nem volt alap költségem költségem. Utalásnál (cetelem számlára) volt minimális díj, de még ha azt beszámolnám akkor is jelentős plusszba lennék. Annyi, vagy több meg máshol is lett volna. Ha nem lennék elégedett vele, nem ajánlanám.
-
törölt tag
válasz
trek81 #18417 üzenetére
???
Milyen 1666 ft számlavezetést írsz? Van nem egy csomag ahol 0 ft a számlavezetési díj. Elektronikus használat számlakivonat és isms (push) esetén 0 ft a teljes alap költség.
Max a bankkártyának van díja (min 1890). Innentől kedve pedig aki nem akarja nem használja pl 1 évig utána is zárhatja. Másodlagos számlának is akár jó. Semmibe nem kerül neki. Bőven nyerseségesen jön ki egy új ügyfél. Ha nem jön be neki akkor is.A vicc kategória a takarék ahol médiamarkba adnak utalványt, ha új ügyfélként regisztrálsz, ajánlással, ez volt a csúcs amit eddig olvastam. Legtöbb banknál viszont vannak plussz feltételek, csoportos, fizetés oda utalás, havi kártya használat...
"Már nem tudom hova forduljak ezzel a problémámmal. Így a netbank is használhatatlan."
pl ha Pesten jársz akkor személyesen is eltudod intézni. De videóbankon is kellene működnie, szerintem. Célszerű állandó számra regisztrálni a szolgáltatásokat, ahogy emailnél is megválogatni mit ad meg az ügyfél. Ez általános érvényű. -
HoppMaster
aktív tag
válasz
trek81 #18417 üzenetére
Ez a Gránit bank inkább nem is jellemzem milyen "banda", mert megváltozott a telefonszámom 4szeri video azonosítás és beszélgetés után se sikerült nekik megváltoztatni. Holott a video hívás alkalmával, majdhogynem azt is kérdezték milyen volt az utóbbi egy heti székletem.
Már nem tudom hova forduljak ezzel a problémámmal. Így a netbank is használhatatlan. -
Frozen
addikt
válasz
trek81 #18319 üzenetére
Most olvastam egy német cikket, ahol leírták hogy bálna vagy bálnák rángataják a btc árfolyamot és mikor profitálnak akkor beszakítják. A kicsik pedig buknak vele rengeteget.
Az a helyzet,hogy szerintem ha meghúzzák ugyan azt mint a lunával az egész piac be fog dölni mind1 miben hiszel hiszen ha a legnagyobb kifekszik ránt magával mindent. -
Frozen
addikt
válasz
trek81 #18308 üzenetére
Főleg mikor ezek majd rászabadulnak a mostani etc és stb hálozatokra és még jobban elszáll majd a diff. Igazi kánaán lesz a bányászat, még majd akkor is mikor emelkednek az árfolyamok egy esetleges bikapiac kapcsán. Szerintem ez,hogy majd lesz valami el lehet felejteni, egy ilyen érmének ami érdemben bányászható fel kell emelkedi sokféle tekintetben és az évekbe kerül 1-2 bikapiac kell hozzá ami kb 5-10 éves távlatt ez idő alatt olyan gpu kártyák és miner készülékek érkeznek a piacra amivel a mostani hardwerek nem fognak tudni ringbe szállni.Bár szerintem az ilyen energiaigényes bányászatoknak végleg meszeltek ,de ne legyen igazam.
-
Vitee
aktív tag
válasz
trek81 #18024 üzenetére
Nem 5 perc hirnevert kerdeztem...
Hanem tenyleg be volt panikolva, nyugodtan koss beleCoF
Azota beszeltunk vele es kaptunk infokat es ahogyan irod egy jo resze valoban FTX-en volt es azokon amik kozul mentek csodbe most a honapokban...
Volt egy Armory cold storage, egy ledger nano drive es egy exodus wallet, hozza is fertek mindhez, de uresek voltak.Szoval amit irtatok, a bankruptcy lecsapott... Ugynezki elszallt minden ami volt. Shit happens
-
törölt tag
válasz
trek81 #17779 üzenetére
Nem kell hozzá olyan sok dolog. Pl. kiderül, hogy az FTX miatt érintett egy rakat másik szereplő is. Elképzelhető? Abszolút. Holnap rossz inflációs adatok jönnek, így egyértelművé válik, hogy még durvábban kell a kamatlábat emelni a FED-nek. Elképzelhető? Abszolút. Az S&P500 is úgy fest, mint ami most készül lefordulni újra, és az eddigi kép alapján ott is messze van még a bottom, a kripto pedig az utóbbi időben nagyon úgy tűnik, hogy korrelál vele. Annyi minden mehet még félre, ráadásul mindig ott van a lehetőség egy ilyen általános gazdasági helyzetben valami olyanra, amire nem is számít senki. Az a 4-500 közötti support meg amúgy is olyan szimpatikus nekem.
-
-
-
-
korcsi
veterán
válasz
trek81 #17357 üzenetére
Ezt csak úgy érdekességképpen:
Az megvan, amennyiben nincs "találatod" ergo nem sikerül megfelelő eredményt kihozni (és nagyon nagy valószínűséggel nem fog), az összes számítási eredmény megy a kukába? Csak arra jó a nagy számítási teljesítmény, hogy a valószínűségét növelje a sikeres megoldásnak.
A jelenlegi 900TH/s teljesítménnyel sikerül 13 másodpercenként megtalálni a megfelelő hash-t. 1GH/s teljesítménnyel ~135 naponta valószínűsíthető egy találat. -
-
-
Krethx
aktív tag
válasz
trek81 #17247 üzenetére
Már az előző hozzáoszlásom útán 1 órával nem is figyeltem. Mikor még 3x-50 között volt gondoltam beteszek 1000USD-t aztán meggondoltam magam. Ilyenkor belevenni nagyon veszélyes. Pillanatok alatt a nullára is lehet kerülni. De én is ámulok most hogy ránéztem.
14-15 óra között volt 38 - 57 is. Nem is nézem tovább.
-
Krethx
aktív tag
válasz
trek81 #17219 üzenetére
Na az ilyeneket volna jó tudni előre. Neked is csak szerencséd volt. (Nem irigylem tőled.)
Napi szinten vannak ilyen coin-ok amit mennek 30-50-60%-ot stb. Ezeket pedig előre nem lehet tudni. De én is jártam már így egyszer. Mindenki jósolgatott hogy X coin mennyit megy. Aztán vettem egy olyat amit meg sem említettek. Pár nap alatt meg 4 szeresét érte a pénzem. Szerencsém volt. Tiszta Tip-Mix ilyen téren. Inkább HODL.
A Wing még elérte a 39-et is. De ilyenkor már venni nem szabad.
-
válasz
trek81 #17233 üzenetére
Megmondom őszintén én elengedtem ezt a grafikonosdit.
Senki sem tudott semmit olyat mondani ami be is jött az elmúlt három hónapban. Kb mint a kavézaccból jóslás. Aztán lehet van olyan daytrader aki egy két órára jól be tudja lőni de napokra hetekre kb lehetetlen...
Szóval ha felmegy örülni ha lemegy venni kell. Kb ez a legjobb tanács...
Nem érdemes ezen stresszelni. Belerakni meg csakis "játszós" pénzt. Az biztos hogy jobbak az esélyeid mint a Rouletten. -
-
ithomas
őstag
válasz
trek81 #17154 üzenetére
Nem vagyok jövőbe látó, és szakértő sem, csak próbálok informálódni.
Jelenleg közel 13 millió ETH van stakelve.
Akinek most stakelve van az ETH-ja, az semmilyen módon nem fér hozzá a pénzéhez, amíg nem történik meg az átállás.
Addig ez teljesesen le van zárva.
Ha akkor majd sokan gondolják úgy, hogy hozzá akarnak jutni a pénzükhöz, akkor eladási hullám lesz, és le fog menni az ára keményen.
És az, hogy nem lesz bányászható, szintén el fog tántorítani jónéhány embert...
Ezt nem tényként írom nyilván, csak esetleg érdemes lehet ezt is mérlegelni, ahelyett hogy cinikus hozzászólásokat írogatnánk... -
-
-
Frozen
addikt
válasz
trek81 #16974 üzenetére
Mindenkinek más a véleménye a kriptoról ,de az is biztos hogy nagyon sokan még a legnagyobbak sem tartják kizárólag csak btcben a portfoliójukat . Ez kb olyan mint amikor mindenki hülyének nézet mikor már régen megírtam lesz a btc még nagyon akciós és az ether is és jópáran váltig állítottá áhh annyi tuti nem lesz hülye/debil és stb jelzővel illetek erre tesék meg lehet nézni hogy merre felé megy a trend és milyen árak voltak pár napja,de még közel sem láttuk az alját szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest