- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Plug Life #19356 üzenetére
Egyebkent eleg alaposan elmondja valamelyik videoban, en is lattam mar ezt es felmerult bennem is a kerdes. Azert az jozan esszel is latszik, hogy megjelent most a sok a noob, illetve duplazodott az ar masfel honap alatt. Nyilvan nem lehet tudni meddig tart ki a friss penz, de az biztos hogy oriasit nott a kockazat az elmult idoben. Nezd meg a videot, erdekes.
-
-
törölt tag
-
peterr85
tag
-
törölt tag
válasz
Plug Life #16794 üzenetére
Plusz mikor 39-40 nél voltunk 48 ról beszélt mindenki, utóbbi hetek hónapokban legalább 4 szer mondták, hogy jön a relief rally 35 ig, de van aki 40-42 ig is mondogatta.
Aztán volt rengeteg akik 30 nál óriási letöréseket mondtak.Mondjuk ki őszintén, minden héten mindenki mást lát, hol fel hol le, de valójában egyik sem történik meg és történt meg.
Minden héten látom az újabb és újabb bizonyítékot, hogy miért lehet, hogy elértük az alját, jönnek a bikák stb. Régen így volt, régen úgy volt pont lekövetjük, aztán végül semelyik sem jött be.
El is értem kicsit azt a pontot, hogy nem nézegetem már ezeket annyira, mert rohadtul senki se tudja mi lesz.
Megértem, hogy nyugis időszakban működnek az elemzések, de jelenleg jó ideje az összes elemzés kábé befuccsolt rohadtul senki sem tudja mi lesz és hova is kéne tenni.
Mindenki jön a mintákkal, jobbnál jobb elemzések, 3 féle videós 3 különböző bizonyítékokkal jön, 3 különböző adatokat vesznek észre stb. csak sajnos egyikből sem lett semmi jó ideje.Mindenki nyitogatta a shortokat, jött a nagy zöld gyertya, nyitogatták a longot, jött a nagy piros gyertya. Kb. ennyi a piac jelenleg.
Mintha a bálnák szórakoznának és szopatnák a világot kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Renault, Dacia topik
- Vírusirtó topic
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest