Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Példánya válogatja azokat is. De ahogy nézegettem, azért van azokban is tuning potenciál, azoknak talán több fesz kell, hasonló órajelekhez. Nagyon "antituning" példányt még nem láttam. De inkább nézz be a topikjába, vannak eredmények linkelve oda is.Nemrég volt nálam egy gép "szervizelésre". Egy E3300 csücsült benne De sajnos egy olyan lap volt alatta, amiben még fsb-t sem lehetett állítani. A szívem szakadt meg, hogy nem tudtam 1-2 gyors tesztet nézni.

(#13032) toyone: Köszi! Pontosan nem emlékszek
, de tuti 1,4v alatt maradtam. (Úgy rémlik, hogy max oc-nél 1,36, max bclk-nál talán 1,39v-ot használtam, de erre nem esküdnék meg. Ez sok/kevés, jó/rossz, mármint feszügyileg?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- BestBuy topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Projektor topic
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Példánya válogatja azokat is. De ahogy nézegettem, azért van azokban is tuning potenciál, azoknak talán több fesz kell, hasonló órajelekhez. Nagyon "antituning" példányt még nem láttam. De inkább nézz be a topikjába, vannak eredmények linkelve oda is.
, de tuti 1,4v alatt maradtam. (Úgy rémlik, hogy max oc-nél 1,36, max bclk-nál talán 1,39v-ot használtam, de erre nem esküdnék meg. Ez sok/kevés, jó/rossz, mármint feszügyileg?)