- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #14082 üzenetére
oké, h nemtetszik, meg lefele se e3asokig...de e7 meg e8 alá igencsak kevés egy g/p31. meg a 41 sőt a 43 is.
(#14084) lipi67
nem akartam feszelni - 1.7V
#14089) lipi67 sutyiba tolja a teszteket...még a végén kiderül, h ő a brazil kokero, aki letolt az 1. helyről. ott rejtegeti a szobájába a nagyobb ramokat meg a nitrot
-
Arkar
aktív tag
válasz
lipi67 #14084 üzenetére
Hőnél mit keres a Q9550,
Tényleg egy jó hűtő elférne, ( a szenzorom meg sz@r), eddig még 50%-os ventivel ment, a házventik meg 75%-on, a cpu terhelés alatt 44fokos, ez má magas lenne, jelenleg még volt rá 4,5h tesztelni. Meg fogja még kapni a magáét, de napi 10-12 óra munka mellet, egyenlőre ez van.
Ez reggel született -
DigitXT
félisten
válasz
lipi67 #14086 üzenetére
azt mondja, a moddolt házam a true2 venrtivel erősebb mint a vize
Az már egyszer biztos...!Be is rendeltem egy komolyabb CPU
blokkot, meg egy erősebb pumpát, aztán meglátjuk...! Jövő héten
remélem meg is érkezik... Ha sikerül a ramokat "belőnöm", akkor
elkezdem nézegetni a procit (mint írtam, alapon szinte hűt + nem
fogyasztja, hanem termeli az áramot).Mondjuk egy 500x8,5-re
lennék kíváncsi: látni láttam, már, de IBT-vel fűtött, mint állat...
(Igaz, most nem tél van, és nem lehet mínuszokat ráereszteni.
Maga a víz lehet vagy 25-27 fokos, aztán annak kellene hűteni...) -
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #13969 üzenetére
Most tesztelgettem. Jobban megy mint új korába
8x400Mhz 1,168v régen 1,184v-al ment, 8x425Mhz 1,248v régen 1,264v-al ment
-
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #13966 üzenetére
Ennek már tényleg története van
Szerencse h nem fúrtam át vagy dobtam ki. Mikor elromlott volt 5-10 napig fagyasztóba, napon, víz alatt stb. Nem tudom miféle proci ez, lehet, hogy tleg ebből fogják kifejleszteni a t100-as agyát
Még a mikrohullámú sütőt kipróbálhatnám, ha azt is kibírja akkor eladom a hadseregnek
-
krammerka
őstag
válasz
lipi67 #13907 üzenetére
Jó reggelt!
Nem tudom a 7400 mennyire melegszik,de az E3xxx simán húzható a gyári hűtőjével,persze normális keretek között.
Végre van egy normális konfigod
De azért nem rossz,ugye?
Csinálj már pár tesztet,kiváncsi lennék,meg a táblázatba is elférsubaruwrc: épp a minap tárgyaltuk,hogy csinálunk az AMD számára is egy hasonló listát............,miért is ne?
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #13769 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Legjobb megoldás, amit jelenleg tehetsz, ha mindent eladsz és összeraksz egy kis gépet, amin amúgy sem lehet sokat bukni.
Én is azért adtam el mindent, míg még volt értéke, nem azért mert annyira "kis" core i rendszert akartam. De ami most van, legalább úgy ahogy tartja az árát. A 775 meg sajnos eléggé elkezdett zuhanni.
Nagyobb rendszer meg nekem felesleges (max tesztelgetni jó lenne, de arra meg drága). -
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #13699 üzenetére
Értem...
Hát a szerelgetés az nálam is rémálom, főleg mióta azzal a hüle crossbow-val van felrakva a hűtő.
Bár mostanában alig vagyok gép előtt, mióta nincs netem (már kezdek megőrülni, valamit mostmár venni/köttetni kellene).
Na meg hát nekem cserélgetni sem nagyon van mit benne. Majd valami értelmes ramokat kellene vadásznom. -
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #13695 üzenetére
E7xxx-nél nem gáz a magasvid, az újabbak már mind elég magas videsek voltak. Cserébe le bírodhűteni is.
Láthattad az enyémet, 1,2375v volt a vidje és elég jól ment.
Én egy gyors teszt erejéig megnézném. 1,2v-on kezdeném, ha ott mutat valamit, akkor megy az.Ez egy olyan "lélektani" határ E7-nél, ahogy néztem.
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13645 üzenetére
Van, de nem gariztatom. Ha a te kezed le is tudna állni a fesz gombbal értelmes határon belül, a következő gazdánál valszeg nem így lenne. Mivel gariról nem beszéltünk, így tekintsd úgy hogy nincs az 1 héten kívül, amit bármire adok, persze az se vonatkozik megsütésre
Ha megsül nem garis probléma, erre se az intel, se a nagyker, se a kisker nem ad garanciát....nem szokásom más f@szával verni a csalánt ha az enyémet féltem
ha 381-382 nem jó, lehet 385 igen, el szokták néha játszani
-
puttputt
őstag
válasz
lipi67 #13648 üzenetére
Majd lottózunk.
(darál0w+én+...)
(Ecc-pecc-ki-me-hecc alapon is eldönthetjük.)
Vagy cseréld el a mostani enyémre. 2x van ezen a listán (by. krammerka and me),
ha nem többször.
(Na, ez aztán meggyőzően hangzott.)
...
Jóvan'. Komolyra. Akkor majd csak szimplán tanácsot kérek tőled, ha vásárolni szándékozom egy olyat, mint a tiéd.
Ebben az évben úgyis csak 2 dolgot... 1 CPU+1 videókártya csere a reális.(Megy majd "az" a pü... szvsz. már a jövő héten. Az, amivel úgy fél éve...
)
-
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
lipi67 #13544 üzenetére
Ha sokat szeretne vele az ember szorakozni, mint P45-nel, akkor az itt felejtos. En azert valtottam, mert nem voltam elegedett egy P45-os lapommal sem, az UD szeriat egyenes ruheltem. X48-ban meg nem ment a quad, csak a szorzo lock mentes, igy ez tunt realis dontesnek.
LOL, mit fogsz azzal a szegeny cerkaval csinallni, hogy ilyen vegnapookat szansz neki?
-
MPowerPH
félisten
válasz
lipi67 #13540 üzenetére
Jah, nekem nagyon bejott, nem is kellene mar mas. Az elejen kicsit uncsi volt az oc, 1 ora alatt beletanultam, es gond nelkul azt csinalta amit en akarok. Most, hogy kiismertem a lapomat, es van ra mar normalis bios is, tobbet tudok varialni. Clock skew-k, latency-k, strenght-ek sokat hoznak pluszban, amit ha jol sikerul beloni, akkor olyan 0.16v-al is kevesebbet kerhet, de tegnap pl. 4479MHz-t is sikerult LinX stabilla tenni, elotte egybol jott a kekhalal. Szoval nekem mar nem kell mas, veszek meg egy faja ram kittet, mert a mostani sajnos verszegeny a 4GHz-s uncore-hoz, azt meg 1,5 evre megvan a biztos konfig alapom.
(bocs az ekezetekert, telorol irok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest