- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14087 üzenetére
Aha!!! Gyakorlatilag is, már tudom
_"itt röhög valahol"_Fekete Lacira is gondoltam (az izmosabb mint a g31) de akkora paraszt, meg sokat fogyaszt
Á--Ámd-t nem szeretnék. Balu 940-es procija olcsóért lenne (mondjuk az meg a tuning...) de izmos. Lap sajna kva drága, meg akkor már 3x2giga normális ram..Én..Én nem is bánnám annyira de a lányom ma beszólt: Apa 2 éve jobb gépünk volt..nem lehetene megint számítógépünk..
Mondtam, hogy persze, vegyen.(csak tudnám, h miből vette le, hisz úgy tudtam Ő csak Sims3-on nyomja..-----Meg is nétzem, nem-e egy idegen gyerek él velem napok óta..
(#14088) DigitXT : Hát nem egy "zabababa". Én is lestem amikor 0,736-on boot és prime is hiba nélkül lefutott..
Kíváncsi leszek, mit tuid nálad. Jó összehasonlítás lesz az Extreme DQ6 szempontból is, nekem DQ6-ot alázta az UD3R..
Hajrá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest