Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14087 üzenetére
Aha!!! Gyakorlatilag is, már tudom
_"itt röhög valahol"_Fekete Lacira is gondoltam (az izmosabb mint a g31) de akkora paraszt, meg sokat fogyaszt
Á--Ámd-t nem szeretnék. Balu 940-es procija olcsóért lenne (mondjuk az meg a tuning...) de izmos. Lap sajna kva drága, meg akkor már 3x2giga normális ram..Én..Én nem is bánnám annyira de a lányom ma beszólt: Apa 2 éve jobb gépünk volt..nem lehetene megint számítógépünk..
Mondtam, hogy persze, vegyen.(csak tudnám, h miből vette le, hisz úgy tudtam Ő csak Sims3-on nyomja..-----Meg is nétzem, nem-e egy idegen gyerek él velem napok óta..
(#14088) DigitXT : Hát nem egy "zabababa". Én is lestem amikor 0,736-on boot és prime is hiba nélkül lefutott..
Kíváncsi leszek, mit tuid nálad. Jó összehasonlítás lesz az Extreme DQ6 szempontból is, nekem DQ6-ot alázta az UD3R..
Hajrá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest