Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Igen, de ha a heat-pipe -ban a folyadéknak túl hideg van alul is, akkor megáll a keringés ugye.
Húzott i7, ugye ott van is hőtermelés. Idle-ben 3-7 fok között voltak a magok. Kicsit vártam vele, és hirtelen elkezdtek emelkedni, szépen egyenletesen.
Egyszerűen nem értem a dolgot, ilyennel még nem találkoztam.
Ajj, pedig de jól szaladgált a VGA ebben a jó hidegben. 
MX3 -as paszta van a procin, kizártnak tartom, hogy azzal lenne a gond, főleg hogy ugye mikor elkezd emelkedni a hőmérséklet, akkor ott vannak azért a +70C -k.akoska07: Nálam a lap kiírja a mínuszt. Proci nem ment bele, biosban 3C -t írt a hőmérő, a lap chipset-je viszont igen.
Mindjárt hazaérek, és kipróbálom így. -5 lehet kint, több nem. Kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 6-7 gen i5 T procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Húzott i7, ugye ott van is hőtermelés. Idle-ben 3-7 fok között voltak a magok. Kicsit vártam vele, és hirtelen elkezdtek emelkedni, szépen egyenletesen.
Ajj, pedig de jól szaladgált a VGA ebben a jó hidegben.