Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Vigyázz a lap feszeivel, mert ha nagyon megküldöd neki akkor esélyes h örökre cingogós marad
Ha jól hűtöd akkor sztem vtt-nek a lipi által írt 1,4v is elmegy, q9550 validra simán bírja az 1,48-1,5v-ot, persze llc nélkül és hidegbe, mch-nak én 1,4v-nál nem adnék többet
Persze lehet én vagyok beszari, de tudom, h a szétfeszelt lapok olykor adnak hülye hangokat, nekem meg minden kis cicergés zavarja a fülecském 
Más:
Közbe csináltam egy 3dmark06-os eredményt, a proci egyelőre még csak a biztos ami biztos órajelre volt belőve
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GTA V
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha jól hűtöd akkor sztem vtt-nek a lipi által írt 1,4v is elmegy, q9550 validra simán bírja az 1,48-1,5v-ot, persze llc nélkül és hidegbe, mch-nak én 1,4v-nál nem adnék többet
Persze lehet én vagyok beszari, de tudom, h a szétfeszelt lapok olykor adnak hülye hangokat, nekem meg minden kis cicergés zavarja a fülecském