- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
akoska07 #5029 üzenetére
"az everest nem ismer fel dolgokat... "
nekem a DS4-nél felismerte és müködött is rendesen , amint látod a képen...
csak az új lapot nem ismeri ,de majd kipróbálom egy leg-leg-leg újjabb everestel..
"a cpu-tweaker.az mutat mindent.akkor elég lenne egy cpu-z cpu ablak és mellé egy cputweaker.akkor mutatja a ram beállitásokat is." igen mutatja, de a teljes részletes ram beállitás nem annyira fontos...mivel proci tuningról van szó.."az,hogy "hibásan" ir ki fogyasztási eredményeket,
nem mindenképp az everest hibájaként rónám fel."én nem mondtam hogy hibásan irja ki
nálam jól irta ki !
az 184w az annyiekkora feszen és órajelen HT-val...
csak a mostanit nem ismeri még..
( Sárpac-nál meg nem tudom mi van , miért olyan... )egyébként az elözö eredményem akkor felrakható..
ami info kell még az a FPO ::3837A713 .. [link] ez év második napján vettem.. a hütést irtam hogy stock kúler..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó hibátlan I9 9900.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám (anyagiakat megbesz)
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest