Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Persze, tök mind1 hogy 14-15-18 stb..csak vannak lapok és ramok, amik nem szeretnek ezt azt, de nézd meg. 5-5-5-15 vs 5-5-5-18 . Milyen brutálisan jobb az 5-5-5-15...? Sőt! A 2gigás modul (látom Neked az van) sokszor kevesebb fesszel is beéri mint az 1 gigás, majd nézd meg. Van, hogy a plusz fesz inkább gát mint előrelépés.
Ja!
Sajna én nagyon buta vagyok a keresésben, de Laragirl valahol (ramos vagy c2d tuning) topikban részletesen írt és linkelt az első két szám plusz 2 ről, pontos írások vannak, hogy mit s miért (ok-okozat). Hogy hol..
nemtom, de a lényeg az amitz írtam kb. 
Akkor nálad most 4-4-4-10 is mehet, ha megeszi a lap, igaz, mind1 mert jobb nem lesz tőle. Viszont ha ramtuning..nézd meg itt pl. a tuningtáblázatot a ph-n (Brumi féle, ha működok még, mert nem ment csak a topik), hogy ott is mind1, h 5-5-5-15-tel vagy 5-5-5-18-cal küldted a tesztet, seb.különbség vagy nagyon minimális, vagy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nemtom, de a lényeg az amitz írtam kb.