Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Baj van. A lehető legrosszabb a helyzet, azt hiszem. Kiszedtem és asztalon megy du.3 tól, hiba és rázás nélkül. Ez elvileg jó, de..
Most vettem észre, hogy a biosba az MCH-nak 1,26V voplt hagyva (Tegnap én hagytam úgy) és visszavettem 1,1-re, sztem ezért jó. VTT-t se nagyon lehet emelni és MCH-t se lehet tartósan 1,2V fölé vinni!!!
A baj az, hogy "minden alapon" nem fog hibát dobni, annyira már érzem azért a lapot, hogy tudjam. Viszont ha emelem az MCH-t, VTT-t (mind1 milyen procival) kiakad a lap egy idő (5-6 óra) után. Ha 1,3V köré megyek akkor kb 10 perc Prime. 6x500-at se tud pl. SEMMILYEN beállítás melett..
Ok, hogy a tuning nem garanciafeltétel, de az a Giga p45 UD3R-s lap ami nem tud 500-as FSB-t vagy behal 1,26-1,3V -os MCH alatt..az hibás. Mi a faszt csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Arc Raiders
- Windows 11
- Könyvajánló
- Tesla topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő