- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Arkennys #12147 üzenetére
Csinálhatnának valamit, hogy ne legyen ennyire lelassulva az oldal
A meccs meg lehet hogy Inferno lesz, ha abból indulunk ki, hogy most a VP Vs HR is ott játszik.
Ha mégis Infi lenne akkor 50-50, én mindenesetre kihagyom a fogadást(#12149) intr1cacy Sokszor bugos az is, mikor csomó skinem bent van, aztán próbálnék azokkal fogadni, és azt írja hogy üres...
-
Vismajor01
addikt
válasz
Arkennys #11695 üzenetére
Nem tetszik már a wp, red linet akarok, most elegáns vonalra váltottam. ( m4 darkwater volt tele matricával, ez boom tele matricával, m4 már van guaridan és akarok redlinet wpből)
és igen, sosem nyerek ilyeneken, sohasoha, szóval csak a jószándék jeleként
Amúgy ha nyerek hogy kapom vissza a cuccaim? Gondolom az semmit sem jelent h a bot aki felvett tradere arról kiírta a stema h többen jelentették, hogy scammer... Gondolom csak a sok nyomi szórakozik? Vagy megloptak?ZeroDk: Én elhiszem, hogy full legit vagy, csak poénkodtam, na. Ne menj azért a dunának mert elsütöttem egy szar viccet
-
mijos
senior tag
válasz
Arkennys #11578 üzenetére
Természetesen nem csaltam, miért is csalnék pubon ? Új alaplapom van, még a chrome-t se tudom használni, mert letilt. Nem léptem ki semmiből, most meg valami tanúsítványt magyaráz....
Először netem se volt, felraktam az ethernet drivert és úgy lett jó. Gondolom én ennek lehet köze ahhoz, hogy valamiért bant kaptam... és ha tényleg csak ennyi miatt, akkor elmehet a steam a p*csába... -
-
PeL
addikt
válasz
Arkennys #11327 üzenetére
Egyébként a százalékok nem az esélyeket mutatják, hanem azt hogy az összes fogadóból hány % tett egyik vagy másik csapatra. Sokan ezért buknak amúgy, nem mindig arra kell rakni ahol nagy a százalék. Előzetes meccsek eredményeit is érdemes nézni, mérvadónak jó lehet vagy kideríteni milyen formában van az adott csapat, meg persze kell egy adag szerencse is. 50-50% az esély hogy bejön az akire fogadsz.
Tegnap pl. HR elég szerencsétlen volt, 2 meccset is buktak zsinórban, pedig Mouse ellen jobbnak kellett volna lenniük a ranglisták alapján, az LDLC meg konkrétan lealázta őket Nuke-on. Harmadik meccs a Mystic ellen volt, megnéztem a Mystic oldalán hogy miket játszottak a HR-el a közelmúltban. Volt egy döntetlen meg egy 2 mapos meccsen elverték a HR-t kétszer. Nem volt valami biztató, plusz ugye a HR-nek sem nagyon ment a szekér. Kb az utolsó pillanatig vacilláltam hogy melyikre tegyek, de úgy döntöttem hogy a HR-re teszem mert úgy gondoltam harmadik vereséget nem fognak benyelni, pláne nem egy náluk sokkal gyengébb Mystic ellen. Erre már matematikailag is kicsi volt az esély, így megtettem a HR-t 1€-val. Bejött
Egyébként a coL meccset én is benéztem, még szerencse hogy ott is csak szeméttel fogadtam.
-
xLt`
tag
válasz
Arkennys #11207 üzenetére
Igen így van. Első Phoenix ládám volt. 1 ládát akartam nyitni, valamikor,. Mivel most töltöttem fel egy kis pénzt ezért nyitottam
Volt valakinek már valami nagyon értékes phoenixből? És hanyadikra?Lesz mostanában valamilyen promo? Mint a katowice kapszula.
Meddig érdemes megtartani a winter offensive ládákat? -
mijos
senior tag
válasz
Arkennys #11017 üzenetére
Erdekes, hogy atveresem ota csak szemelyesen vasarolok. Okoskodtok itt nekem olyan temaban amiben talan tobb a tapasztalatom. Okoskodjatok pls CS:go-Ban, abban 100% hogy jobbak vagytok
Szerinted csak ph-n mukodik adasvetel? Mashol nem vethetnek at? Ha van megbizhatosag, ha nincs, eloreutalas vagy utanvet eseten is kaphtsz egy teglat dobozban. Az o eseteben olyan rendszer van ahol nincs megbizhatosag. Aprodon, expresszen, jofogadon nincs megbizhatosag, vateran gagyi, ne kelljen sorolnom. Phn is mibol tart atverni valakit jo megbizhatosaggal? Megveszel valamit es jelezned, hogy megvetted, de megse kaptad azt amit akartal vagy egyaltalan nem kaptal semmit. Az elado jelzi, hogy bizony te nem vettel tole semmit, a hirdetest archivalja. Te mesz panaszkodni forumon, hogy ez meg az arvert engem es ha van beszelgetes ( ha ugyes akkor telefonon rendezi le veled a bizniszt hogy ne legyen nyoma ) akkor talan kiharcolsz neki egy par fekete pontot. De! Meg mindig nem kapta vissza a penzed, es nem is fogod. En makacsul ragaszkodok a szemelyes vasarlashoz, ha nagyon muszaj csak akkor veszek ha az elado rettento sok pirossal/megbizhatosaggal rendelkezik. Kosz hogy meghallgattatok a velemenyem, de inkabb menjunk jatszani -
Mate
nagyúr
válasz
Arkennys #10444 üzenetére
Túlságosan bekorlátozott már az egér, így vettem egy komolyabban és életemben először beléptem cs-ben a beállításokhoz is
Gondosan beállítottam a joy-t, majd rájöttem, hogy nekem 2-vel alatta az egeret kéne baszkurálnom. Kiindulásnak kipróbáltam mit nyomnak a profik, majd mindent megváltoztattam ahhoz képest és 3-4 állítás után normálisnak tűnik a dolog
Illetve átnéztem egeres topicba és megértettem, miért itt beszél mindenki róla
(Kalap *ar az a topic)
Xero : Jó. de te tudsz lőni. Úgy könnyű
-
Slystyle
őstag
válasz
Arkennys #10367 üzenetére
Miután bepötyögted, hogy idle, után Stop refresh, majd Refresh all. Ki kell dobnia majd az összeset, ami üzemel.
SamS20: Nem feltétlen csalás, map függő a dolog. Mi pl. Mirage-on mindig B-re megyünk első körben T-ként, mert azt tudjuk a legjobban koordinálni magunk közt.
Tehát a tapasztaltabb játékosok tudják, hogy mondjuk első körben mi a trend az egyes mapokon, így azt stack-elik meg akár 5 emberrel is.
Ott a Nuke pl, első körön nem nagyon láttam még yard-on keresztül a push-t le B-re T-ként. Mindig vagy A split vagy ramp rush. -
törölt tag
válasz
Arkennys #10269 üzenetére
Nem azt mondtam hogy tegye fel, hanem ha el is adja piacon akkor is keresett vele, ha meg a walet pénzt forgatja akkor neki jó lehet ez a vétel.
-threads 2 / 4 / 6 / 8 parancs, procitól függ hány szálon megy.
Aki jönne Faceit-re az írja ide hogy jönne, aztán mehetünk, amint lemegy az LDLC, LGB meccs.
-
Slystyle
őstag
válasz
Arkennys #10156 üzenetére
Nem, én csak azt furcsállom, hogy mindig van egy ember aki elkezd csodálkozni a másik ember beállításain. Ezért is mondtam, hogy szerintem mindenkinek a saját dolga, hogy mivel és hogyan játszik, milyen beállítások mellett.
ZeroDK: Próbáltam én is DV-t, de megmaradtam inkább annál, amit megszoktam. Sokan meg mindig állítgatnak mindent, mindenfele, aztán csodálkoznak, hogy valami nem jó, valamiért ezzel-azzal a beállítással nem megy stb.
Tehát nyugodtan lehet csodálkozni, hogy ki milyen beállításokkal játszanak itt az emberek, attól nem lesz jobb senkinek, csak az ömlesztett véleményeket fogja látni az ember és végül senki sem ért egyet senkivel. -
PeL
addikt
válasz
Arkennys #9928 üzenetére
Leavelés után 3 percen belül ha vége lesz a meccsnek akkor ugyanúgy veszi mintha ott lennél és neked is sorsolhat itemet. Ha nem kaptál akkor akkor sem kaptál volna ha ott vagy. Nálam volt olyan hogy utolsó körben pont megszakadt a netem és mire visszajöttem már vége volt, kaptam is egy skint a meccsről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- AMD Ryzen 5 7600 AM5 Box új processzor eladó
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest