- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
had423
aktív tag
Utolsó meccset csíptem csak el, pedig jók lehettek az előtte lévők is a hallottak alapján.
Erik igazából a régi vacos accja miatt téma mindig, amit állítólag eladott hogy fülest vegyen és már nem is ő használta. Lehet, hogy kamu mindenesetre tényleg láttam egy-két héttel a vacban előtt hogy hirdette abban a faces csoportban, és az a vac státuszos oldal is másik nevet írt. Vagy előre sejtette hogy jön valami ban hullám, vagy nem csalt. És ez már egy lan után volt, amin egyáltalán nem játszott rosszul.
Azt, hogy netplayer meg nem mondanám, mert online sincsenek túl nagy playjei. Van egy két meccse a 10-ből amin nagyon beadja neki aztán szoszi.
Másrészt nem is ránt oda, hanem egyből hal a gyerek, az csak valami silent aim lehetne, de nem hiszem, hogy az ekkora rádiuszba beadná ezeket a fejeseket. Ha úgy lett volna beállítva neki akkor aceket lőtt volna minden körben. -
szebe
addikt
-
had423
aktív tag
Miből áll akkor pontosan ez a lenovo y levezénylés?
Gondolom a lan helyszín megvan, de az összes többit rátok bízták?(#53067) ReFleXx:
A saját gamesensének árt az ember a legtöbbet vele, nem is az enemynek. Aki nagyon régóta nem tud fejlődni cs terén, az többek között ilyen smurföléseknek köszönheti szentem. De ilyen 4,5 ranggal lejjebbi mmekre gondolok csak. -
Xero
nagyúr
Kb stimmel a meglátás. Fentebb már vagy mindenki marha okos és sértődékeny, vagy nagyon hc hack fut.
Mi az előbbiekbe futottunk bele három meccsen is.
Ettől függetlenül most, hogy megint időm van/volt játszani továbbra is állítom, hogy a legnagyobb gondot nem a csalók-smurfök jelentik, hanem a hitvány serverek és netkód. Azt már megfigyeltem, hogy valamilyen csodás okból kifolyólag törököket szinte képtelen vagyok rendesen lőni mm-en. Általában EU East server, pingem 15-40 között, nekik 100+-os tartomány, az előny pedig náluk. Vicc, hogy kissé lutri az egész.
Persze faceit-en is meg lehet szívni, ha a teamleader benyom egy svéd szerverre, aztán pislogsz mint hal a szatyorban.
-
GabN73
addikt
Bezony bezony...
---
Amúgy az Envyus-al mizu van?
MLG-n sehol semmi, most látom, hogy alsóágon beszenvedték magukat, de valahogy kicsit másabbak mint a többi csapat. Már csak a kép is szimpla trollkodásnak látszik -
kretenallat
senior tag
a d2t tiltólistára tettem, de mindig vitatkoznom kell az emberekkel, hogy én miért nem akarok rajta játszani... sajnálatos, hogy a mirage is (meg szerintem a cache is) kezd csatlakozni hozzá, de ilyen irdatlan mennyiségű csaló mellett mindenhova jut már egy pár...
mikor lesz mar egy normalis VAC? soha? v source 2 alatt? :S tényleg fel nem tudom fogni, hogy miért nem lehet valamit kezdeni a majmokkal.
-
Tegnap én is találkoztam jó párral. Fel is idegesítettek rendesen. A legjobb mikor mondod neki, hogy nyilvánvalóan csal és ne tegye és még neki áll feljebb.
Régi MW3-as időkben én voltam a host általában és a VAC banos figurákat alapból kiraktuk. Ott viszont GO-hoz képest rengeteg volt.
-
szebe
addikt
A topikból tanultam: console-ba +left +forward, aztán lehet menni netezni
Az igazán pofátlanokkal én leginkább d2-n és cache-n találkoztam, középre kiállva magozóval/negevvel gyors 16-0, legalább nem pazaroljuk egymást idejét.
Sokkal jobban zavarnak azok, akik megpróbálnak okosan csalni radarral/whval, de ők is hibáznak. Aztán megunják hogy visszalőnek rájuk, és elkezdik pofátlanul csinálni.
-
Xero
nagyúr
Nálam ez hatványozottan igaz volt 1.6-GO váltásnál. Kellett egy laza év, hogy azt mondjam nagyjából ok jobb napjaimon. Utána a scopeolt lassítást megint két hónap alatt szoktam meg.
(#52676) Redneck: Desi már teljesen jó, de a gagyi server bele tud valóban szólni. Ahhoz képest amilyen az elején volt, most jó.
-
Redneck
nagyúr
Ne is mondd. Valahogy az elején állandóan mellé drageltem. Zavart a GO viewmodel. Visszaraktam klasszikusra, úgy jobban éreztem. Aztán játszottam többet, azóta meg tökmindegy, megszoktam a mozgást és a recoilt. A legjobban akkor ment amikor gyors AWP+gyors CZ volt. Akkor gyakorlatilag mindegy volt hányan honnan rusholnak.
Mikor mixelgettünk Cobain bácsi furcsállotta az elején az AWP-t. A megszokásból lövöldözés valahogy nem ment neki sem, sokszor durrantott gyorsan mellé. Azért megvette sűrűn és aprított is vele...
Ami még mindig csak 128 ticken megy az a deagle. Azt 64-en szinte nem is veszem.
-
gtamate2
veterán
Na ezt nem tudtam hogy volt ilyen ráncfelvarrás. Ugye a rankkönnyítésről tudtam, amikor kidobtak jópár csalót. Meg is éreztem, mert anno a dmg-ből alig lehetett kimozdulni, azóta pedig dobálja a rangokat rendesen.
Köszi az infót.Btw. az ilyen hasonló hsz.-ek mehetnek nyugodtan on topicba.
-
vzsryl
nagyúr
Az érdekességeket emeltétek ki, és nekem hiányzott az, amikor overpasson Xyp9x elé beguggoltak a társai B-n, és ő egyedül nézte hosszút. Más csapatoknál mondtatok ilyet, de amúgy korrekt volt az adás. Emiatt is mondtam, hogy szerintem rövidre sikerült. Néztem volna még fél órát. Ez a csapat, játékos elemzős dolog nagyon bejön.
Külön köszönet, hogy fnx-et is kiemelted, mivel méltatlanul el van feledve, pedig a résztvevők közül az egyik legrégebbi igazán jó játékos.Már most Malmö előtt csináljatok egy elemzést.
ui: gabesson tippjein befostam.
-
kretenallat
senior tag
hát igen, ha elfogy a film, akkor elfogy a film
az esélylatolgatós szerintem mindig népszerű lesz, amennyien szeretnek fogadni. amúgy szerintem megérne egy rendszeres "mellékágat", mivel engem pl érdekelne a DH Malmö is, különösen az ismeretlenebb csapatok miatt (amiből Malmöben nincs sok, de hátha más versenyen meg lesz majd).
-
vzsryl
nagyúr
Szerintem rövid volt.
Némelyik csapatról tök hosszan, több embert is kivesézve beszéltetek, másokról meg említést sem tettetek.
Érdekesség, de te mondtad a legokosabb dolgokat, pedig gabesson van most legjobban benne a scene-ben hármótok közül, ennek ellenére néha ótvar nagy blődségek hagyták el a száját. -
lemusz
addikt
Küldök neked kulcsot meg ládát kinyitod nekem?
Csak vicc. Ugyanakkor örülök, hogy eljött közénk - ahogy plazma szokta mondani - egy "felsőbb kasztú", mert általad olyan magaslatokba emelkedhet a beszélgetések minősége, amire még nem láttunk példát. Nah jó, ez is csak vicc, nem tudom minek ide még több vén trotty, fiataloké a jövő, hajrá LG!
-
edgR
őstag
-
MurdR
veterán
amúgy azért regeltem, mert pár itteni passzív-fórumozó ismerősöm közölte, hogy bár szűk, de egész kellemes itt a community - Persze, kivétel amikor tavaly nyáron a fél topikot törölni kellett, mert mindenki meg akart ölni mindenkit.
Egyszer jöhetnél velünk egy MM-et, biztos sok újat tudnék mutatni. Nagyon jó flasheim és hegjeim vannak. Itt páran tudnak róla mesélni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest