- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #8475 üzenetére
Ha Gift-ként aktiválsz játékot, akkor nem tudod használni a market-et, ismerősömnek én adogatom meg veszem a skin-eket, mert neki az az egyetlen játéka az acc-ján. A másikat, amit mondasz nem tudom megerősíteni, nekem már közel 7 éves az acc, de csak CS-vel kerültem bele ebbe a skin-es market-es témába. CS-t valamikor tavaly júliusban vettem meg, de csak szeptember elején kezdtem bele a játékba.
-
keIdor
titán
válasz
#97716736 #8254 üzenetére
Azt én is eladtam, Cobalt-om már volt régebben, de alig drágább a Koi így inkább vettem most azt.
Egyébként még ezeket is betehetnék a jövőben, Blueline, AK47 ToxicSpike, AWP ToxicSpike
-
törölt tag
válasz
#97716736 #8233 üzenetére
Akkor működik, ha a böngészőből használtad a marketet.
Tehát nekem Google Chrome böngészőm van, jelenleg tudom használni a marketet, de ha újratelepítem a rendszert, vagy belépek más gépen akkor 15 napot várnom kellene ahhoz, hogy az "új" eszközön használni tudjam.
Ha viszont lementem ezt a fájlt:C:\Users\_WindowsFiokNeve_\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cookies
És egy másik gépen/rendszeren visszaállítom, akkor működni fog azonnal.
Másik géppel nem, de újratelepített OS-sel tesztelve és működik.
Ugyanúgy működhet más böngészővel, mivel mindegyik hasonlóan tárolja a cookie-kat. -
Mate
nagyúr
válasz
#97716736 #8233 üzenetére
"Amikor meg te akarsz eladni egy dolgot, pl 5€-ért, akkor a Steam erre az 5€-ra rászámol még 15%-ot, és az fog megjelenni a piacon, ez esetben 5,75€."
Ez nem egészen pontos.
Ha én 5€-ért akarok eladni valamit, az a vevőnek 5€-lesz, hisz annyiért adom el. Kézhez 4,36-ot kapok már csak.
Ha 5€-t akarok kézhez kapni, akkor viszont nem 5€-ért kell eladnom, hanem 5,75-ért.
Mind a két ár megadható eladásnál, így számolni se kell.
-
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #8132 üzenetére
Én pontosan ezt a fülest fogom most lecserélni.
Ha körülötted nagy a zaj, esetemben bátyám szeret jó hangosan zenét hallgatni, akkor nem hallok se a TS-ből se a játékból semmit. Ezen kívül más problémám nincs vele, a mikije nagyon is jó, a hangzása is kellemes. Még talán a kábel minősége kifogásolható, nekem vagy 4 éve van ez a füles és a kábel egyes helyeken megkeményedett. Harisnyázottal ez nem nagyon történne meg szerintem.
Szóval aki körül sok a zaj vagy zene, annak nem ajánlanám a párnázása miatt. Ha bőr párnát tud valaki szerezni rá, akkor azzal lehet egy fokkal jobb lenne.Primz: Sok sikert és kitartást a géphez!
-
Vismajor01
addikt
-
szabog4
aktív tag
válasz
#97716736 #8088 üzenetére
Most jutottam el a végéig az olvasásnak és nem tudtam már szerkeszteni az előző kommentem!
Én elfogadnám!
Én eddig 1 fegyverre tettem skint...azt is csak unalomból...a bizonra, de ne kérdezzétek, hogy mit!
Miként lehet legálisan cserélni modellt a játékban? Volt, hogy lecseréltem az mp7-et mp5re, de nem tudtam valve szervereken játszani, így versengőben sem! :/
Megakartam venni a Ghost Recon: Future Soldier-t, de mire visszaléptem este már felvitték az árát! :"D Szegénység van! :"D
-
-
.LnB
titán
válasz
#97716736 #7709 üzenetére
"Megnézném te, hogy egy ekkora rendezvényen, teli stresszel, adrenalinnal feltöltve, hogyan játszanál."
Nem látná a könnyeitől a monitort(#7711) Vismajor01:
"én sourceoztam, ott ezek az arcok tuti nem voltak, szóval 1.6ból jöttek?"No, és itt válik komolytalanná, súlytalanná az összes hülyeség amit itt összerhordtál. omg!
Fifflaren, Friberg CS:S-ből váltott, és nem voltak ott sem névtelen senkik mint.... -
Vismajor01
addikt
válasz
#97716736 #7709 üzenetére
Már hogy lenne felesleges vitázni? Főleg olyankor nem az, amikor olyanokkal égeted magad, hogy csak én akkor nyílváníthatom ki a nem tetszésemet egy videó iránt ha legalább olyan jól játszok mint ők.
Hogy jön ide, hogy én lanon izzadva hogy fogok játszani? Ugyan voltam már LANon de otthon a szobámból se tudok úgy játszani mint ők, tudniillik közel se vagyok olyan jó!
A srácok profizmusát, kitartását és tudását maradéktalanul elismerem és elismertem szóval nem kell itt butthurtkodni a kedvenceidre. Én csak szemellenző nélkül néztem végig a 20 perces videót, ennyi. Én nem vagyok a Nip ellen, sem mellette, csak gondoltam megnézem egy mai topcsapat lanomovieját. Btw, én sourceoztam, ott ezek az arcok tuti nem voltak, szóval 1.6ból jöttek? És ott ők voltak a legjobbak? Csakmert nem tudom mire vélni a "best team in the counter-strike history" kijelentést, de gondolom akkor 1.6ban aláztak előtte?Also, tényleg nem akarok kukacoskodni, meg itt védeni az "igazam" (ami csak ízlés dolga) de ott vana videóban feketetéfehéren hogy "Fragmovie&Documentary" ne én legyek már a hülye...
-
Redneck
nagyúr
válasz
#97716736 #7627 üzenetére
Nekem nincs autoexec cfg, de nem állítja vissza a dolgokat. Látom dolgoztak a skacok, AUG sens megoldva (meg is haltam miatta waron). Remélem a visszhang dolog is meg lesz csinálva!
Bonkheads: mindenképp telepítsd újra a rendszert. CPU/alaplap és VGA esetén is ajánlott, főleg ha chipgyártót váltasz. Volt hogy VGA csere után nem raktam újra, nem olyan volt mint kellett volna. Driver Sweeper ide vagy oda.
-
Arkennys
addikt
válasz
#97716736 #7599 üzenetére
Hja ha így nézzük nem lehetetlen, akkor itt volt a félreértés alapja.
Bár én nem tartom nyilván a dropjaim. Ti szoktátok írkálni?
(amúgy totál no offense, csak mondom: a "vízhang" és a "visszhang" más dolog, a barlangos dolog alapján utóbbi amire te gondolsz. Csak szólok hogy nehogy kapj beszólást érte vagy bármi. Másodszor írtad így, azért gondoltam, félreértés az alapja, nem elírás.)
-
Redneck
nagyúr
válasz
#97716736 #7561 üzenetére
Én csak épphogy megnéztem de ezek szerint nem haluztam, lehet az m4-et is azért hallom gyorsabbnak, ebből kifolyólag máshogy is lőttem vele kicsit.
ZeroDK:
Hogy-hogy erről nem írt az update?... Persze van olyan akinél minden zsír és 150 win alatt is csak 2 csalót látott. Nem, nem WH volt, lábbal egereztek. A fejlesztők pedig mindig őszinték. -
szabog4
aktív tag
válasz
#97716736 #7384 üzenetére
AZ IGEEEEEEN!
1-2 ládája van csak XD Biztos sokat volt friss levegőn!
Coccolino_O : Jogos, de most valahogy, mintha 4-5x annyi ilyen cumó lenne!
Amúgy mik ezek a színek (player jelölés)? Térképre rápillantottam és én narancs voltam, ha jól emlékszem 2 player kék meg még 2 szín... :"D Van jelentősége vagy ismét egy baromság?!
Miként kell FPS-t korlátozni?
-
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #7387 üzenetére
Kulcsokat is küldik neki, legalábbis a többségét, de ő is vesz magának természetesen. Akik kulcsot küldenek neki, azok részt vesznek egy tombolán, amivel nyerhetnek kést, ami persze mindig más.
Ő jelenleg nem él meg a stream-elésből, mivel még nincs sub gombja, csak nemrég kezdte a stream-elést.Xero: Tetszetős kis videó lett, grat hozzá a szerkesztőnek és a játékosoknak is. Egy teljes hosszúságút én is tervezem majd (4-5 perces).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged