-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
Gentlelelele #43165 üzenetére
működik, ahogy kell.
észak-amerikai szervereken jókat lehet játszani szar pinggel, eu-ban meg úgyis mindenhol ott vannak az oroszok, nem sokat érsz vele, ha átrakod luxemburgra (kicsit nagyobb eséllyel fogsz holland/német/angol csapatot kapni).
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Gentlelelele #43055 üzenetére
"Lehet már sokan kérdezték, hogy mit csináljanak ebben az esetben, hogy visszaálljon vagy inkább felmenjen pár darabbal az fps-ük. Ugyan ezt a kérdést tenném fel."
Butítani kell a grafikai beállításokat. Ha még van hova. Másképp nem lesz több fps.
-
Aakos
csendes tag
válasz
Gentlelelele #42840 üzenetére
Nekem az tetszene, hogyha ellövöd valakinek a lábát, akkor rögtön elesik. Vagy a karját, akkor elejtik a fegyvert...
Esetleg még a földön csúszva a rosszabbik kezével megpróbálhat lőni, de nyilván vadul mozogna a célkereszt... csak kúszni tudna a földön, ilyesmi.
Egyébként értem én mire célzol, mondjuk engem nem zavar az AWP változása, mivel én ritkán WP-zek és gyakorolni is csak azért szoktam vele, hogyha találok egyet a földön tudjam használni következő kör elejéig, amíg átdobom az AWP-sünknek...
Viszont így, hogy csak ritkán használom, nekem még kicsit tetszik is, hogy "életszerűbb"-bé tették.
M4A1 változása valószínűleg azért fog fájni, mert az CT oldalon nekem szinte minden esetben elsődleges fegyver. Persze ellövöldözöm a famas-szal is, de azért nyugodtabb vagyok, ha M4 van nálam. Maximum átszokom az A4-re, kicsit hangosabb, jobban hord, de legalább több töltény.
De nyilvánvaló, hogy mindenkinek az fáj, ha az általa használt kedvenc fegyverért / fegyvereit rontják el...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Gentlelelele #42840 üzenetére
Majd le is kell vanni a lencse védőt.... tiszta arma lesz , ja bocs , nem
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Gentlelelele #42801 üzenetére
Ne vedd bunkóságnak a kérdéseimet illetve a válaszomat. Azért nem értem a dolgot mert ha jól olvastam supreme a rangod illetve van már pár órád a játékban.
Tehát angolul nem tudsz vagy úgy összességében nem tudsz olvasni? (Bár akkor ezt sem fogod tudni értelmezni
)
Elindítod a csgo-t és középen mi fogad? A legfrissebb hírek. Mellette pedig az "updates" fül található.
Ott pedig kiadja ezt a szöveget:Release Notes for 9/15/2015
15 SEP 2015 -[ ANIMATION / GAMEPLAY ]
– Replaced all player body animations (Existing character models retained for demo compatibility)
– Replaced all world model weapon animation
– Updated shared player skeleton
– Re-rigged all player model geometry and player scaffold animation
– Updated animation networking to continually synchronize animation state instead of periodically latching
– Player animation sequence selection is now server-initiated
– Added new player states including bomb defusal and ladder climb poses
– Added thirdperson weapon deploy animations to more accurately represent viewmodel deploy state
– Extended all vertical aim matrix ranges to encompass the majority of vertical aim pitch so weapons line up precisely to firing angle
– Added reverse-bone-merge animation support so weapon models can store and play independent animation on the player holding them
– Added support for arbitrary numbers of articulated mechanical parts on world weapon models
– Updated weapon world model articulation points, bodygroup presets, holster positions and reverse-bone-merge skeletons
– Added physics motion to holstered attachment weapon locations
– Added support for non-polygonal capsule-shaped hit volumes, defined by a line segment and radius
– Replaced shared hitboxes with new capsule-based set
– Rebuilt player ragdoll angular constraints, physics hulls, and interaction pairs
– Ragdolls now assume more exact pose of their parent player on physics init
– Re-built animation statemachine to support blending locomotion over any weapon aim or action poses
– Enabled support for dynamic player animation layer re-ordering
– Sequence blendlayers now correctly contribute to computed cyclerate
– Added defuser cables and multimeter model
– Added hlmv support for capsule rendering, submodel attachment previewing, ragdoll constraint limit and bone name rendering, plus numerous small fixes
– Added model format support for named bodygroups, combined physics hulls, activity modifiers and animation system specific metadata[ UI ]
– Fixed a bug where the mini-scoreboard armor/helmet information was not displaying for coaches
– Added sv_show_voip_indicator_for_enemies server convar. If set, it will make it so the ‘voice chat’ icon shows over enemy players as well as allies when they are using their microphone.
– Added sv_showbullethits feature to visualize server-confirmed hits and near-misses on listen servers[ RENDERING ]
– Fixed improper stencil state in glow pass rendering[ GAMEPLAY ]
– Added dynamic player culling to prevent players and weapons poking through thin walls and revealing their position– M4A1-S:
— Reduced price
— Reduced armor penetration
— Reduced ROF
— Increased base spread– Zeus x27
— Reduced price to $100– Dual Berettas
— Increased armor penetration
— Increased range modifier[ GOTV ]
– Added viewmodel position lerp to gotv camera transitions[ OVERWATCH ]
– Players can now report enemies for anti-competitive griefing (i.e. deliberately losing).Amennyiben az angollal van problémád irány a google translater.
(#42802) salieven
Fejre ugyanúgy 90-92 között sebez az a1 fullkevo ellen. Testre tunkból 4 golyóba hal az ellenfél (ez is megmaradt). Pötyögtetve (lassan belelőve az ellenfélbe) pedig már 5 golyó kell.Az viszont tényleg vicces, hogy mellkasra 22-t sebez lábra pedig 24-et mostantól. Felfejlődnek majd a silverek, hisz ők lábra lőnek alapból.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Gentlelelele #42706 üzenetére
De miért van rajta trade ban?
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Gentlelelele #42613 üzenetére
Már megvan mind
Köszönöm
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Gentlelelele #42398 üzenetére
Properties->Enable GPU Scaling->Scale image to full panel size
-
vtomi2
őstag
válasz
Gentlelelele #42394 üzenetére
Úgy gondoltam
De 20:2:1 után ne dobjon már vissza, még akkor se, ha a másik csapatban 4 bot van
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Gentlelelele #42337 üzenetére
Ez jó cucc lenne, ha működne... berakom a resource mappába, és indítási opcióként beírom ezt: -language bananagaming és, nem megy...
Szerk.: Megoldva.
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #42337 üzenetére
Palm grip. A 4 és az 5 is hüvelykujjnál van. A lastweapon-nél a mutatóujjamat váltom át görgőre. Gyűrűs és kisujj egér jobb oldalán végig.
-
Arkennys
addikt
válasz
Gentlelelele #42302 üzenetére
nem tudom, nekem és ismerősöknek is görgőn van jópár embernél hagyva a fegyverváltás, nincs ebből gond, tényleg megszokás kérdése
A Q-n nekem pl a játékon belüli hangkomm van, szintén megszoktam így és flottul működik.
Egyébként valaki aki tud felelni: Van más működő opció, ami azt teszi mint a server picker? Mert az nekem már jó ideje nem igazán teszi a dolgát rendesen, gondoltam megkérdezem, hátha van más opció orosz felebarátaink kiszűrésére. (Tudom, full 5 ös premade, de azon kívül
)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
gorgo fel - fegyver
gorgo le - pisztolyigy nem lehet tulgorgetni es akarmekkora erovel lokheted ami epp kenyelmes az adott eger tartasban
-
Lackki
őstag
válasz
sose volt bajom a görgős váltással
mióta cs-zem neten azóta így használom és nem volt bajom belőle... persze megszokás
én IJKL-en játszom pl, mouse 4-5 a flash smoke, middle button a last used wep, jobb klikk a reload
Mivel én voltam mindig a wp-s a csapatban ezért anno zoomot átraktam egérről, mert így fixen tud állni a kezemben az egér zoomolgatásnál is és ez sokat számít. Anno sokat kiröhögtek, viszont egyre több playernél látom ugyanezt -
SRII
őstag
válasz
Gentlelelele #42199 üzenetére
összefoglaló!
-
Vanir
veterán
válasz
Gentlelelele #42199 üzenetére
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Gentlelelele #42180 üzenetére
Presszó, kevés tejszín, cukor nélkül.
-
vtomi2
őstag
válasz
Gentlelelele #42180 üzenetére
Én ezt szedtem le tegnap, szerintem nagyon jól fejleszti a képességeid, van benne minden
-
depe95
tag
válasz
Gentlelelele #41906 üzenetére
Tehát ha kiveszek 3 itemet, akkor a maradék 1 még ott lesz és kikérhetem majd?Tehát ez működik így is, ezt nem tudtam
Azt hittem hogy csak egybe lehet kikérni
-
depe95
tag
válasz
Gentlelelele #41899 üzenetére
A bal oldali volt az eredeti tét, viszont azt nem akarja a csereajánlatba betenni. -
MurdR
veterán
válasz
Gentlelelele #41875 üzenetére
Nem biztos, hogy rank ugrás lenne a végkimenetele a gépcserének, de amikor szana-szét van füstölve a pálya, és pörgősek a jelenetek, akkor biztosan könnyebb lenne. Igazából az fps droppok szűnnének meg, és folyékonyabb lenne a játékélmény szerintem.
IMIKE: mekkora az egérpadod?
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Gentlelelele #41880 üzenetére
Le van véve minden alapra? Azzal lehet FPS-t nyerni.
-
xenom0rph
őstag
válasz
Gentlelelele #41880 üzenetére
milyen kártyád van? Mert nvidiánál a vga beállításoknál tudod beállítani
-
Lackki
őstag
válasz
Gentlelelele #41878 üzenetére
miért akarsz 4:3 felbontást széthúzni?
a nagy pr0k azért játsznak 4:3ban mert mint a garfield az ablakra rá vannak tapadva a kijelzőre. Persze ez nem mindenkire igaz... sokan 16:9ben játszanak (1366x768)
így ha te nem vagy garfield, nyugodtan tedd csak 16:9re, többet is látsz -
Lackki
őstag
válasz
Gentlelelele #41875 üzenetére
tunk jobban menne
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Gentlelelele #41746 üzenetére
Okéé
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Gentlelelele #41742 üzenetére
Nemrég találtam énis rá. Még nem próbáltam ki, de elvileg nagyon jó
majd a közeljövőben kipróbálom.
-
Arkennys
addikt
válasz
Gentlelelele #41742 üzenetére
érdekes hely, de vannak áraik nem mondom
-
freeknight
őstag
válasz
Gentlelelele #41669 üzenetére
Hát igen, valóban úgy pontos, hogy egy volt C9 tag vallotta be az aderall doppingot, bár most én se tudnám megmondani, hogy kicsoda.
A cikk elsősorban az angol kommentátorokat méltatja, akik szerintem is jók, nagyon minőségi kontentet tolnak, egyedül azzal a Pansy nevű csajszival voltam néha elégedetlen. A magyar kommentár viszont tényleg nagyon igénytelen, tavaly volt valami fiatalabb (legalábbis a hangja alapján) srác, aki egész tűrhető volt, de ezt az idei Orobertós sz*rt egy meccsen keresztül nem bírtam hallgatni, pedig próbáltam. Ezeknél még egy Korda Gyuri bácsi is jobb lenne.
Tesóm nagy Dotás, ő szokta nézni az ottani majorokat, ő is mesélte, hogy ott bizony ilyen millió dolláros fődíjak repkednek, csak kapkodtam a fejem. Ehhez képest a cs-s profi játékosok eléggé alulfizetettek lehetnek, amit csak abból a szempontból nem értek, hogy nézőszámot/aktív játékosokat tekintve a cs sokkal népszerűbb világszinten.
he7edik.: tény, hogy a cikkeik 90%-a külfoldi oldalról fordított 3 soros valami, vagy menekültes, de azért vannak ilyen gyöngyszemek is, illetve a tl;dr-es irományaiknál is megcsillan azért a tehetség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest