- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
#97716736 #13599 üzenetére
bolcsodal: nekem semmi. Azzal nincs, de sokaknak van. Részemről az még okés, mivel közelről lehet vele igazán operálni, az meg veszélyes ügy tud lenni. A tickes téma meg nem érdekel, én alap szervereken eljátszok, ha neked nem tetszik ennyire, játsssz 128-ason, ahogy tetszik
Zero: Nekem aztán mindegy, ez a véleményem róla, és elég sokaknak is. Akkor se használom azt a hulladékot ha az ellen igen, én attól tartom magam ahhoz, amit erről gondolok. Nem aszerint változik a véleményem, ahogy a szél fúj. Csak véleményt közöltem, nem muszáj rá mindenkinek reagálnia
-
Radnix
senior tag
válasz
#97716736 #13557 üzenetére
Van arra valami adat, hogy befolyásolja-e az, hogy milyen arányban raksz az adott kollekcióba tartozó itemekből a trade up contractba azt, hogy végül milyen kollekcióból kapsz eggyel jobb itemet?
huh nem volt egyszerű mondat
tehát mondjuk 1 db huntsman rózsaszín + 9 db phoenix rózsaszín azt jelenti-e, hogy 10% huntsman pirosat kapsz, 90%, hogy phoenix pirosat.
-
Arkennys
addikt
válasz
#97716736 #13364 üzenetére
Mert elég cinkes volt ez így...volt elfogadott kör is, mikor már bezavart ez, de nem volt rajta görcsölés, mint mikor 14 lett a titannak az állás visszapöttyentve.Összességében elég cinkes volt, mindenesetre azoknak legyen szép és hamari vége, akik a DDOSolással szórakoznak
mate, azért az időjárást és néhány rosszindulatú f*szkobold tevékenységét nekem meredek egy kalap alá venni
szerk2: coccolino, miről beszélsz? A titan ma tudtommal egyet játszott, ahol digni elverte
-
-
Kal-El
senior tag
válasz
#97716736 #13244 üzenetére
Ez a toggle console egy és ugyanaz, mint a developer console? Mert játék beállításoknál a developer console-t kell aktiválni, és ott írja ki, hogy ~ ezt a jelet kell használni a megnyitásához. Míg a toggle console-t mi állíthatjuk be.
Ha igen, akkor ezt írja ki a bot_kill parancsnál: Can't use cheat command bot_kill in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.mate3553:
Botok ellen akarok játszani, és ha lelőnek, akkor nem akarom megvárni, míg lemegy az adott kör a botok között, hanem az összes botot megölni egy paranccsal és egyből kezdhetek egy másik kört. Még réges-rég, amikor még csak 1.6 volt és nem volt netje az embereknek, akkor így játszottuk. -
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #13112 üzenetére
Nem csak úgy van beállítva a HUD neki? Már másnál is láttam így, mégsem lógott ki neki, mert a térkép teljesen benne volt és a töltényei stb is.
Amúgy katasztrófa napunk volt. Faceit-en eBot megadta magát pont a mi meccsünk félidejénél, kb 20 percet vártunk, mire le lett mondva a meccs.
Utána mentünk két kör MM-et, nyertünk bár, de elég vérszegény statom volt, egyszerűen nem találtam a shot-okat. -
Scale
őstag
válasz
#97716736 #13084 üzenetére
Eddig én is jó pár gépről jelentkeztem már be úgy, hogy nem másolgattam a cookiekat meg hasonlókat, nekem is kérte a SteamGuard kódot és nem kaptam még sose bant és igen használtam a marketet már.
Egyik ismerősöm is ezt mondja, hogy én hogyhogy nem kapok sose bant mikor ő akármikor újrarakja a gépét mindig kapja. -
Assimilator
őstag
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #13064 üzenetére
Sőt konkrétan itt együtt játszottunk Ádámmal, amikor gyakorlatilag megalázta a komplett CT bandát egy USP-vel.
Azóta is röhögök azon a jeleneten. -
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #13062 üzenetére
Szeretek videókkal bíbelődni, meg alapvetően tudok is (családi videókat, baráti videókat elég régóta megcsinálom Final Cuttal és Motion-el), de sajnálom rá kicsit az időt. Hasonlókat azért össze tudnék hozni, csak nem öt perc lenne, hanem ötven.
Ha van szabadidőm, akkor inkább elmegyek dolgomra, vagy játszom egyet.
Másra nem bíznám.szerk: Amúgy most esett le, hogy Ádámnak is ő csinálta a videóját, szóval találkoztam már a művével.
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #13060 üzenetére
Erőt kellene venni magamon és hétvégente összeszedni a jó frageket, köröket, normálisan effektezni, de ennyire futja az energiáimból és szabadidőből.
A következőnél azért kicsit megpróbálok többet, sűrűbben összerakni (gyűjtögetem a jó meccseket) és Motiont is bevezetek FCPX mellett, hogy némileg komolyabb legyen.
A drive valamiért még mindig nem akar normálisan működni nálam, szóval marad a pov és az egy pontos külső nézet.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#97716736 #13026 üzenetére
A másik opció, hogy only hs-re mentél, ahol csak fejlövésbe halnak az emberek (igazából csak ott tudod hitelni értelemszerűen), viszont a testet találó lövéseket is beleszámolja. Én először mikor felmentem ilyen szerverre figyelmetlen voltam és nem tudtam milyen szerverre mentem, aztán kicsit ideges lettem az ilyen 12 in 8123812638126531 és társaitól, majd lejöttem a szerverről és ott volt, hogy only hs
bár a hs-es killekből le eshetett volna, de az már más téma.
-
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #12915 üzenetére
A 60Mbit/s gondolom a letöltési sebességed. Szeretem mikor így írják, mert nem tudni, hogy mi az illető tényleges feltöltési sebessége.
De ha 600-750kbyte/s a feltöltésed max, akkor az annyit tesz, mint 6-8Mbit/s.
Az én esetemben 100Mbit le és 100Mbit fel is (10MB/s letöltés, 10MB/s feltöltés). Próbáltam stream-elni 6-7000kbyte/s-el is, de ahhoz már a nézőnek is minimum olyan letöltési sebességgel kell rendelkeznie, hogy lag mentesen tudja nézni. Viszont ilyen értékeknél a kép nagyon szép éles, de a hirtelen fordulásoknál még így is kockázódik.
Az ideális 1-3000kbyte/s között van. Ez jó a nézőnek és a stream-előnek is. Ha procin van a terhelésed, akkor is emelheted a bitrátát, de emeld mellé a buffer méretet is. Ugyanúgy ki fog menni a nagyobb csomag is és nem fog lag-olni, viszont késleltetett lesz, de szerintem ez ne jelentsen senkinek se problémát.
Én innen merítettem segítséget, mikor elkezdtem ismerkedni a dologgal, rengeteg hasznos infó van ott, magyarázattal. -
Slystyle
őstag
-
Arkennys
addikt
válasz
#97716736 #12611 üzenetére
Na és most mit gondolsz a következő Navi vs Titan és VP vs NIP-ről? Előbbinél titant gondolnám, utóbbi fene tudja...lehet a karma miatt megint nem a NIPre fogadok, nagyon bizonytalanság van velük fogadás terén.
És köszi, akkor csak úgy emlékeztem h kérdeztem, kicsit sok volt már a nap
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
#97716736 #12538 üzenetére
Szerintem ocsmányak ezek a skinek. Iszonyatosan olcsóak és gagyik. Ezeket bírták kiválogatni? Ez elég elkeserítő. A kés is szörnyű. De ha másra nem, arra jó, hogy játszatok, dobálja a dobozokat skineket és adjátok el, mert a sok ostoba megveszi. Abból meg veszel lejebb nyomott árú fegyókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Hálózati kábelek és szerelésük
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Medence topik
- Micro Four Thirds
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged