- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
"...maradékból meg vesz tf2 kulcsot..."
Ez nekem elég egyértelmű, hogy játék kulcsra gondol. Ha pedig magára a TF2-ben használt kulcsra (item) gondolt, azt eleve nem vásárolhatja majd meg, mivel market-hez 30 napnak el kell telnie.
Vagy csak egy beteg poén volt, hogy a "maradékból". -
Lacccca87
addikt
Router gond lesz sztem. Vagyis pontosabban foglalt az a port amin csatlakozna a 2. játékos.
Valahogy meg lehet oldani aztán az is lehet hogy rosszul emlékszem és nem router gond, de ha mégis első körbe a portokat nyitnám meg mondjuk 10K tól 40K-ig (tudom brutálisde most nicns kedvem utánanézni melyik intervallum között használ a CSGO) hogy biztos legyen szabad és nyitot port a 2. játékosnak is.
Google ba hirtelen ezt találtam de melóhelyen liltva vannak a "gaming" taggelt oldalak szóval nem tudom mennyire hasznos: KATT
-
Andris837
senior tag
Nem. Valóban nem attól lesz profi egy játékos, hogy épp Razer, vagy Logitech, vagy éppen egy A4Tech egere van. A helyzet az, hogy nekem egy Logitech Wireless egerem van, ami nem épp a legmegfelelőbb játékra. Ezért mindenképp szükséges a csere. Régebben volt 518-am, Intellim is - abból konkrétan 2-t elfogyasztott a Quake - most szeretnék venni egy jó egeret, viszont 5-6k-nál többet nem szeretnék rászánni.
Lehet Ő lesz a befutó: A4-Tech XL-750BH Anti-Vibrate
Ozone Ground Level SMajd meglátjuk.
-
-
Xero
nagyúr
Én pl se profi se kezdő nem vagyok. Bemelegíteni szeretek alacsonyabb szinten lévőkkel is, így belövöm magamat és nem lőnek közben rommá. Viszont utána jellemzően mid-high emberkékkel szeretek játszani, akik csinálják maguktól azt amit kell.
A kezdőknek is jó néha tapasztaltabbakkal tolni, így megtanulják mit, hogy, merre, miért.Az utóbbi idők legjobb játékát két-három napja toltam egyébként. Egy 5v5-s mixet toltunk az egyik srác serverén. 128 tic, mid-high ismerősök. Nagyon jót szórakoztunk.
-
Xero
nagyúr
Van PH group jó ideje: [link]
Amúgy tegnap előtt én is mixeltem random emberkékkel. Az első pár meccs jó volt, fellőttem magam koszorúsra ak-ra megint, aztán jött egy IQ negatív banda, kiégetett és onnan sikerült megint lelőni magamat 2 csillagra. Fel is húztak annyira, hogy tegnap elő sem vettem és eldöntöttem, hogy nem fogok addig random mixelni ameddig minimum sheriff csillagom nincsen. Így túl sok idiótát dobál be mellém.
-
Arkennys
addikt
igen, tudom h neked megérte
szerk: oké, mindenkinek nagyon megérte
bánom, hogy ennyi mással kell foglalkoznom
én nem játszok annyit, hogy dobjon cuccot, most utóbbi két napban pl fityisz nem volt. néha egy egy körrel. Attól is függ, van e idő fél napot elücsörögni játékban
-
Redneck
nagyúr
Értelmezd amit írtam. A 331-es az eddigi 3xx-es driverekhez képest jó CS:GO alatt. Nálam eddig a 296.10 volt a best de ez se rossz. Mondjuk most hogy rendesen kipróbáltam van vele egy kis gond. Mivel az nV az új irány szerint az egyenletes képkockasebességet favorizálja, így a régihez képest nagyobb az input lag. Ezért rakom vissza a 296.10 drivert. Azzal lehet igazán lőni.
-
execute93
őstag
Ilyen lila AWP sknije van valakinek? Ha igen írjon már, csak megbeszéljük!
Van 2 DB E-Sports 2013 Doboz/Fegyvertartó, tehát nem a ládás, eladni nem tudom, mert nem vettem semmit steamen 30 napja, Tradelni tudom? Illetve ha kinyitok egyet akkor megkapom azt az xx skint vagy pedig csak abból az xx skinből egyet?! -
gtamate2
veterán
Engem meg igazából mindig felidegesít, én csak competitívet megyek, bohóckodni annyira nem szoktam casuallal. Így szinte nincs is olyan nap hogy ne szidnám a Valveot..
Btw: A jailt ismeritek? A sourceban elég nagy kultúrája volt, magyar szerver pedig sajnos goban még nincs. Azért szívesen játszanék megint, az angol szervereken sajnos túl nagy a ping (>200), így elég nehéz lőni -
-
gtamate2
veterán
A térképet kivéve mind rendszeres nálam is, mostanába egyre több a pár másodperces dc (rendszerint rusholás előtt, aztán meg nézem hogy megöltek).
Plusz amióta 4 gránátot lehet venni, ha négyet veszek rendszerint rosszul jeleníti meg, de ez már csak hab a tortánPersze a skinezgetésre van eszük...
-
-
Arkennys
addikt
-
Spet
addikt
Nem nem kell csak nagyobb az esélye, hogy esi, ha megvan (oldal 3/4-én ott van leírva). Bár én gondolgozom, hogy megveszem (kártyákból összejött ingyépénzből), csak azon kell elgondolkodni, hogy ugyanúgy eltünnek-e a pályák jan 20 után mint az operation payback-nél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged