- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbika88
senior tag
válasz
Arkennys #5337 üzenetére
Hát a bios frissítés nem oldotta meg a map váltás közötti exe errort.
Minden driver le lett frissítve, steamen belül is a játék fájlok épség. ellenörzése is megtörtént.
Olvastam sok embernek ez a problémája, de megoldást nem találtam rá.
Rakja újra a rendszert egy gém miatt? -
bolcsodal
addikt
válasz
Arkennys #5365 üzenetére
Abszolút újonc vagyok...nem is tudtam, hogy van ilyen külön voip program kommunikációra. Én a southpark-hoz is öreg vagyok sztem. Egynlőre csak közeli ismerősökkel toltuk botok ellen meg egymás ellen. Viszont nincsenek illúzióim irl CS expertekkel szemben már volt szerencsém...másodpercekig élvezhettem a játékot kb.
Az egér szenzitivtást úgy állítsd be, hogy kb. 120 fokot forduljon egy nagyobb mozdulatra. Alacsonyabb sens mellett jóval pontosabb a célzás.
-
betegphiu
senior tag
válasz
Arkennys #5017 üzenetére
azért tettem mindezt,mer a gyermek és az előző gépem problémái miatt,minden 3. meccsről kidobódta. kékhalál miatt ugye míg visszaértem,letelt a 3 perc. a gyereknek sem mondhatom,hogy ne most akarj pisilni,mert meccsezek..
szóval a sok lecsatlakozás miatt most rögtön 1 hetes bannt kapok (már az is volt háfom) . és egy hetet nem fogok kihagyni,nekem ez jelenti a szórakozást,nem az xfaktor stb...
hát csupán ezért. :-) ha kibasz egy hétre,már jövök is új accal. -
Mate
nagyúr
válasz
Arkennys #4923 üzenetére
Rohadt ronda az a fegyver
Most épp bosszantok egy gyereket marketon. Folyamatosan betolom alá az enyémet
Wallet-ot úgy is letojom, viszont jól esik lenyomni az árat
1,3€-t lejjebb nyomtam 4 perc alatt. Idióta meg jön utánam
Tudom, hogy mit érek el vele
Had menjen le az ára, legalább olcsóbban tudják majd megvenni azok, akiknek szüksége van rá
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Arkennys #4577 üzenetére
Szóval konkrétan Steamen egy időszakos boostot vettem, aminek hála már dobott kétszer kb 4 centet érő fegyvert és egyszer egy 10 centeset
Ez "jó"...
Ha legalább látszódna a droppon hogy Bravo PassJól van, egy azaz 1db Bravo pass-os ládát már dobott.
Illetve köszönöm a választ.Ui:: Azért Steamen most olvastam utána, bocs hogy hülyeséget kérdeztem. Már értem mi a lényege ennek a Bravo Passnak. A hírek között teljesen jól fogalmazva leírták az egészet.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Arkennys #4456 üzenetére
Akkor csak megviccelt a fénykép árnyékolása, nekem úgy tűnt
Egyébként ez előtt speciel 2db 1000ft-os billt használtam. Az egyiket nyakon öntöttem egy pohár vízzel, a másikat meg.. szinténDD szóval vettem egy "drágábbat" (5.5k), hogy motiváljam magam a víz távol tartására a billentyűzettől
De a lényeg, hogy ég és föld azokhoz a szarokhoz képest. Volt olyan gomb, hogy rendesen püfölnöm kellett, hogy benyomódjon meg állandóan megnyomtam a space-t véletlen, ha ahhoz közeli gombhoz kellett nyúlkálni. És hát nem is kell mondani milyen idegesítő, mikor manőverezel és megnyomod a space-t
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Arkennys #4454 üzenetére
Ez is jónak tűnik. Nekem hirtelen csak annyi "problémám" lenne vele (amit kb 1-2 hét után el is felejtenék, mert megszoknám, tehát lényegében nem is probléma
), hogy süllyesztve vannak kicsit a gombok. A mostanin nincs és tök könnyen tudom csúsztatni az ujjam. Bár cáfolj meg, hogy te is és ez csak hülyeség.
Egyébként a Genius elég megbízható, volt anno egy auchan-os 5k-ért vett billem, még jó régen, bazi nagy volt meg mindende bírta 5-6 évig és jó kényelmes volt. Pedig azt a billt nem éppen kesztyűs kézzel használtam..
-
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #4398 üzenetére
Nekem tegnap előtt óta egy fokkal jobban adta.
Tegnap előtt nagyon repkedtek a wp hitek. Tegnap annyira nem volt hű de nagy durranás, de volt pár pofás shot. Ha lesz időm, majd össze is dobok valamit a két napból. szerk: Nem dobok, mert látom, hogy a tegnap előtti Nuke mészárlásomat elfelejtettem letölteni.Tegnap valaki a meccsek elején közölte, hogy sheriff csillagig meg sem állunk (akkor talán kettő volt a csapatban). Bent az alap mapok és akkor kerültek ki, ha nyertünk. Szerencsére mindegyik elsőre megvolt, és az utolsó map végén meg is lett az egységes rank, tehát mehettünk aludni.
-
Mate
nagyúr
válasz
Arkennys #4337 üzenetére
Igen, nálad lehet ennyi
Nálam fogom, raktár megnyit.
Az oldal nem jeleníthető meg.
Okés, raktár megint megnyit.
Az oldal nem jeleníthető meg.
Ok, raktár megint megnyit, nincs ott a CS mappa.
Megint frissít, megvan a cs mappa.
Láda megkeres, elfogadom a feltételeket, ok.
A cookiek nincsenek engedélyezve.
Jó, irány böngésző. Ott is 2-3 kört futok, mire nagy nehezen sikerül felrakni a piacra.
Ha törlöm, akkor meg tényleg 1 gombnyomás
-
Slystyle
őstag
válasz
Arkennys #4292 üzenetére
Én igen, Warsow a neve. Kicsi a közössége, de elég jó kis Arena Shooter. Célzást és reflexeket elég jól lehet vele fejleszteni, én is játszottam vele jó pár órát.
Az pedig, hogy kinek mi a jó játék, az nagyon egyedi. Én pl. Crysis-ról (Wars ~300óra, 2 ~1500óra és 3 ~800óra) tértem át CS-re, mivel kezdett kihalni a rengeteg bug miatt. Ha értelmesen megcsinálták volna és lenne még 1k aktív játékosa, akkor biztos nem tértem volna át ide, mert még mindig a Crysis a kedvenc sorozatom, csak sajnos undorító lett, amit csináltak vele.
Ott a rengeteg CoD fanatikus, szeretik játszani, de pl nekem egyáltalán nem tetszik, mert szerintem könnyű (játszottam 1-el, 2-vel és 4-el is multiban, egyenként minddel kb 150órát) egyes játékokhoz hasonlítva. Mellé ott mindenki hero-skodik, egyedül akarja legyakni az ellent, arcoskodik, 360 fokos lehetetlen lövések, rengeteg hülye killstreak meg perk stb. Számomra a CoD csak fun-ra volt jó, de másra nem.
Szerintem nem véletlen, hogy a CS az egyik legnagyobb esport játék, persze az FPS-ek közt. BF4 is elbújhat szerintem mögötte. A grafika nem next-gen, de ugyan kit érdekel a grafika már manapság... mert engem biztos nem. -
Lacccca87
addikt
válasz
Arkennys #4264 üzenetére
Ezzel a teóriáddal cska az a gond hogy jópár napja nem volt update, ergo elállítani nem tudtak semmit.
Nem lehet mindig fixen ugyanazt a szintet hozni, mert az ellen sem ugyanaz sőt a te neted se lehet állandóan tökéletes, de az ellenek se. Megesik. Sőt a szerverek is lehetnek túlterheltek.
Ha jót akarsz akkor játsz közösségi 128 tic-es szerveren ott nincs gond.Egyébként meg már jó ideje az erősebb kutya ba...ik találati dolgok mennek, vagyis a kisebb delay előnyt jelent. Hiába látod úgy hogy ő még nem lőtt ha esetleg delay-ed van lehet ő már rég elküldte a lövést a szerver felé ami meg konstatálta hogy halott vagy csak még nem érkezett meg hozád a csomag te meg lősz és csodálkozol utána hogy 0 hit.
Az meg hogy a kezdők lelőnek cska téged minősít egyébként. Ezek szerint te sem lehet magasabb szinten, csak régebb óta játszol és nem fejlődtél...
-
Mate
nagyúr
válasz
Arkennys #4192 üzenetére
Jó ideje nem idlézek. Igazából azóta, mióta rájöttem, hogy így-is, úgy-is kidobja a cuccokat
Most is kidobta, a jó öreg esport ládát
Most néztem meg miket dobott a héten:
Bravo láda
eSports láda
p250
eSports láda
eSports ládaEnnyit azon elméletről, hogy hetente 3 láda és 3 fegyver esik
-
Mate
nagyúr
válasz
Arkennys #4128 üzenetére
22:30 van kiírva.
Thursday – 28th of November
10:00 – Main Tournament – Group A – Match 1 & Match 2
11:00 – Main Tournament – Group A – Winner vs. Winner & Loser vs. Loser
12:00 – Main Tournament – Group A – Decider match14:30 – Main Tournament – Group B – Match 1 & Match 2
15:30 – Main Tournament – Group B – Winner vs. Winner & Loser vs. Loser
16:30 – Main Tournament – Group B – Decider match19:00 – Main Tournament – Round of 8 – Match 1 – BO3
22:15 – Main Tournament – Round of 8 – Match 2 – BO3Friday 29th of November
10:00 – Main Tournament – Group C – Match 1 & Match 2
11:00 – Main Tournament – Group C – Winner vs. Winner & Loser vs. Loser
12:00 – Main Tournament – Group C – Decider match14:30 – Main Tournament – Group D – Match 1 & Match 2
15:30 – Main Tournament – Group D – Winner vs. Winner & Loser vs. Loser
16:30 – Main Tournament – Group D – Decider match19:00 – Main Tournament – Round of 8 – Match 3 – BO3
22:15 – Main Tournament – Round of 8 – Match 4 – BO3Saturday 30th of November
14:30 – Main Tournament – Semifinal 1 – BO3
18:00 – Main Tournament – Semifinal 2 – BO3
22:30 – Main Tournament – Grand Final – BO3 -
Arkennys
addikt
válasz
Arkennys #4091 üzenetére
szerintem jót nézek. Átmentem közben másik streamre, német kommentátoroktól falramásztam. Bár angol se jobb. Minek kell ennyit pofázni? Hótt idegesítőek
Le is némítottam, mert becsavarodok tőlük.
blade: köszi a tippet, így hátha drop is lesz, és nézem a meccset is. mindkettő jó dolog.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Arkennys #3931 üzenetére
Azért az emberről "mindent" elárul, ha egy játékbeli rang miatt nagyképű..
Volt egy srác, élete statját lőtte kb 17-5 7-8 kör után és már írta, hogy easy az enemynek, pedig hátrányban voltunk és a végén kevéssel, de ki is kaptunk.
Amúgy engem viszonylag ugyanolyan tudású játékosok mellé szokott berakni meg ha lépek egy szintet lehet érezni a különbséget. Ilyen szempontból szerintem jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (Beats by Dre)
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest