- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurenzoo
aktív tag
-
törölt tag
válasz
#97716736 #23554 üzenetére
Nagyon remélem hogy nem Schneider lesz az ötödik. Twist, Dennis vagy Maikelele sokkal jobb választás lenne szerintem. Allu lenne a legjobb ha tudna svédül.
(#23557) Skilly: Felesleges jelenteni, nagy részük bot, engem eddig kerek 30 unassigned addolt... Block és viszlát.
-
xenom0rph
őstag
válasz
#97716736 #23498 üzenetére
Írhat ,lóf*sz se fog történni .Múltkor bugos volt a steam és nem látszott amit tradeeltem az inventorymban és azt hittem átbaszott a csávó, mert ő meg letörölt. Írtam nekik szép hosszú levelet, screenshotok minden. Erre kapok automatikus visszaigazolást, hogy szarnak rá kb..
-
-
válasz
#97716736 #23444 üzenetére
Nem vagy feliratkozva workshop mapokra?
CSGO indítás után elkezdi ellenőrizni a feliratkozott mapokból van-e frissebb, régen telehányta a konzolt, de azt már kiszedték. Ettől még fut, ha ilyenkor belépsz egy szerverre addig nem enged be, amíg nem futott le az UGC-s folyamat. Ha meg eleve lassú a workshop, az idő sokszorozódik. -
b05co
tag
válasz
#97716736 #23211 üzenetére
Szerintem totál játékstílus és emberfüggő, hogy ki melyikkel jobb, a topoknál is rengetegen használják az a4-et. Én most épp a 4-est gyűröm , de előtte a1-el toltam, sok különbség nincs szerintem. A4 legnagyobb hátránya, hogy drágább, az A1-ben kevés a golyó és rosszabb vele túrni. Általában én olyan pozikat fogok, ahol gyakran futnak be többen pl nuke rámpa, vagy inferno rövid, mirage a doboz, így nekem pl kifejezetten jobb az A4.
-
hanslanda
tag
válasz
#97716736 #23011 üzenetére
Kicsit nezelodtem a kinti (jelenleg Ausztriaban dolgozom) arak kozott es kiderult h az Eizo 15k-val olcsobb itt mint otthon ...
Asszem beruhazok bar nagyobbat szerettem volna mert kivancsi vagyok ra hogy jobban latni-e amit latni kell, meg aztan nem is vagyok egy ilyen monitorhoz kozel ulos tipusSSD-bol pedig a Samsung 840 Evo lesz.
-
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #23079 üzenetére
Ha nem jönne be, akkor tovább adnám bátyámnak, úgyis mindig halomra veszi ezeket az 500Ft-os egereket a teszt gépéhez a garázsban.
De nem mindegy, hogy ez zörgős, kopott csattogás vagy az a szépen csengő kattanás. A többi meg már részlet és az egyén igényének a kérdése, nekem speciel sokszor hasznomra van a jack-es feature. -
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #23077 üzenetére
Még sose használtam IME 3.0-át, de majd egyszer rendelek egyet kíváncsiságból.
Mechanikust azért vennék, mert közel 5 éves a mostani bill és már nagyon csattog, hallatszik, hogy nem éppen mai darab. Plusz ha már veszek, akkor adjam meg a módját. A világítás annyira nekem se létfontosság, inkább a jack portok, hogy ne kelljen mindig bemászni hátra a géphez, ha esetleg itthonról dolgozom és át kell dugni a fülest a laptop-ba. -
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #23073 üzenetére
Eddig mindenki, aki mondta, hogy fényes felületűt használ, csak rosszat mondott róla, de innentől te leszel a kivétel, mely erősíti a szabályt.
Ezt a profik is ezt használnak kifejezést meg nem szeretem, attól, hogy neki odaadja a szponzor és azzal kell játsszon, még én nem fogok.
SS 6GV2-n már gondolkodtam, de USB és leginkább a jack portok miatt számomra felejtős és még a világítás sem lenne hátrány. Még túlságosan nem néztem körbe ez ügyben, de hamarosan aktuálissá válik, viszont előtte még van egy-két komponens, amit le kellene cserélni. Kezd kiöregedni a konfig, így már esedékes a socket váltás. -
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #23071 üzenetére
Nekem volt több fényes felületű is, mert gondoltam milyen jól néz ki... Hát nem így van. Jól mutat míg elsőnek meg nem fogod, lehet bármilyen tiszta a kezed, de akár hintőporozhatod vagy krétázhatod is, hogy száraz legyen.
Hosszabb session alatt lehetsz te nem izzadós kezű, akkor is rá fog izzadni és nem lesz teljesen olyan a fogás, mint egy gumírozottal. Ugyebár a bőrödön alapból van egy kisebb zsírréteg és az kezd el "ráolvadni" (akármennyire is viccesen hangzik). Mielőtt váltottam SS Sensei Raw-ra, én sem gondoltam volna, hogy ennyire számít és ekkora különbség lesz a két felület közt.
A billem (Lycosa Mirror) is sajnos ilyen fényes felületű és sokszor csúszik meg az ujjam egy-egy hirtelen leütésnél. Ezt is hamarosan cserélem szerintem egy mechanikusra, bár még konkrét típust nem néztem ki (karácsonyra elfogadok donációkat egy Ducky Channel-re).
Persze kinek a pap, kinek a papLAN. -
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #23002 üzenetére
Nincs azzal semmi gond szerintem. Bátyáméknál egyes szerverekben Intel 520-ak mennek már 24/7 és semmi gond velük. Én is most egy 120-as Intel 520-at vettem, bőven jó és szerintem megérte az árát (többitől nem volt drágább).
Bár annyiból ráfáztam, hogy kicsinek bizonyult végül, szóval jövőre lecserélem egy nagyobbra, de ez már egyéni probléma, mintsem a vezérlőé. Szerintem mezei otthoni felhasználásra, ha jól be van állítva a rendszer(egyes funkciók kikapcsolása), akkor szerintem jó pár évig probléma mentes (persze ne erre töltögess le mindent) lesz a működés. -
regener
veterán
válasz
#97716736 #23002 üzenetére
Csak azok meg baromi lassan írnak és csak 3év garancia, az Intelre meg 5.
Az 550-es FSP Raider meg 2db GTX970 hez is elég, egágyas és minőségi tápáramkörrel.
(#23013) ZeroDK
Adata 920 128GB: 180Mb
Intel 530 120GB: 500MbSzerintem ez nem elhagyagolható
-
okipoki
aktív tag
válasz
#97716736 #22859 üzenetére
18:00 játszák. Mivan ,ha a második mapon is orbaszájba DDosolnak? 1-0 esetén nyerek?
Ez pontosan mit jelent? Sajnos a fordító nem segít.
If a match has been postponed, once it has started, for more than 80 hours - the bet will be closed and the items will then be returned to their owners, regardless of the score.
However, if a match that has started has been postponed for less than 80 hours the bet may be locked until the match has finished.
If the match is then postponed again, to past the initial 80hour threshold, the items will be returned.
If the match is postponed for less than 80 hours and then postponed again, once it has started again, the items may be locked for up to another 80hours. -
Redneck
nagyúr
válasz
#97716736 #22866 üzenetére
Játszottam még anno CB-n a matrix és az SK ellen és ő mindkettőben megfordult. Az SK-s meccs meg is van valahol egy vinyón. Érdekes hogy mindkettőt nukeon játszottuk. 1.5-ben a matrix döntetlen lett de 1.6-ban az SK nagyon megalázott azt hiszem 16-4-re.
A matrix elleni meccset csomóan nézték itthonról, talán szerencsénk volt hogy nekik se volt túl jó pingjük így nem tudtak olyan jól érvényesülni. Mondjuk azon a meccsen a mi csapatunk is elég fegyelmezetten játszott, pedig nagy tétje nem volt a dolognak!
1.6-ban az SK ellen meg jött a várható zakó. Ők már akkor legendák voltak! Emlékszem a meccs végén jöttek ránk kint és tetőről eldaráltam hármat galillal, majd ahogy lemásztam véletlenül belelőttem a nagy sziklába (ami ma siló) és fejbe lőttem Pottit full mákból és Terrorist Win!
Kb nyugat előtt guggolhatott késsel hogy megleckéztessen...Szerk:
A régi IDE vinyót le fogjuk menteni mert bele akarjuk rakni a CS:GO fragmoviemba a végére az SK.swe elleni nagy mákot
Hab a tortán hogy a régi családi képek is azon vannak és megszűnne a sok éves b*sztatás! -
-
Scale
őstag
válasz
#97716736 #22678 üzenetére
Igen most egy MW-s Boreal Forestem van nem rég FT-ről cseréltem de valamiért ezen már túl erősek a színek, azon gondolkozom épp hogy lecserélem vagy vissza FT-re vagy valami másik skinre, bár nem tudom hogy tényleg MW-n túl erősek a színek a jobb minőség miatt vagy csak most jobban "megnéztem" a skint és ezért tűnik fel ennyire és nem is különbözik annyira az FT-től?
Dark Waterre meg ránézek köszi@Slystyle: Hát igen, csak ugye a minőség se mindegy, BS meg WW minőségűben nem hiszem hogy valamelyik is jól nézhet ki, hacsak nem fog ki az ember valami különleges példányt de minden skin amit használok mind minimum FT, bár nem vagyok nagy szakértő.
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#97716736 #22488 üzenetére
Kurva szép a slaughter és a crimson flip, de gagyi az animációja, amikor előveszi. Ilyen szempontból még a Gut is jobb. Egy crimson bayonet vagy m9 kéne, de azokból az MW olyan drága, hogy saját használatra sokkalom. Elég az M4-ből a 350-400€-t érő Howl-m (kb. ennyiért mennek az ilyen szebb darabok).
Aztán végül lehet mégis a flip mellett kötök ki, mert amúgy szép a formája, és nagyon ütős a fehér éle a karmazsin háló vagy gyémántok mellett. -
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #22484 üzenetére
Ft looks, ráadásul szép a pattern szóval annyira nem égető kérdés.
De valóban vagy MW lesz belőle, vagy egy fade. De mellé nagyon mozgatja a fantáziámat egy M9 night CT oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Acer notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen GPS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged