-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
betegphiu #2931 üzenetére
Köszi az infót, úgy döntöttem most kipróbálom az Ati-t , ezt néztem ki [link]
valszeg ez lesz belőle:
deszka: Gigabyte Z87MX-D3H Intel Z87 LGA1150 mATX alaplap
cpu: Intel Core i5-3570 (3400MHz 6MBL3 Cache 22nm 77W skt1155 Ivy Bridge) BOX processzor
cpu huto: Corsair H60I CW-9060007-WW univerzális vízhűtés
vga: Sapphire 7850 2GB DDR5 OC 11200-14-20G videokártya
ram: Kingston 8GB/1600MHz DDR-3 HyperX (Kit! 2db 4GB) (KHX1600C9D3K2/8G)
SSD: Samsung Basic SSD 250GB SATA3 MZ-7TD250BW (840 Series, SATA 6Gb/s)
író: Asus DRW-24B5ST SATA Fekete BOX dvd író
ház: Cooler Master Midi Elite Knight 350 RC-K350-KWN2-EN
táp: COOLERMASTER Elite Power Black - RS600-ACABM-WB 600W tápegység
mondjuk még az szmg házon gondolkozom ez legyen-e, ha valakinek van jó tippje egy microatx-es alaplaphoz , milyen jó kis ház passzolna az ne tartsa magába..
Xero mozgatja nagyon a fantáziám az iMac is
csak kicsit félek a működésétől , bár tény az iPhonet is elég hamar megszoktam és jó kis cucc volt
Az 5S, ha már kapható lesz a magyar appstore ban azt valszeg vissza is veszem...
A másik meg, hogy ez a gép így kb 300 k-ból kijön moncsival együtt.
Az imac az ssd -vel , amit kinéztem hozzá közel 600 k lenne. Az meg nem kevés:/Jim-Y, Arkennys: nektek is thx, megpróbálom most az Atit
-
válasz
betegphiu #2327 üzenetére
Csak alap mapokon tolod, így te nem fogsz szívni
A workshop nem lenne rossz ötlet, hogy onnan töltöd le a pályát, mikor a szerverre mész, csak rohadt sokszor nem működik. Pl. ismerős nem tud feljönni a szerverre, ha nem alap pálya megy, mert X %-nál elakad neki a workshop letöltés fixen. Nincs egy erőgépe, de azé nemá.A kliens oldali letöltés is szerintem f@szul van megoldva. Ugyebár ha felcsattansz a steam workshopra, kedvencnek jelölsz egy pályát, akkor letölti. Le, de nem a CSGO alá, hanem egy átmeneti mappába.
Elindítod a nyomorult játékot, akkor az ugc manager nevű trágyahalmaz elkezdi átnyálazni az összes egyedi mapot amit letöltöttél a workshopról, ha ebből 50-100db van, akkor órák kérdése és a frissen letöltött pályát is átmozgatja a GO alá. Hát ez így kurva komfortos mondanom sem kell
Jó szokása, hogy a mapokat akkor is nézegeti amíg nem ment végig minden, ha közbe belépsz egy szerverre, így azért egy gyengébb gépen a HDD teperés tud érdekes dolgokat alkotni. -
válasz
betegphiu #2038 üzenetére
Azt még megoldom, hogy kölcsönadom a szervert nektek néha, ha kell, mert nagy forgalom nincs (custom map buz!k vagyunk), de klán az már csak emlék, szerintem nincs 5 ismerősöm, aki GO-zna, asszony meg nem fog warozni
Ha érdekel írj privit, a megvalósítást hétvége fele vállalom (webfelületen átbököd privátra, akkor restartolja addonok nélkül, meg lejelszavazza, majd ha végeztetek visszabököd publikra).
Ami a te dolgod lenne: war konfig szerkesztése, ne én találgassam mennyi a mai divat roundtime meg freezetime-nál
-
Redneck
nagyúr
válasz
betegphiu #1941 üzenetére
Élsimítás mindegy milyen módban van akkor is ez van. Driverem a legjobb ami lehet, ennél stabilabb és jobb driver az én kártyámhoz nincs. Avastot nem nyomom ki, na nehogymár
Játék módban van és kész. Steam community ki van nyomva játék közben. Csak a CS szar, minden más teljesen jól megy, dobozos és digitális formában egyaránt.
A segítséget mindenesetre köszönöm!
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #1937 üzenetére
Tegnap éjszaka még kicsit toltam a meló rovására. Már alakul a dolog a régi M4-el, de még mindig érzem azt a két hetet. A gond, hogy melózni is kellene csütörtöktől, mert bejött egy megrendelés. Sz*r az élet.
Tegnap egy UK frienddel toltunk pár kört, de valahogy mindig kifogtuk a csapatmunkára képtelen embereket. Arról nem is szólva, hogy hullámzóan lövök, nem konzisztens még a dolog.
De mindenképpen megyek most is.
-
Redneck
nagyúr
válasz
betegphiu #1937 üzenetére
Végülis én benne lennék de basszus így hogy kb háromnegyed óra után 10 fps-em van elég dühös lennék. Főleg ha épp 18/2-be lövöm magam
Régen mixnél nem volt divat a pause de nem tudom most hogy van. Még csak Matchmakinget toltam, egy ismerősöm se akar ezzel játszani. Inkább 1.6-ot nyomják ha már CS.
Xero:
Nem a te teljesítményed hullámzó, egyszerűen nekik előbb adja be nem?Lehet hogy 1 ms-el előbb kapod a golyót mint ahogy neked adná. Fogd fel így. Amúgy is idegesítő ha hirtelen kapsz egy nagy tockost. Én mindig megijedek
Az a metál hang mellé meg pláne démoni
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #1902 üzenetére
Nekem a tapasztalatom így hirtelen visszacsöppenve:
- Az M4A1 piszok jó fejvadász cucc, de rushokat nehéz megfogni vele. Kár volt vagy/vagy-ban berakni.
- Az USP jó lett, de a nyomába sem ér a glock-nak nálam.
- A skinek értelmét nem nagyon látom. Mókusvakítás.
- Tegnap tényleg instabil volt a Steam. Több alkalommal jelezte, hogy nem vagyok online.
- Nehezebben talál meccseket. -
Redneck
nagyúr
válasz
betegphiu #1902 üzenetére
Nem szarják le. Az előzőt is javították. Gondolj már bele hány ember van akinek gondja van. Hány féle konfiggal és szoftverkörnyezettel. A Valve az egyik utolsó értelmes csapat, szerintem kár őket szídni.
USP tényleg brutál erős lett, gondolom vissza fogják venni. Bár baromság mert régen is 1-2 golyó kellett belőle ha jól céloztál. Desert élvezhetetlen, a glockon amit évek óta nem használok pedig meglepődtem. Első körben 5 killt lőttem vele waron
Annyira ocsmányul adja mozgás közben hogy az már a régi szép időket idézi.
Szerk:
Én aztán tudnék mesélni az elbaszott frissítésekről sok játéknál. Volt hogy hetekig nem tudtam BF-ezni, Crysis 2-ben egyszer csak visszaállt 1-es szintre az accountom (azóta se írtak vissza) és sorolhatnám.Szerk:
Az viszont biztos hogy az M4A1-S a nyomába sem ér a réginek. Hiányzik a jó kis silencer tunkolás. Azért közelre legalább jó lenne vele szórni. Pontos, erős, de kevés a golyó. -
szabog4
aktív tag
válasz
betegphiu #1880 üzenetére
Jövőhéten nem leszek egyáltalán végig! Reggel 9-fél12 edzés onnan haza 12:00 1óra kaja, pihi aztán futhatok vissza gólyatáborba fél2re ...maaaajd 23:00 kezdődik az uccsó program, amit vagy megvárok vagy nem (Y) pihentető lesz
A lényeg, hogy szétszedem a régi mikit, ami besz@rt és megnézem a baját. Megcsinálom, ha belepusztulok is!
...aztán valami vastagabb drótból meg mondjuk gipszből összetákolok valami állványt, hogy ne kelljen minden megszólalásomkor a mikit felvennem, majd leraknom, mivel ennyiből írhatnék is!
MÓKULOK megint! -
-
Mate
nagyúr
válasz
betegphiu #1734 üzenetére
"eldobált tárak a földön" Ezt kifejtenéd? Ha meghal valaki fel lehet tőle szedni a lőszert?
Ez mégis mi a fenének CS-be? Vagy drasztikusan lecsökkentik majd a lőszerek számát?
Illetve ha valamelyik bohóc megjelenik egy milkamintás fegyverrel és én felveszem megmarad a gusztustalan színe? Gondolom ezzel a raktáramba nem kerül hozzáadásra.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
betegphiu #1721 üzenetére
Ha meg akarsz fogni vele egy rush-t, akkor jó eséllyel kevés lesz. Ami viszont sokkal zavaróbb, hogy pluszban csak 40 golyót adnak hozzá. Kellett már keresnem másik fegyvert a földön, mert elfogyott vagy alig maradt.
Amúgy haverokkal toltunk 3 meccset, és kaptunk mindannyian egy új itemet. Én egy vörös foltos shotgun-t.
-
szabog4
aktív tag
válasz
betegphiu #1684 üzenetére
Hála istennek!
Már azt hittem ez a csoda soha nem történik meg!
Azt is észrevettem, hogy másik M4 skin lesz bár már kezdem megszokni a mostanit!
Egy mp5 rakhatnának bele!/Remélem az alap pisztoly CT-n meg az MP9 és az m4 kap hangtompítót és az m4 valamint az alap ct pisztoly leszerelhető hangtompítót kapnak!!!!!
D/
-
válasz
betegphiu #1683 üzenetére
Én mindent levettem még az anti is brillienaron van vagy mi a neve
az összes többi LOW, de ha 2-3 emberke a képbne van egyszerre, simán lemegy 100 körülire az FPS-em. :/
Nincs valami beállítás , ami befolyásolja még az FPS-t? NEm tudom elhinni ennyit bírna gtx 560 top karim meg a 4 magos procim meg a 4 gb ramom. Igaz 1900x1200 ba játszom ez a natív felbontása a moncsimnak.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
betegphiu #1676 üzenetére
Összeraktam a Dedikált szervert, de nem megy ki netre, én tudok rajta játszani LAN-ban de más nem látja.
De alapból nem az én netemmel kellene próbálkozni
Viszont nashje küldött egy oldalt, ahol lehet 6 órára ingyen szervert kérni rcon-nal mindennel. A ping meg a laggmentesség nem az igazi, de valamit valamiért.
Körbenéztem Google-ban 2000/hó környékén mennek a szerverek átlagban.
Bár amíg még ilyen béna vagyok, addig én nem akarom "komolyabban" venni. Meg több műszak miatt úgyis szívás a csapat... -
reflxx
aktív tag
válasz
betegphiu #1674 üzenetére
Anno amikor cs:s-t játszottam volt egy csomó olyan honlap ahova beregisztráltál és "csinálhattál magadnak" szervert. (kiválasztottad a paramétereket + milyen config kell rá) 5 perc alatt és már mehettél is war-ozni. Hátha van ilyen GO-hoz is
Ja este lehet hogy énis benéznék ha időben hazaérek
-
válasz
betegphiu #1668 üzenetére
Nicns tört progim, ha kell valami megveszem. Előzőleg , mikor működött nem állítottam semmit a felbontással kapcsolatban. Most teljesen 0-ról újra húztam és az steam is meg a game is a D gyökérbe van + kipróbáltam 3 régebbi drivert is és ugyan azt csinálja, most már kezd baromira idegesíteni, minden más game hibátlanul fut a gépemen vadászkutya legyek, ha én ezt értem...
Próbáltam neten keresgélni , és találtam is infókat , hogy gtx560- ti vel másnál is szarakodik és sokan próbálgattak más drivereket, de persze végén nem látom a megoldást a fórumba ,hogy melyikkel lett jó, aki beírt.
Van esetleg itt valaki aki 5. serias geforeceval tolja, az mondja már meg PLS, melyik drivert használja.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
betegphiu #1645 üzenetére
Tegnap ő volt a rezidens betegphiu.
Mondjuk a végére már annyira kimerültem, hogy az utolsó meccsen, nuke-on lőttem 9-et, de még úgy is Xero előtt végeztem.CT-ben nem hoztunk kört, gyalázatos volt. De előtte zsinórban 3 war-t nyertünk, és azokon meglőttem a szokásos 20-30 freget.
(#1649) Sn00k: Volt már 5€ is.
Tavaly augusztusban viszont én is 10,99€-ért vettem.
-
PeL
addikt
válasz
betegphiu #1640 üzenetére
a publicot úgy értettem hogy nem haverokkal mész premade csapattal hanem csak úgy egyedül ahová bedob a matchmaking. Én sem sokat játszom már manapság, kedvem sincs már túlságosan, meg ismerősök is elhanyagolták a játékot így nincs is nagyon kivel játszani, random emberekkel meg nem szeretek az említett lámulás miatt. Ritka az olyan csapat randomban ahol van némi együttműködés, leginkább csak megy a saját feje után mindenki.
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #1634 üzenetére
Friss napi idegbaj: Klíma döglődött bankban. Ügyvéd pont akkor nem volt mire odaértem. A fényező nyaral, így az öregedő autómon (amit lassan raknék le garázsba, de előtte még mennék klubtalira) ott van még a csúnya horpadás. Ja és egy csúnya memory leak bug forrását sem találom.
Szóval mindjárt megyek és vadászom picit.
-
PeL
addikt
válasz
betegphiu #1634 üzenetére
Ha ilyen komoly szintlépéses céljaid vannak akkor a láma publicot el is felejtheted mert nagy csillag vagy max sasig eljutsz, tovább nem (sajna nekem sem megy feljebb Dist. Master Guardiannál...). Elég ha 2-3 ilyen teamet kifogsz egymás után amire nagy a sansz és már bukod is a rankodat. Ilyen célokkal csakis klánnal vagy premade grouppal szabad játszani. Elég sok ilyen bomlasztó emberke játszik sajnos, volt olyan hogy nyert wart buktam emiatt mert el lámulta 1-2 ember mikor nem kellett volna... Sajnos itt CS:GO-ban néha az emberek hajlamosak megőrülni.
-
szabog4
aktív tag
válasz
betegphiu #1618 üzenetére
Szerintem ez a megoldás túl sok vitát gerjesztene!
Gondolj bele 1v1 van, mindenki meghalt és egy CT-nél van a bomba, aki menekül, amíg le nem jár az idő vaaaagy feldobja egy olyan helyre, ahonnan nem lehet leszedni, mint például van azon a (nem ugrik be a neve), amikor, ha lelősz valakit következő körben új fegyvert kapsz. Na és van egy parton lévő pálya, ami közepén van egy kisebb ház és ott a T-k indulópontján az épülő házra fellehet dobni a bombát...már tapasztaltam.Meg hát, ha belelősz egy bombába, akkor az felrobban ennyiből nem? Ne menjünk bele a kémiába most csak egy butított eszmefuttatást hoztam le.
Biztos lehetne megoldást találni erre a lehetőségre, de biztos sok embernek nem tetszene meg most nem is magunkat kellene nézni, hanem a versenyzőket, akik akár 50.000$ kereshetnek...na ők egy ilyen 'újítástól' falra másznának!
Szerintem az viszont jó lenne, hogy csak picit, mondjuk 1 méteres körzetbe arrébb tudd lőni vagy rakni vagy nem is tudom a bombát, mint például fedezék mögé esik a bomba és te nyílt terepre kirakod/kilövöd.
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #1611 üzenetére
Már leb*szott, hogy sehol sem ér el, így megadtam neki a steam accomat. Ha méltóztatik felvenni, akkor majd hívogatom mint a repedtsarkú a román kamionost.
Amúgy is nálam senki nem lehet probb. Tegnap is annyira belejöttem, hogy nem hagytam az ellenből semmit, így kénytelen voltam a csapattárs fejét levadászni, hogy csökkentsem a frag éhségemet.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
betegphiu #1591 üzenetére
Pár éve játszom már, azonos körülmények között (lakás, szolgáltató, sávszél.) az újabb gépemen, amin megvolt anno a 100fps 1.5-ben, azzal hirtelen kb. 2-3x annyit lőttem, mint előtte 40fps-sel. Egyik napról a másikra.
Számít az az fps. COD4-ben meg még ennél is sokkal többet. Pl. van olyan jump, amit 125fps-sel nem tudsz megcsinálni, csak 250-nel, és van olyan, amit csak 333-mal. -
SQX_Barto
addikt
válasz
betegphiu #1570 üzenetére
Délutános vagyok
De beléptél Te is a mix csoportba, biztos lesz elég ember
Később, ha többet fejlődtem, lehet keresek majd fix csapatot, hogy jobban belejöjjek a kommunikációba, meg úgy az egészbe. A mixelések meghozták a kedvet, de még sokat kell fejlődnöm, hogy ne lehúzó ember legyek. (Bár ha maradok váltott műszakban, akkor valószínűleg hatodik, beugró ember lehetnék) -
SQX_Barto
addikt
válasz
betegphiu #1558 üzenetére
Remélem nem lesz olyan kis "szerény" az a community, ezért csináltam egy Steam Group-ot
Akinek tudtam, küldtem meghívót első körben csak saját Friends List-emről.
De mindenkit szeretettel várok/várunk. Ha majd tudok beszélni Fa#&@-ával, akkor lehet TS szoba is lesz.qrva T-fos net, ennek is mix közben kellett behalnia
Fél órát "pihenek" mixből kösz T-fos... -
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #1534 üzenetére
Nem kell non-stop szövegelni, de ha valaki bedobja, hogy rush b, akkor rush b és nem állunk meg bámulni a tájat. Ezen felül közöljük valamilyen formában, ha valami rendellenes történik körülöttünk. Tizenx éve még nem volt olyan luxus neten mint audio chat. Voltak bindelve sorok és jónapot.
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #1532 üzenetére
Nekem a source nagy részt kimaradt az életemből. A hitboxot kezdem szokni, de engem más bosszant.
Sok esetben teljesen jól működik a csapatjáték, de van olyan mintha a falnak beszélnék. Általában itt szoktam lecsúszni, mert felidegesít, hogy rohangálnak mint pók a falon. Na és ez a fajta "skill" egyáltalán nincs összhangban az értékeléssel. Valamilyen módon jó lenne ha odafigyelnének arra is, hogy ki mennyire kooperatív.
A legtöbb fordítás is azon áll vagy bukik, hogy képesek-e normálisan együtt dolgozni.
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #1527 üzenetére
Nekem amiért megéri, az a hasonló forma és gomb kiosztás, valamint a két csúszás gátló a két oldalán. Nagyon rühellem munka közben is amikor erősen kell már szorítani.
10 évente 20e meg belefér bőven.Amúgy marhára nem látom a logikát az osztályozásban. Ugyebár 10 meccs után bedobott gold nova II-be vagy mibe. Most III-ban vagyok, de van olyan csapat ahol jellemzően tőlem magasabb osztályú, de igen balf*sz emberkék játszottak és fordítva. A csapat elosztás is távol áll az egységestől.
Bízom benne, hogy magasabb osztályban valamivel következetesebb.
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #1506 üzenetére
Competitive mode. Én azt kezdtem most el tolni, de jellemzően nagyon gyengék az emberek.
Nekem a külföldi szerverekkel sincs bajom. Ott is 10-20 között alakulnak a pingek.
(#1503) SQX_Barto: Na ehhez kellene sok idő friends listához. Nagyon más világ ez mint 12-14 éve.
Most a competitive aránylag kielégít, de nagyon nagy számban van kezdő.
Amúgy lehet, hogy CoD módszer, de világ életemben CS-t játszottam online. CoD 1-2-t offline végig játszottam párszor, azóta nem is találkoztam a sorozattal (szerencsére).
Ha valaki gondolja vegyen fel xero_hun steam accounton. Nem játszom túl sokat, de hátha.
-
szabog4
aktív tag
válasz
betegphiu #1441 üzenetére
Üdv!
Szívesen mondanám, hogy én csatlakoznék, mert csapatba jobb, főleg, ha összedolgozik a csapat, de, és ez egy nagy DE, mivel nem szoktam sokat játszani és nekem már sok például 1-1 30 körös klasszikus menet bár nem azt mondom, hogy nem szoktam olyanokon tolni, de 3-4óárt biztos nem játszanék.
Amúgy eddig kétszer találkoztam sikongató gyerekkel meg trollkodó fószerral (Mikrofonon pofázott), de ezeket az embereket általában közös megegyezés alapján kidobtuk a szerverről!
Igaz, hogy az esetek túlnyomó részében nem épp kommunikatívak (chat), de lehet találni olyanokat és, akkor nagyon jó játszani! (Ilyenkor szokott általában becrashelni a játék, mivel, hogy merészelem élvezni a játékot...!)
Mivel nem játszom sokat így nem vág taccsra 1-2 lüke, de tényleg nem sokkal találkoztam. Lehet csak mázlim volt/van!Miközben írtam ezt a szöveget kedvet kaptam egy kis CS-re, szóval mentem lövöldébe!
-
lemusz
addikt
válasz
betegphiu #1441 üzenetére
- lowmid-mid cs:go-s skillgroupban mit jelent?
- TS-en toljátok? Amikor matchmakingelek állandóan írja valaki, hogy menjünk fel rá, de szerintem felesleges. Ingame is tökéletesen lehet kommunikálni és az fps érzékeny embereket sem zavarja a háttérben futó plusz progi...
- Lehet érdekelne a dolog, mert nehezen tudok keríteni embereket, amikor kellene. Az meg úgy nem móka, hogy 4.nek 5.nek berakja a buzgorozó román cigányt vagy a sikongató orosz gyereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged