Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
premier meccsek alatt azt hiszem, eddig is a sebzés alapján volt az "alapértelmezett rendezés" - de ezt magadnak ugyanúgy át tudod állítani, mint korábban, csak adott oszlop felé kell kattintanod és tudod pl. frag alapján is rendezni az eredményeket. (ettől függetlenül szerintem is logikusabb így, hogy dmg alapján rendezi sorba a játékosokat)
#76241MikeWazowski! cirka 1-2 héten belül úgyis törlik az összes eredményt szerintem
szóval annyira ne menj rá idegileg
én már a pályánkénti rank rendszerre vagyok nagyon kíváncsi, hogy abból mit lehet majd kihozni. mert azért szerintem mindenkinek vannak erősebb és gyengébb pályái. tehát érdekelne mostmár, hogy ahol tényleg erősnek is érzem magam, ott mi a tényleges ügyességi csoportom (valószínűleg úgyis silver lesz
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest