Hirdetés
- Android szakmai topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
premier meccsek alatt azt hiszem, eddig is a sebzés alapján volt az "alapértelmezett rendezés" - de ezt magadnak ugyanúgy át tudod állítani, mint korábban, csak adott oszlop felé kell kattintanod és tudod pl. frag alapján is rendezni az eredményeket. (ettől függetlenül szerintem is logikusabb így, hogy dmg alapján rendezi sorba a játékosokat)
#76241MikeWazowski! cirka 1-2 héten belül úgyis törlik az összes eredményt szerintem
szóval annyira ne menj rá idegileg
én már a pályánkénti rank rendszerre vagyok nagyon kíváncsi, hogy abból mit lehet majd kihozni. mert azért szerintem mindenkinek vannak erősebb és gyengébb pályái. tehát érdekelne mostmár, hogy ahol tényleg erősnek is érzem magam, ott mi a tényleges ügyességi csoportom (valószínűleg úgyis silver lesz
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- OMEN 15-ce012nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB +1TB HDD magyar vbill gar
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest