- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
-
satomee
senior tag
válasz
moongoose #4878 üzenetére
Én mid fölött?!Na ez a LOL!
Egyébként olyannyira nem szeretem az awp-t hogy bánni se tudok vele!
De tőlem vehetik,én azt élvezem legjobban mikor valaki tonnaszám szedegeti le az arcokat awp-vel,aztán mikor véletlenül a közelébe kerülsz akár csak egy glock-al is,rögtön kiderül milyen műmájer...
Amúgy desert,gránátok,AK/Colt,kevlar,ammo oszt csókolom.Ha mindez nem elég,akkor úgyis mindegy...
És sokszor tényleg megy mindenki ész nélkül mint a birka,kevés az olyan aki pl megpróbál fedezni valakit bombalerakás,defuse során,vagy neadjisten egy kapun áthaladás közben
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #4853 üzenetére
Sokszor van hogy nem csak egy szerveren játszok egész este,úgyhogy inkább én mennék majd utánatok ahova kell.Esetleg tudok van olyan (német) szerver,ahol régen sokszor megfordultam,de mostanában úgy látom teljesen kihalt.Csak arra az esetre ha zavartalanul akarjuk egymást kóstolgatni...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #4848 üzenetére
Ez szerintem se hülyeség,támogatom.Szoktunk ilyet csinálni 2-3 cimbivel,sőt mostanában néha még saját dedikált szervert is indítunk,ami 3-4 embernek még úgy-ahogy elmegy...
Meg valahogy más a hangulata a játéknak ha rendszeresen ugyanazokkal az arcokkal játszol...
MOD: És ezzel a posttal lettem tag!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #4837 üzenetére
Hát ha tényleg full bénákat keresel és minden kötöttség nélkül,akkor én is szívesen odateszem a nevem elé a PH-t.Itt ugyan még csak kvázi tag vagyok,de engem már kértek meg játék közben hogy álljak át a másik csapatba,azé az jelent valamit...
MOD:Ja,és n00b néven játszok mostanában...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OpenMediaVault
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged