Aktív témák
-
-
satomee
senior tag
válasz
moongoose #4878 üzenetére
Én mid fölött?!Na ez a LOL!
Egyébként olyannyira nem szeretem az awp-t hogy bánni se tudok vele!
De tőlem vehetik,én azt élvezem legjobban mikor valaki tonnaszám szedegeti le az arcokat awp-vel,aztán mikor véletlenül a közelébe kerülsz akár csak egy glock-al is,rögtön kiderül milyen műmájer...
Amúgy desert,gránátok,AK/Colt,kevlar,ammo oszt csókolom.Ha mindez nem elég,akkor úgyis mindegy...
És sokszor tényleg megy mindenki ész nélkül mint a birka,kevés az olyan aki pl megpróbál fedezni valakit bombalerakás,defuse során,vagy neadjisten egy kapun áthaladás közben
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #4853 üzenetére
Sokszor van hogy nem csak egy szerveren játszok egész este,úgyhogy inkább én mennék majd utánatok ahova kell.Esetleg tudok van olyan (német) szerver,ahol régen sokszor megfordultam,de mostanában úgy látom teljesen kihalt.Csak arra az esetre ha zavartalanul akarjuk egymást kóstolgatni...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #4848 üzenetére
Ez szerintem se hülyeség,támogatom.Szoktunk ilyet csinálni 2-3 cimbivel,sőt mostanában néha még saját dedikált szervert is indítunk,ami 3-4 embernek még úgy-ahogy elmegy...
Meg valahogy más a hangulata a játéknak ha rendszeresen ugyanazokkal az arcokkal játszol...
MOD: És ezzel a posttal lettem tag!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #4837 üzenetére
Hát ha tényleg full bénákat keresel és minden kötöttség nélkül,akkor én is szívesen odateszem a nevem elé a PH-t.Itt ugyan még csak kvázi tag vagyok,de engem már kértek meg játék közben hogy álljak át a másik csapatba,azé az jelent valamit...
MOD:Ja,és n00b néven játszok mostanában...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest