Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
válasz
realsteam #3169 üzenetére
Én este szoktam játsznai 20:00-22:00 vagy 23:00-ig ha játszok de nem mindig, hétvégén viszont 22:00-3 vagy 4 ig,és 16 éves vagyok úgy hogy a a munak nem probléma, a tanlulás sem mert általában órán megjegyzem azt amit kell, de néha azért bele is olvasok és így 4.3 az átlagom sztem az jó, a haverokkal nincs gond mert ők is CS-sek
mind1-ik itt lakik egy-két utcára tehát nincs nagy távolság.
nem tudom hogy te mennyit nyomtál egy nap de az már tényleg durva ha remegő kézzel mentél haza
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
realsteam #2820 üzenetére
Itt van egy kis aimbot cheat, német serverről:
Bővebben: link
Kicsomagolás után a Steam/SteamApps/<username>/counter-strike source/cstrike könyvtárba kell tenni, majd a konzolba beírni: play kyle_katarn
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
válasz
realsteam #2820 üzenetére
Kipróbálni csak ne akard, mert attól okosabb nem leszel és még a végén rákapsz az ízére.
Javaslom a csmovie.hu-n fentlévő cheater videókat. Igaz, hogy még 1.6-ból készültek, de azért lehet belőlük tanulni. A legnagyobb probléma, hogy rohadt nehéz felfedezni, ha valaki csítel, elég sokáig kell spectelni, hogy biztos lehess benne.
A CS:S-hez nemrég jött ki az első hook pack, ami a következő ''lehetőségeket'' tartalmazza:
Wall Hack: Átlátsz a falon. Ha valakiről ezt gyanítot, specteld mondjuk fél óráig, akkorra elég biztos lehetsz benne, hogy ezt alkalmazza.
Aimbot: Kapásból fejest osztásnál lehet gyanús. Alap esetben elég nehéz lehet felfedezni, mert ha valaki már érzi a játékot, simán osztogat csítelés nélkül is maki fejeseket, de az azért gyanús lehet, ha 1/30 másodperc alatt az egész képernyőn átrántja az egeret valaki és úgy ad fejest. Szintén 1st person spectelésből lehet szerencsével észrevenni.
Aim hitbox: Mint az aimbot, csak kifinomultabb módon nem fejest ad, csak 3-ból 3 lövés testre talál. Szerintem ez az egyik legkevésbé észrevehető dolog.
Anti-recoil: A gépfegyverek nem rúgnak vissza. Szerintem észrevehetetlen.
A hook pack amit én láttam még tartalmazott pár olyan ''lehetőséget'' is, hogy a radaron látod az ellenségeket, cst-ként a bombát, nem vakulsz a flashtől, átlátsz a smoke-on, stb., stb.
A legdurvább az egészben, hogy minden gombnyomásra ki/be kapcsolható, tehát elég annyit tennie a delikvensnek, hogy ha rosszul áll a szénája bekapcsolja az aim-et, kioszt 2 fejest és kikapcsolja, jöjjön rá valaki.
Ezért remélem én azt, hogy a VAC2 fog olyan opciót tartalmazni, hogy a biztos csalókhoz kimegy 2 markos legény és kávéskanállal szépen kiherélik a szerencsés nyertest.
Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen routert?
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest