- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
realsteam
csendes tag
Nekem is szokott tetszeni a csapatmunka publicon.
20-1-re vezet az ellen. Mondom ez igy nem lsz jó. Mi lenne, ha mondjuk kicsit összedolgoznánk és nem mindenki fragra menne. Legyen bal rush.
Indulas, kes a kezben. Nezem a radart és láss csodát, tök egyedül vágtatok balra.
Mondjuk a legjobb, amikor még páran be is verödnek mellém, eljutunk a bombalerakoig, bevedjuk és sikutunk a mikrofonba, hogy ''tegyemertegkisemberkeakiabombathordozza. miafukkertnemvagyitt????''
Steam -
realsteam
csendes tag
Istenem.
Öreg vagyok. -
realsteam
csendes tag
A gyakorlás tényeg hatással van a skill-re. Szerintem ezt senki nem vitatja.
Csak megnyugtató lehet lecsiterezni a jobban jatszo partnert. Igy megnyugtatja magat az ember, hogy nem volt feleslegesen beleolni annyi idot a jatekba.
En karacsony utan talalkoztam eloszor a cs-vel. 1. jatekban a jatekelmeny egyenlo volt a nullaval. Elindult a jatek, 5-10mp meghaltam, majd neztem a tobbieket.
Cirka 3 honap utan elertem, hogy neha mar 1. helyen is voltam, de a kozepmezonyt egy szerveren sem hagytam el.
Most elvonora kuldtem magam majusig. Egyszeruen annyira belemerultem, hogy az idom nagy resze eluszott. Tarthatatlan volt. Melo, csalad, haverok, mind uszott.
Szóval most is csak csodálattal teli aggodalommal nézem az olyan emberek hozzaszolását, akik mondják, hogy napi több óra gyakorlás jó lesz.
Honnan van rá idejük??? Ua időt értelmes dolgokba is bele lehet őlni.
Nem mondom, már várom a májust, de már nem olyan szar a helyzett, mint 1 hónapja, amikor szinte remegtem hazafelé, hogy lássam hullani a terrorokat. (Volt olyan, hogy álmomban is fejeseket nyomtam - na itt lett vége a mókának
Szóval csak értelmesen a játékkal.
Z -
realsteam
csendes tag
Ebben a pillanatban léptem ki ua miatt.
Elment a kedvem az egésztől.
Az volt az utolsó, hogy mondom dobok egy flasht es irany be.
Bedobom, berohanok, lekaszabolnak. Persze, mert hatul a 3 hulyegyerek meg akkor is egymast anyazta, majd TKzta.
Fostaliga az egész. -
realsteam
csendes tag
www.counter-strike.hu
Itt vannak leírva a változások és javítások. -
realsteam
csendes tag
Ez engem is nagyon érdekelne!
Kiváncsi lennék rá!
Tedd fel kérlek valahová! -
realsteam
csendes tag
Ja, Junkie
Te csiiiiiiiiter vagy!
Mozgó Célpontra tudsz csak lőni!!!!
Steam -
realsteam
csendes tag
Ez azért elég durva. Ha már csak a radaros dolgot nézzük. A többiért meg szájbakapnék egy-két embert, ha észrevenném.
Miért gondolja bárki is azt, hogy jogában áll az én, vagy mások játékélményét elrontani? Neki sem jobb, nekünk sem jobb. Lassan a kedvem is elmegy, hogy játszam.
Ráadásul elmondásod alapján, észre sem lehet venni. Ha meg észreveszed, mi van?
Max nicket vált a köcsögje.
Ezt max csak szerverszinten lehetne beallitani. Figyelje a módosításokat, és a cfg-ket.
Amúgy meg fukk.
Steam
[Szerkesztve] -
realsteam
csendes tag
Na szóval!
Topicon beluli topicot szeretnek inditani.
Mindenki dudámál a chiiiter kis szemetekről. Nekem sincs mas velemenyem ezekrol a gerinctelen kis gorenyekrol.
Tegnap fenn voltam ism az ObiNeten.
Aztekon a T oldalon levo fakapun kiugrtik a srac es tuti fejest ad nekem, aki a bomba lerako helynél levo faajton kukucskal kifele terdelve (!) .....
Viszont. Ez lehet mák, gyakorlás, vagy cheat.
Tudni akarom, hogy milyen cheatek vannak. Ki akarom probalni, hogy tudjam, hogy mi a cheat es mi a tudas.
Van valakinek otlete hol lehet talalni ilyeneket. Vagy egyaltalan mi is a cheat? Es milyen tipusai leteznek source-ban?
Egyatalan letezik cheat egy source-s szerveren?
Steam
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
realsteam
csendes tag
Szerintem
Egy olyan szervert, ami public, de nem fragra megy.
Hanem csapatmunkára!
Szerintem
Ja és jó lenne az 2awp/csapat patch is!
Szerintem -
realsteam
csendes tag
Mi az a rank?
-
realsteam
csendes tag
Hali!
mozgo_celpont a nevem CSS-ben. Nem véletlenül
bar lehetne mozgo_celpont_aki_még_láma_is
Sz'al ezek a netes beallitasok elbizonytalanitottak.
En fullos felbontasban nyomom a neten es abszolut nem akadozik.
A tobbiek is siman mozognak a kepernyomon. Senki sem akadozik rajta.Viszont neha nem ertem a jatekot (vagy inkabb gyakran)
Fullosan fejbekapok embereket es nem pusztulnak el. Megfordul és lelő. fuck.
Váltogatom a fegyvereket, melyik lő pontosabban (nem sniper üzemmódban - rühellem az ilyeneket). DeserEagle, AK47, M64???
Hába negedek fejbe szép szagatott sorokat, nem pusztulnak. Lehet, hogy nincsenek is ott?
Steam
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest