- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Aktív témák
-
rebi.
tag
válasz
repattila #4070 üzenetére
Sztem rólad árulja el,hogy egy kis kötekedős gyerek vagy.
Rólam esetleg annyit árul el,hogy utálom a hozzád hasonlókat,és szívesen megtaposnám őket!De ezzel szerintem semmi gond sincs.Én ilyen vagyok és kész,de én még mindenhol kiálltam magamért,és nem neten,hanem az életben is,amiről te semmit nem tudsz,mert ha tudnál bármit is,akkor nem kötekednél neten.
Figyi én nem szóltam még bele senkinek a dolgába,és főleg nem akkor ha mást szidott. Ha már beleszóltál ebbe a dologba,akkor miért érezted úgy,hogy sértegetned,és jelzőkkel illetned engem?
Ha te megtehetted akkor én is nyugodtan mondhatlak nyomoréknak,mert az is vagy!
Az,hogy én felkaptam a vízet és viszakaptad a sértegestést,az még mindíg normálisabb dolog,mint az,hogy beleszólj más dolgába,és beszólj neki.
Mivel én nem téged kezdtelek el sértegetni a pft serveres hsz.-al,ezért nemértem miért sértegettél engem.Szerintem ezis azt bízonyítja,hogy te egy kotnyeleskedő főldláma nyomorék hykomat vagy,aki csak neten meri jártatni a kis mócsingos pofikáját!
Gondolom a suliban még a kajádat is elveszik,és sírva rohansz haza,és ezért neten megpróbálod kiélni magad.
Sry all, az off-ért!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
rebi.
tag
válasz
repattila #4068 üzenetére
Kőssél belém vazze!
Ha neked ez jó,amúgy meg paraszt volt az admin és kész,ezen nem vátoztat ha te nyalod a seggüket,és kötözködsz velem,amugy meg ha én''hudeprovagyok lanrajárok keményvagyok'' vagyok szerinted,akkor te meg
''neten-nagyapofám-de amúgy fosos kis takonyvagyok-aki beszól mindenkinek-de az utcára nem merek kimenni csak anyukámmal''mentalitású akármi vagy.
Egyáltalán minek kötsz belém??Ki szólt hozzád,hogy így nekemessél,te kis takony!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest