- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Sajnos ez egy elég komoly hack. Most már minden hülyegyerek ezzel fog szórakozni
Remélem, hogy mielőbb megjön rá a javítás.
Egyébként észrevetted, hogy %n-re változtatja a nevét amikor hack-kel? Másrészt én egyszer spect voltam mikor hack-elt (épp őt TK-ztam le) és nagyon megugrott a pingem, de nem timeout-oltam...
-
Frosty
aktív tag
-
Gery20
tag
Jó van a keresgélés, meg merre vannak a túszok meg ilyenek azok tényleg nem jelentenek előnyt, viszont a lövök mint állat az igen
Sajnos! Én már láttam sajnos külső szemlélőként elég sok játékot (haver gépén.....), de ennyire pontatlan még egyik CS se volt! A csávók össze-vissza lőnek és egyszer csak HEADSHOT!
Szóval azért nem akkora előny ha 1.5ben egyből headshotot lőttél, mert itt nem megy annyira, a gránátok teljesen másak, a pisztolyok gyengébbek, a fegyverek pontatlanok, ezért írtam nagyobb előny újként látni, mint átszokni a régiről. -
rebi.
tag
Köszi!
Nagyon kezdő vagyok még,de arra már rájöttem,hogy nem szabad csak pötyögtetve lőni,legalábbis ha célozni is akarok!
Majd pötyögtetve foglak célbavenni! hehe
A rat-eket mennyire kéne állítanom??
Meg egyáltalán miket kell állítani a konzolban,vagy miket érdemes!?
Teljesen ''stivivander'' vagyok ehhez a játékhoz! -
F-ECT$
titán
2-höz még annyit. Jön mögöttem a csávó, elém ugrik az ellen és szinkronban kapom elölről és hátulról is a golyót...
3. Ha valaki kitalálja, hogy pl B rush, akkor ne mászkálj az A felé... Ma 13-14 között játszottam az UC klán szerveren. T voltam és csak én pofáztam a mikrofonon. Dust 2, mondom B rush. Erre jön velem 1 ember, persze a B-t 2 ember védte, be is törtünk, de a bombánk az A-nál volt elejtve valahol, amit 3 távcsöves (AWT asszem) ember őrzött... Miután ezt 3x eljátszották, kiléptem a f@szba. -
pisti
őstag
Hát ez nagyban függ attól hogy a CS2 t mikor akarják rilizelni.
Meg beszéltek vmi olyan játékmódokról is amik sokkal inkább kihasználják az endzsim képességeit.
Szóval egy jó netkód+vmi nagy játékmenet újítás, esetleg nagyon jó új pályák, és akármi lehet.
Egyszó mint száz nem fogadnék
De szerintem még sok,sok hónap kell ahhoz hogy olyan népszerű legyen a szorc mint az 1.6 -
rebi.
tag
Szeva faszláma!!hehe
A fasz ki van veled,főleg amikor lelövöldözöl a cs-source-ban! hehe
De majd belejövök és akkor jaj neked! hehe
Na most komolyan. Hogy tudom megcsinálni,hogy legyen konzolom a játékban,és mennyire kell állítani a rat-eket????Meg miket kell még állítani?
Egy kicsit lol nekem,hogy egy egész tárat kell néha beleengedni valakibe,hogy megpusztoljon! -
-Jackson-
őstag
Lehet őis több, mint 4 éve, nemtudom pontosan, én 6.5 bétával kezdtem, ő valamivel hamarabb...
de emlékeim szerint már 1.0 volt, amikor bevették KKnD-be, már azelőtt ezvolt a nickje. Egyébként szerintem gagyinév a spawn ( tőled elnézést ezért, ezzel csak őt szoktam idegesíteni)
Ui.: nem mintha a CurtisJackson jobb lenne, de megihletett az Amerikai Nindzsa néger haverja
egér/bill dolog asusfannak ment, de hogyhogy neked nem ragad a bill? enyém elméletileg ua, csak feketébenés ez ragad, lehet énvagyok túl gyors?
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
Sp4wN az unokatestvérem
és kb 1.0 óta spawn, anno még a KKND-ben nyomta... szóval vagy 4 éve ez a nikkje, nem a ''nagy'' sK | SpawN -tól lopta!
Asusfan-nak: nekem Logi Internet Navigator SE-m van, de sok gomb lenyomásakor az is csipog, bár nem zavaró, mert csak egy tized pillanatra ''tilt''. E miatt még egyszer sem lőttek le azt hiszem, de idegesítő, hogy egy 10k-s billentyűzet ilyet csinál
. Nyilakkal játszok, nem wasd-vel, a ha teis, akkor arra figylej, hogy az ins-home-pgup-del-end-pgdn gombok külön legyenek. Pár billnél az ins-del gombok egybe vannak, engem az zavarna mert én ide rakom a buy, primary-secondary ammo-t, flaslight-ot, túszelvitel/bomba hatástalanítást.
Szvsz egy jó egér/egérpad kombó többet számít, mint a klaviatúra.
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
Figyi: befejezem, nem én kezdtem vitatkozni, nekem 1 rohadt kérdésem volt (már bocs a kifejezésért). Nem warezolni jöttem, nem buzdítani h tölts le ezt meg azt, nem hírdettem, nem flameltem, normális hangnemben beszéltem, én úgy gondolom... De teljesen mindegy, úgysem érkezett normális válasz, 1 embert kivéve (köszi a linket).
Befejeztem
Jó Sorceozást, majd összefutunk vmelyik szerveren
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest