- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
snt
senior tag
válasz
duracell89 #364 üzenetére
A szabályzatban annyi van h a beszerzésről (link stb.) patch stb nem lehet közzé tenni infót, nem lehet letöltésre buzdítani ilyesmi... Nem mondtam semmi ilyet, 1 kérdésem volt, ami lehet hogy még az eredeti ''HL kuponos'' (hogy oda ne rohanjak) változatban is előfordulhat, mert ugye géptől is függ az ilyen dolog
De mind1, befejeztem, tárgytalan, igazad van, van más fórum is -
snt
senior tag
Figyi: befejezem, nem én kezdtem vitatkozni, nekem 1 rohadt kérdésem volt (már bocs a kifejezésért). Nem warezolni jöttem, nem buzdítani h tölts le ezt meg azt, nem hírdettem, nem flameltem, normális hangnemben beszéltem, én úgy gondolom... De teljesen mindegy, úgysem érkezett normális válasz, 1 embert kivéve (köszi a linket).
Befejeztem
Jó Sorceozást, majd összefutunk vmelyik szerveren -
snt
senior tag
válasz
duracell89 #356 üzenetére
Warettal nem szívom meg, ez nem a kiadás hibája, hanem vmi gebasz ennyi...
Ne tedd már az agyad légyszíves h neked minden eredeti... Nem kell a duma, meg az álszenteskedés... Elhiszem h te HL fan vagy meg minden, de marhára nem érdekel h te mindent megveszel e eredetibe vagy nem....
Te meg ne tilts meg nekem semmit, ha nem írtam volna oda h Luziferes kiadás crackfixel, hanem csak annyit h gond van vele, rá sem jöttél volna h warez...
Á. hagyjuk lol az egész... -
snt
senior tag
Hali!
Ok, te, meg sokan mások nem warezolnak, de nehogy mindenki nevében beszélj, nehogy azt mondd h senki nem töltötte le warezba, mert komolyan akkor a szőnyeget fogom harapdálni a röhögéstől...
Így van, nem 2 év, csak ki szeretném próbálni h milyen... Internetkávézóba meg minek mennék ha itthon van a netem ??? Sokkal gyorsabb és nem kell +pénzt kifizetnem stb...
>>''Sajnos illegális s mint ilyen nyílt fórumokban nem is fogsz kapni semmilyen segítséget.''
Rengeteg fórum van, és csak megsúgom, h nagyon, NAGYON sok helyen warezről beszélnek.. Főleg kezdeti időszakban (mielőtt hivatalosan megjelenne)
De most nem az elvi kérdésekről (warez vagy nem warez) szeretnék vitázni, nem áll szándékomban, senkivel vitatkozni, csak előbb te is tanulmányozd át, amit írsz, mielőtt mások nevében is beszélsz....
Ha esetleg vki tudna segíteni, nagyon hálás lennék, ennyi...
köszönöm!
üdv.
snt -
snt
senior tag
Köszi az értelmes hozzászólásokat, de ez is nagyon jó lesz nekem, addig meg pláne nem veszek me gsemmit, amíg nem láttam működésben....
Nem a crack hibás... elvileg crackfix és másoknak megy, 1 egyszerű kérdésem volt, h át lehet e állítani h más meghajtóra cuccokjon, ennyi...
üdv. -
snt
senior tag
Hali!
Nagy gondom lenne: Felraktam a gamet (Luziferes crackfixes), mindent megvan, elindítom és kapok egy hibaüzenetet, h a D:\ meghajtóra akar varriálni, de nekem az a DVD meghajtóm, értelemszerűen nem tud mit kezdeni vele és nem indul...
Meg lehet ez vhogy oldani ?? E:\ -n vagy maga a játék, be lehet állítani h oda csinálja a dolgait?
PLZ NAGYON FONTOS!
a hiba: http://dchelpdesk.fw.hu/error.jpg
üdv.
snt
Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest