- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Gery20
tag
Jó van a keresgélés, meg merre vannak a túszok meg ilyenek azok tényleg nem jelentenek előnyt, viszont a lövök mint állat az igen
Sajnos! Én már láttam sajnos külső szemlélőként elég sok játékot (haver gépén.....), de ennyire pontatlan még egyik CS se volt! A csávók össze-vissza lőnek és egyszer csak HEADSHOT!
Szóval azért nem akkora előny ha 1.5ben egyből headshotot lőttél, mert itt nem megy annyira, a gránátok teljesen másak, a pisztolyok gyengébbek, a fegyverek pontatlanok, ezért írtam nagyobb előny újként látni, mint átszokni a régiről. -
Gery20
tag
Azé vannak itt is érdekes hozzászólások. Azt pl el kell mondani hogy az AK-t nagyon elbaszták, és hogy az M4 is rosszabb lett mint volt. A pályák tényleg szépek
és erőmű se kell hozzá (csak jó netkapcsolat
) viszont tényleg szar ez a hordóról lepattanok, asztalra felugrani nem lehet hülyeség...
Ja és ha vki játsza, akkor azt vegye figyelembe, hogy sokkal nagyobb előnyben van az aki előtte nem CS-zett, mert teljesen más az eddigiekhez képest
Na jó vadászatot
Aktív témák
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest