- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Nézz szét itt:
Bővebben: link -
b.bone
senior tag
nos bizonyára van aki warezol. sőt...
de mikor regisztráltál el kellett volna olvasnod az alapelveket. ezen a fórumon nincs warezolás és nem fog segíteni senki. pl ha én most segítenék engem b@szna le egy moderátor.
erre a célre keressd fel azokat a fórumokat amiket emlegettél.
egyébként mailban persze lehet. de azért nem küldök mert nekem van Hl2 kuponom így nem ismerem a te verziódat.
üdv.
ps.: ha már offolsz, kérlek használd az off kapcsolót -
maniac
senior tag
Na akkor elmondok neked valamit: Alapszabályt érdemes áttanulmányozni mielőtt ilyeneket irogatsz, sajnos nem tudunk rá válaszolni se amiatt mert mi nem warezolunk, se amiatt mert nem találkoztunk ilyen hibával a programban. Az eredeti verziónál nem lépett fel ilyen probléma, ennyi. Az tény hogy érdemes kipróbálni azért előtte mielőtt megveszed, de ott vannak erer az internetkávézok. Másik hogy miért lenne biztos hogy letörlöd miután kipróbáltad (és az próba nem 2év lesz) és megveszed az eredetit? Sajnos illegális s mint ilyen nyílt fórumokban nem is fogsz kapni semmilyen segítséget. Én csak ennyit tudok ajánlani, vedd meg az eredetit, 5000 ft körül árultak itt is hl2 kuponokat kapsz CS:S-t meg hl2-t meg minden jót, érdemes sztem, üdv:Maniac
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest