- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
Sziasztok! Nemrég írogattam ide, hogy így nem megy a tuning meg úgy nem megy... Aztán utána rájöttem. Ment is minden szépen, mint a csillag az égen", de úgy gondoltam ideje lecserélnem a 2x1GB Kingmax ramot, valami 2x2GB kitre. Ősembertől vettem 2x2GB Supertalent kitet 5-5-5-15 időzítésűeket. Annyit csináltam a géppel, hogy az időzítést átállítottam. Postolt a lap megörültem. XP betölt, kékhalál reset. Próbáltam már mindenféle beállítást, de 2.8 GHz-től nem tudom feljebb küldeni a proci és 800mhz-től a memót, holott ez a két órajel a kingmaxxokkal 3.2 GHz és 916MHz volt. Nem hiszem hogy az ST ilyen kula ram lenne, hogy nem bír ennyi OC-t. Remélem tudtok megoldást. Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest