Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
Sziasztok! Nemrég írogattam ide, hogy így nem megy a tuning meg úgy nem megy... Aztán utána rájöttem. Ment is minden szépen, mint a csillag az égen", de úgy gondoltam ideje lecserélnem a 2x1GB Kingmax ramot, valami 2x2GB kitre. Ősembertől vettem 2x2GB Supertalent kitet 5-5-5-15 időzítésűeket. Annyit csináltam a géppel, hogy az időzítést átállítottam. Postolt a lap megörültem. XP betölt, kékhalál reset. Próbáltam már mindenféle beállítást, de 2.8 GHz-től nem tudom feljebb küldeni a proci és 800mhz-től a memót, holott ez a két órajel a kingmaxxokkal 3.2 GHz és 916MHz volt. Nem hiszem hogy az ST ilyen kula ram lenne, hogy nem bír ennyi OC-t. Remélem tudtok megoldást. Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Visszatér a Defender of the Crown: még idén jön a The Legend Returns
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest