- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0tcha
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
tudom hogy mit jelentenek csak valaki pont azt irta hogy az ultra alapja 2.3V ezért irtam le amit találtam a ramokon. azóta rájöttem hogy ezek ultrák mivel a geil ramokat a rájuk rakott borda színe alapján IS meg lehet különbözni, amin narancssárga színű van az ultra. ez tiszta eddig. nem is attol félek hogy nem fog feljebb menni, de 1:1 ben hajtva, a proci már 400 as FSBn se indul el. alapfeszen 384 FSB ig tudtam vinni. 1.56V vcore fesz fölé nem mentem de a 400 ott se megy. szóval itt alapvetően nem a ramokkal van a gondom meg az időzítésein, nekem tökmindegy most hogy cl5 vagy 4, az zavar hogy 400 ra teszek mindent akkor a gép nem bootol, emelhetem én a feszt neki a plafonra is. igaz ramoknak eddig nem adtam többet 2.1 V nál de nem is huztam őket, alaplapba nem találtam más lehetőséget eddig mint 1:1 arányt. 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android játékok topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest