Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• laragirl83

őstag

Na most legyetek okosak pls, és erre vmit mondjatok:

Na most van elegem ebből a kibaszott gépből...
    Már 1x megjártam ezt a szitut, anno írtam is, hogy vmi BIOS állítgatás után, táp föl-le kapcsolás alkalmaával egyszercsak nem bootol a gép... minden venti pörög, lap áram alatt van, de semmi pittyenés, semmi, monitor nem kapcsol be, kész.... frown.gif
    Akkor azt hittem tápm halt meg, ki is vettem, de mikor rádugtam kisgépre, akkor az ott elindult... nah kiderült mégsem a táp a gázos, akkor mi... kezdtem teljesen begolyózni hazavágtam valamit gépben (cpu, lap stb.)
    Aztán ucccsóra mielőtt kiakadtam volna teljesen, csak összeraktam ilyen mind1-mind1 alapon gépet, úgy hogy akkor már pár órája szét volt szedve (táp kiszedve), és hopp beindult, és azóta is ment tökéletesen a tuninggal mindennel heteken át... ez volt akkor, szerencsém volt.
    Most meg b+, restartnál eszembe jutott vmi, huhh mondom így ne bootoljon gép, gyorsan tápkapcsolót kinyomtam, megcsináltam amit akartam (sata kábel lehúz), na mondom akkor mehet a menet... táp fel, power on... semmi!! ÁÁÁ!!! ugyanaz a szitu mint anno is, amit most fentebb írtam...
    Minden venti pörög, kikapcsolt állapotban is asus lapon világít led, szal kakaót kap... de nem m1... frown.gif
    Próbáltam mindent.
    Táp teljesen lehúz kiszed, rárak másik gépre, megy megint, visszarak.... nem m1.
    Jó, akkor CMOS reset, táp le, jumper át rak, elem ki, vissza, összerak, nem m1.
    Jó, Pietrosz írta anno erre, hogy neki is volt hasonló szitu, akkor az segített ha kivette CPU-t majd vissza. Jó ezt is megcsináltam, nem m1.
    Aztán majd 3 óra szopás után hopp 1x csak a sok próbálkozás közepette ELINDULT!! Huh mondom hurrá...
    de ekkor jelzi hogy chassis intruted, system halted... kivettem azt a kis fém szarságot hátuljából, mert állandóan ki-be rakosgattam VGA-t és zavart. jó mondom, akkor gép le, lapka vissza, bekapcsol... megint semmi...!! B+!!
    MI EZ MÁR!?

Új hozzászólás Aktív témák