Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Na, újra itt! Volt fejlemény tegnap este bőven.
Elkezdtem játszani vele, a BIOS-ban felmentem 1.5v felé.
1.525-el 1.44-en megy, elindítottam az Orthost, 1 óra futás után lefeküdtem. Reggelre kikapcsolt a gép...Core Tempel mértem a hőmérsékletet, sosem ment 66 fölé, sőt ksőbb 63 fok körül volt (megnéztem a "jelentést"), úgyhogy passz.
Most reggel 9-kor felraktam 1.55-re, így 1.47 a valós fesz, eljöttem otthonról, de "rálátok" a gépre még megy, de, hogy mi történik otthon, arról foggalmam sincs. A hőmésrsékletet néztem még reggel, kb. ugyan annyi volt, mint 1.44-nél.
Ugyanakkor újabb gondom akadt, bár ez már nem teljesen ide tartozik. Eddig azért nem bírta az 1.5 feletti beállításokat, mert túlmelegedett, gondoltam egy kicsit kiszellőztetem, és kivettem az "asztalból" (sajna csak itt van helye), és így gyönyörűen bírta, mint fentebb írtam. Nincs légmozgás az "asztalba", ezért melexik. Szerintem bent egy 5 fokkal melegebb van, legalábbis ez jött le a és fél perc Orthos után (akkor érte el a csipogós hőmérsékletet). Valakinek valami tipp, hogy hogy tudnám 5+ fokkal csökkenteni a hőt? (Egyelőre a vízhűtést és az új asztal vásárlását/ennek az átalakítását mellőzniém), esetleg paszta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest