Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Na, újra itt! Volt fejlemény tegnap este bőven.
Elkezdtem játszani vele, a BIOS-ban felmentem 1.5v felé.
1.525-el 1.44-en megy, elindítottam az Orthost, 1 óra futás után lefeküdtem. Reggelre kikapcsolt a gép...Core Tempel mértem a hőmérsékletet, sosem ment 66 fölé, sőt ksőbb 63 fok körül volt (megnéztem a "jelentést"), úgyhogy passz.
Most reggel 9-kor felraktam 1.55-re, így 1.47 a valós fesz, eljöttem otthonról, de "rálátok" a gépre még megy, de, hogy mi történik otthon, arról foggalmam sincs. A hőmésrsékletet néztem még reggel, kb. ugyan annyi volt, mint 1.44-nél.
Ugyanakkor újabb gondom akadt, bár ez már nem teljesen ide tartozik. Eddig azért nem bírta az 1.5 feletti beállításokat, mert túlmelegedett, gondoltam egy kicsit kiszellőztetem, és kivettem az "asztalból" (sajna csak itt van helye), és így gyönyörűen bírta, mint fentebb írtam. Nincs légmozgás az "asztalba", ezért melexik. Szerintem bent egy 5 fokkal melegebb van, legalábbis ez jött le a és fél perc Orthos után (akkor érte el a csipogós hőmérsékletet). Valakinek valami tipp, hogy hogy tudnám 5+ fokkal csökkenteni a hőt? (Egyelőre a vízhűtést és az új asztal vásárlását/ennek az átalakítását mellőzniém), esetleg paszta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LG LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen autót vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest