Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
phoenix64
üzenetére
Hello, alapvetően a cpu host clockot kéne feljebb tornászni, ha engem kérdezel, 400mhz-et simán viszi, ami 2.8ghz-et eredményez a procinak (7-es szorzóval). Ezen kívül a pci-express freq.-t rakd 100mhz-re biztos ami biztos, és a memória szorzóját 2x-esre (system mem. multipl.), már ha bírja a 800mhz-et a ramod. Ha ezeket megcsináltad, akkor mehet a tesztelés. ha instabil, akkor már csak a cpu host clockot kell lejjebb venned fokozatosan amíg stabil nem lesz, de szerintem simán vinnie kéne.
KaakukK16: Prime95-tel vagy orthossal teszteld, lehetőleg mind a 4 magot. És a valós maghőmérsékletet nézd (pl coretemp nevű progival). Ha viszi a 3.6-ot, hát hajtsd annyin. De stabilnak akkor nevezhető, ha min. 2-3 órát megy a prime hiba nélkül.
Sz.:pengegyerek:pci-e frekit érdemes 100mhz-re állítani, teljesítményt nem befolyásolja, stabilitást elvileg igen (habár nekem eddig ment auto beállítással is), érdemes ennyire rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- World of Tanks - MMO
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest