- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- A Honor profi iPhone másolásban
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Hú Te lány!
Én sokat olvastalak régebben, ramokról, asszem a riva tunerről is írtál stb..-Jó, hogy vagy , ez tény.
Ezekben viszont nem értek 1et Veled. ha komolyan veszed a tesztet, tök mind1, hogy 30perc vagy 5 óra, kevéske mind2.Linpack. igen, nem ma találták ki, amióta IBT néven újraéli fénykorát, azóta újra felkapták nagyon. Nem 1x volt, hogy simán lement ,de a prime hibát dobott..-sztem nem jobb semmivel..
Én spec megszokásból csinálok félórákat. Annyi a limit a tuningtáblázatokban, ezért. Borzalmasan unom, s ha már csinálok valamit 30-60perc, hátha 1x jó lesz valamire. (mert fix stabilitást kijelenteni nem, de melyik igen?)
Örülök, hogy reagáltál! Már azt hittem, hogy valami betegség.(Pl. izületes ujjak, s fáj amikor éppen nekem írsz..
)
Nem vszoltál! Tuningolsz egy kicsit [ITT] ?
főznöm kell, piszkosul unom..(erre is kéne vmi gyors szintetikus recept)Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- OLED TV topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Life is Strange: Reunion - Íme a végleges gépigény
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Grim Dawn
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9 11900
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezekben viszont nem értek 1et Veled. ha komolyan veszed a tesztet, tök mind1, hogy 30perc vagy 5 óra, kevéske mind2.Linpack. igen, nem ma találták ki, amióta IBT néven újraéli fénykorát, azóta újra felkapták nagyon. Nem 1x volt, hogy simán lement ,de a prime hibát dobott..-sztem nem jobb semmivel..
)