Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Ugyan nekem nincs
és nem is leszfelsőfokú végzettségem, de én úgy látom, mint kívülálló, hogy sok értelme nincs. 4 évet elcseszel és sokkal előrébb nem vagy (itthon fizetésileg). Pont azt nem tanítják meg, amiért oda jelentkeztél, cserébeszutyoktöltelék tantárgyakat tanulhatsz, amiket az életben soha többet használni nem fogsz, és mivel sok esetben senki sem értia tanár sem, hogy mi a tantárgy lényege, végigpuskázod, kapsz egy jegyet; ennek sok értelme nincs.A másik oldala, a mindennapos ivászat, bulik, stb., talán ad némi motivációt. Arra jó ez az egész, hogy kiéld a fiatalkorodat, aztán utána felbiggyesztheted a sárga M betűvel díszített "Segíthetek?" táblácskát a pólódra

Gebedjek meg, de azok csinálták jól, akik elvégezték a 8 általánost, esetleg van egy szakmájuk is, ők most
víganeléldegélnek másik országban több fizetésért. A részletekbe nem megyek bele, fölösleges.@tacsko: én februárban nyitottam ki könyvet utoljára, szóval egy fél évig lógattam a lógatnivalót, de most megint elkezdtem olvasgatni; jól esik. Kitűzött vizsgadátumom még nincs, de egy titkolt célom azért van
Egész nap munkában ACL-ezek, IOS-t frissítek vagy show int fa0 parancsokat adogatok ki és megpróbálom elmagyarázni a hüjekevésbé hozzáértőknek, hogy hogy varázsolják vissza az internetjüket és hazaérve valahogy marhára nincs kedvem az egészhez. A legfőbb probléma maga az ember: egy takarítónőnek mondhatom, hogy mi az a router
Ezeket rutinosan már dobozoknak hívom: lapos széles doboz, legkisebb doboz, kár próbálkozni azzal, hogy Cisco 2950, amikor a Cisco-t is CIRKÓ-nak olvassák
A legviccesebb eset eddig az volt, hogy a csóka egy modemet kötött egy 2950-es switchre csak úgy magában, gondolván backup lesz belőle, ha az aktív modem befuckol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple Watch
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egész nap munkában ACL-ezek, IOS-t frissítek vagy show int fa0 parancsokat adogatok ki és megpróbálom elmagyarázni a
Ezeket rutinosan már dobozoknak hívom: lapos széles doboz, legkisebb doboz, kár próbálkozni azzal, hogy Cisco 2950, amikor a Cisco-t is CIRKÓ-nak olvassák

FecoGee
crok