Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Magisk
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22
üzenetére
Nem bántottál meg
A középfokúról annyit, hogy haver mesélte, kijött egy barátja ide No-ba középfökúval és első alkalommal, amikor megszólitották, seggre ült és mukkanni nem tudott. Ha megkéred őket, akkor 60% ban beszélnek hoch de-t, de ha nem, véged van. A költöztetős cégnél senkit nem értettem, csak a lényeget kaptam el. Itt a szállodában ha hozzám beszélnek, azt megértem, de amikor egymás közt... Egy szót nem értek belőle. A Tv ok, meg a reklmáok, de az utcai beszéd, az katasztrófa. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Silvercrest Rajztábla
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A középfokúról annyit, hogy haver mesélte, kijött egy barátja ide No-ba középfökúval és első alkalommal, amikor megszólitották, seggre ült és mukkanni nem tudott. Ha megkéred őket, akkor 60% ban beszélnek hoch de-t, de ha nem, véged van. A költöztetős cégnél senkit nem értettem, csak a lényeget kaptam el. Itt a szállodában ha hozzám beszélnek, azt megértem, de amikor egymás közt... Egy szót nem értek belőle. A Tv ok, meg a reklmáok, de az utcai beszéd, az katasztrófa. 
FecoGee
crok