Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Udv mindenkinek!
Nem is tudtam, hogy ilyen topik is van (tenyleg van minden a Ph!-n!
), bal oldali ajanloban lattam meg, tok veletlenul.Par szoban, ha erdekel valakit: majd 3 eve Angliaban elek, most szeptemberben kezdtem el egyik nagy helyi college-ben a CCNA R&S 1. moduljat, aminek hetfon volt a zarotesztje, sikerrel teljesitettem, bar nehez volt ra felkeszulnom, ennek leirasa kisse hosszabb terjedelmu lenne, igy itt es most nem reszleteznem, de ha valakit erdekel, eppen leirhatom.

Jan. 16-an kezdodik a kettes modul oktatasa, szeretnem vegigvinni mind a negyet, es meg megszerezni egy-ket kiegeszito (pl. Security), valamint Microsoft-os certificate-et, remelem, sikerrel jarok.Nem dolgoztam meg IT teruleten, most viszont mar elegem lett a csicska/kulimunkakbol, olyan teruleten szeretnek melozni, ami erdekel, es az IT az egyik fo ilyen 'csapasirany'. Eletemben nem foglalkoztam meg halozatokkal, foleg nem ilyen melysegben, igy elegge massziv volt ez az elso modul, de sokat tanultam, remelem, hasonloan sikeres lesz a tobbi modul is, es foleg a szektorban valo elhelyezkedes, a tanultak alkalmazasa, es a tovabbi fejlodes!

Kesobb, ha lesz egy kis idom, visszaolvasok par oldalt a topikban, hogy mikrol van szo.
Koszontem, aki elolvasta!
udv
Yeff
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), bal oldali ajanloban lattam meg, tok veletlenul.

FecoGee
crok