Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Udv mindenkinek!
Nem is tudtam, hogy ilyen topik is van (tenyleg van minden a Ph!-n!
), bal oldali ajanloban lattam meg, tok veletlenul.Par szoban, ha erdekel valakit: majd 3 eve Angliaban elek, most szeptemberben kezdtem el egyik nagy helyi college-ben a CCNA R&S 1. moduljat, aminek hetfon volt a zarotesztje, sikerrel teljesitettem, bar nehez volt ra felkeszulnom, ennek leirasa kisse hosszabb terjedelmu lenne, igy itt es most nem reszleteznem, de ha valakit erdekel, eppen leirhatom.

Jan. 16-an kezdodik a kettes modul oktatasa, szeretnem vegigvinni mind a negyet, es meg megszerezni egy-ket kiegeszito (pl. Security), valamint Microsoft-os certificate-et, remelem, sikerrel jarok.Nem dolgoztam meg IT teruleten, most viszont mar elegem lett a csicska/kulimunkakbol, olyan teruleten szeretnek melozni, ami erdekel, es az IT az egyik fo ilyen 'csapasirany'. Eletemben nem foglalkoztam meg halozatokkal, foleg nem ilyen melysegben, igy elegge massziv volt ez az elso modul, de sokat tanultam, remelem, hasonloan sikeres lesz a tobbi modul is, es foleg a szektorban valo elhelyezkedes, a tanultak alkalmazasa, es a tovabbi fejlodes!

Kesobb, ha lesz egy kis idom, visszaolvasok par oldalt a topikban, hogy mikrol van szo.
Koszontem, aki elolvasta!
udv
Yeff
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- Eladó Logitech G705 Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- Eladó Logitech G715 TKL Tactile - US INTL Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- Redmi Note 11s 6Gb 128Gb Rom
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), bal oldali ajanloban lattam meg, tok veletlenul.

FecoGee
crok