Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Mobil flották
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktorius94
csendes újonc
válasz
lorcsi
üzenetére
Switching = Port security, VLAN, Trunk, VTP
Routing = Static, RIPv2, ACL, static/dynamic/overload NAT
DHCP, NTP, Telnet, SSH, passwordsNekem nagyjából ezek voltak a főbb topikok amikből tudtam laborozni is. Nem használtam hozzá való gyakorló feladatokat hanem amikor a CBTNuggets videókat néztem és mutatták hogyan kell konfigurálni a fenti dolgokat akkor szimplán én is megcsináltam. Először lejegyzeteltem a lépéseket/parancsokat aztán megcsináltam én is. Elkezdtem variálni, kísérletezgetni hogy mégjobban megértsem hogyan is működik valami, valamint hogyan lehet máshoz hozzá kapcsolni. Szóval leginkább magamtól hoztam össze. Ajánlom még hogy a PT-n belül jegyzetelj hogy később mikor megnyitod ne felejsd el a dolgokat.
www.packettracernetwork.com/labs/packettracerlabs.html - Ezen az oldalon találsz feladatokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

FecoGee
crok