Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
A baj az, hogy a contract managment elb..ta a szerzodest. A cucc regen EOL es 06.30 ota EOS. Se TAC, se RMA, viszont az ugyfailnak meg ev vegeig van szerzodese NALUNK a cuccra. Rgo, nekunk kel megoldani, vagy cserelni sajat szakallra. Utobbival nincs semmi gondom, ha el..k, hozzak helyre. De ezek most tolem varjak el. En benne vagyok az ilyenekbe, mert poen, de:
- ha leallitjuk a masik mukodo WLC 4402-t, - gondolom az ugyfail nem fog benne turkalni, mialatt a gep megy - lehet az sem jon vissza tobbet, van 2 halott cuccunk. Ezt en nem vallalom be, hacsak nem kapok IRASOS utasitast ra. Akkor tolem mehet
(Bunkoknal mindig irasos bizonyitek kell, mert rad vernek mindnet, ha nem tudod bizonyitani, hogy "Parancsra cselekedtem"
)Switchel kapcsolatban igen, a PVlan hianyzik belole 3560tol megy csak, de en inkabb Stackelhetot vennek, fontos, szinte mar csak azzal talalkozhatunk.
Szerintem Te egy UFO vagy

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Bunkoknal mindig irasos bizonyitek kell, mert rad vernek mindnet, ha nem tudod bizonyitani, hogy "Parancsra cselekedtem"
)
FecoGee