Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
üzenetére
Ott a Win Tűzfala .Az is ugyanolyan jó és ha az értesítések hiányzanak ott a WFC vagy a Tiny Wall. Egyébként meg aha jól emlékszem a Comodo Cloudnál is meg lehet csinálni azt hogy minden programtevékenységre rákérdezzen akkor meg sztem felesleges külön tüzfal mert a brutalra állított HIPS átveszi a szerepet.Hiszen minden programtevékenységre "ugrik"
-
C. s.
addikt
válasz
üzenetére
Szia!
Van egy korábbi telepítőfájlom a 8.4.0.5076-os verzióhoz. [kép] Ha érdekel, írd meg, hogyan juttathatom el Neked, mert nem ismerem a fájlmegosztó oldalakat. Illetve emailben is el tudom küldeni, ha úgy jobb. Jelszóval védve tárolom a gépen, nem volt vírusom se, szóval tiszta.
A programfrissítést érdemes kikapcsolni egyelőre. -
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
Ha stabilitásra vágysz - tipp - talán próbáld ki az AVIRA-t elég komótosan fejlesztik sem a GUI-t sem a különböző funkciókat nem variálják stb. Nálam nagy kedvenc az AVAST FREE aminek a mostani verziója már túl van vagy 4 hibajavítós builden tehát elég stabil.
Fizetősnél jókat szoktak mondani az ESET-re nem feltétlen kell tűzfalas verziója simán elég az antivirus verizó a tűzfalakat túlértékelik, legalábbis amiket a vírusírtók mellé csomagban adnak.+ fontos lehetőleg tiszta telepítés tehát a korábbi kergetők nyomait próbáld pl. ccleaner registry pucolójával is eltávolítani és a központi takarítóját is lefuttatni esetleg a bennragadt dolgokat kézzel eltávolítani, és persze közben egy két gép restart sem árt. én ezekben hiszek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Call of Duty: Warzone
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox tulajok OFF topicja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

én is gondolkodtam valami frappánson de ez nagyon üt, szerintem inkább a win 95-öt kellene feltenni az azért jobb.