- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
blattida #9153 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért nem lehetett mindenzt Dragon Név alatt kiadni ??? Hisz a dragonnak is chromium az alapja és a comodo secure browsernek is igaz itt a 36.1-es az alap..Nem teljesen világos, hogy miért nem lehetett Dragon alatt csinálni ? Semmi olyan ujdonságot nem pakolnak bele ami indokolná a névváltást szerintem.. Ezen fórumbejegyzés sem tett tisztába számomra semmit..Esetleg tudsz valami Bövebb infót a változásokról amelyek olyan egetrengetőek hogy nem fértek bele a dragon brndbe ???
Nekem az a sanda gyanúm, hogy mint Dragon böngészőt nem nagyon akarták használni és úgy gondolták, hogy ha benne van hogy Chromium meg secure majd többen használják...lehet rosszul gondolom.
Hi Sanya,
Currently there are a couple of technical differences with Dragon having a feature list which is a superset of the features in Chromium Secure. Shortly this will disappear as we add the last couple of features to Chromium Secure (such as force SSL connections for sites visited) and we’ll be releasing a new version of Dragon too also based on this later Chromium codebase.
Did you install CS and take a look? Initially you’ll see they look very different.
For Comodo we want to currently keep the Comodo Dragon branding we add to our browser to reflect Comodo’s colours (just like this forum) and a lot of our user love it with things like Dragon logos as forums avatars and even desktop wallpapers. At the same time we’ve had a lot of demand from users and our partner distribution channels for a browser with the same look and feel as Chromium but with the same added value of Comodo’s DNA of security. This is where Chromium Secure comes in.
We’re just throwing this out there and gathering feedback from everyone to find out what people love and which suits them best.
Sanya, which do you prefer? The Comodo Dragon branding or Chrome/Chromium look and feel?
p.s. and of course Chromium Secure will have all the wonderful security and privacy features of Dragon, why would anyone want to use a browser without them
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest