- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Rossz helyen marad a 200 megapixeles szenzor
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- iPhone topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
Vadászmenyét #9206 üzenetére
Ahogy olvastam a vírusírtó topicban a válaszaidat..Neked ez a kombó Túl komoly ahhoz, hogy használd.
Fel fog ugrani egy csomó ablak amiről fogalmad sincs hogy micsoda és csak zavarni fogja a mindennapos munkádat..Akinél egy 360 TS ugyanaz a kategória mint a win defender annak ez a progi nem való..Elnézést az ezen stílusú válaszomért de csak az igazságot írtam le.
A Comodo IS egy olyan összetett és Ingyenes biztonsági csomag ami nagy hangsúlyt fektet az user interakciójára.és a kérdésre adott válaszok adják meg majd a IS valós védelmét..Na most mint írtam Nálad a 360 TS és a Win defender ugyanaz a kategória így a Comodo felugró ablakaira adott interakcióid is csak gondot okoznának a későbbiekben..Valamit nem úgy engedélyezel nem indul a progi nincs net stb stb és akkor jönni fogsz , hogy milyen Xar ez a progi...Ezt megelőzendő írom most ezeket a sorokat.Tehát Win Tüzfala és a defender böven elég lesz Neked
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest