Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Na Én is "bátorkodtam" egy "kicsit" ma...
Felpakoltam W7 x64 Ult. alá a Comodo Time Machine-t...
Nem amortizált le semmit, ez az utolsó változat működik. Gondoltam megnézem mire képes, ezért csináltam egy pillanatképet, majd KIS le, TrustPort fel, Paragon Go virtual-lal a meglévő rendszerről WMvare-s kép legyárt, Player alá be, meg még egyéb "őrült" dolgot, amit amúgy nem szokásom, de látni szerettem volna, hogy mi lesz az eredmény. Hát azt kell hogy mondjam, hogy meglehetősen gyorsan visszaállított mindent(W7 indulása előtt HOME-os menüből), nyoma sem maradt semminek.Fire.
UI: Csak arra kell figyelnem, hogy RSS bekapcsolt állapota mellett ne csináljak pillanatképet, mert az újraindításkor eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest