Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Szerintem kicsit tul vannak mar spilzva a postok

Ennek az egesznek nem nagyon van koze az olcsosaghoz sem, meg a kinai tabokhoz sem
Hiszen nagyon sok "gyarto", akik csak matricazo cegek egyebkent, azok sem keszitenek sajat akksit, hanem mas valakiet hasznaljak....szoval ez jellemzoen igy vanA konkret dolog megoldasa pedig az mivel gondolom nincs tapasztalatod a szereleshez - hiszen nem is kell legyen, mert felhasznalo vagy -, hogy talalni kell egy normalis szervizt
Mivel nincs szakmai hozzaertesed, igy ez penzbe fog kerulni, tehat nem tudod megkerulni azt a folyamatot, amit a magyar kereskedok es szervizek - tovabbra is allitom, hogy szerintem - busas haszonnal vegeznek, kihasznalvan az ilyen usereket.....Regebben is irtam, hogy tudok egy normalisat, de ok Tatabanyan vannak, ugyan elkerik a penzuket, de 100% jol dolgoznak, tapasztaltam sajat magamon is egy olyan notebook problemanal, amivel egy szakszerviz sem boldogult, csak rontott rajta - megoldottak, csillagos 5os - es jo penz
Igy a dolog tovabbra is fennal, akksit kell cserelned, akkor tedd azt pont ugyanugy, mintha barmi mas olyan szamitastechnikai problemad lenne, amit sajat erobol nem tudsz megoldani
- Keresni kell egy olyan megbizhato szervizt, ahol vallalnak tabletbe akksi cseret es beszerzest
Ez messze nem egy nagy problema szerintem, teny, hogy egyszerubb lenne, ha magad tudnad beszerezni, de a cserevel akkor is bajban lennel....Igy akkor lenne egy akkud, amivel tovabbra is jarhatnal ide-oda, hatha valaki beepiti szamodra...
Probaltam mindezt ugy leirni, hogy senkit se sertsen az irasom
Udv: Necro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest