Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necronom

senior tag

válasz makoss #1494 üzenetére

Szerintem kicsit tul vannak mar spilzva a postok :)
    Ennek az egesznek nem nagyon van koze az olcsosaghoz sem, meg a kinai tabokhoz sem
    Hiszen nagyon sok "gyarto", akik csak matricazo cegek egyebkent, azok sem keszitenek sajat akksit, hanem mas valakiet hasznaljak....szoval ez jellemzoen igy van

A konkret dolog megoldasa pedig az mivel gondolom nincs tapasztalatod a szereleshez - hiszen nem is kell legyen, mert felhasznalo vagy -, hogy talalni kell egy normalis szervizt
    Mivel nincs szakmai hozzaertesed, igy ez penzbe fog kerulni, tehat nem tudod megkerulni azt a folyamatot, amit a magyar kereskedok es szervizek - tovabbra is allitom, hogy szerintem - busas haszonnal vegeznek, kihasznalvan az ilyen usereket.....

Regebben is irtam, hogy tudok egy normalisat, de ok Tatabanyan vannak, ugyan elkerik a penzuket, de 100% jol dolgoznak, tapasztaltam sajat magamon is egy olyan notebook problemanal, amivel egy szakszerviz sem boldogult, csak rontott rajta - megoldottak, csillagos 5os - es jo penz

Igy a dolog tovabbra is fennal, akksit kell cserelned, akkor tedd azt pont ugyanugy, mintha barmi mas olyan szamitastechnikai problemad lenne, amit sajat erobol nem tudsz megoldani
    - Keresni kell egy olyan megbizhato szervizt, ahol vallalnak tabletbe akksi cseret es beszerzest
    Ez messze nem egy nagy problema szerintem, teny, hogy egyszerubb lenne, ha magad tudnad beszerezni, de a cserevel akkor is bajban lennel....Igy akkor lenne egy akkud, amivel tovabbra is jarhatnal ide-oda, hatha valaki beepiti szamodra...
    Probaltam mindezt ugy leirni, hogy senkit se sertsen az irasom :)

Udv: Necro

Új hozzászólás Aktív témák