Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Érdekelne olyan tablet, ami hibás az alaplapja, de a kijelzője hibátlan. Írjatok pm-et, akinek van egy ilyen.
-
varmi2
nagyúr
válasz
kerekes.pter
üzenetére
a biosban nem is működik az érintőkijelző ez alap. a billenytűzettel kell lépkedni benne, amit usb-n rádugol.
-
varmi2
nagyúr
Ez az egyik hátrány, ha olcsó kínai tabot veszel. Azzal gyárt a gyártó, ami éppen elérhető. Tehát nincs olyan, hogy chuwi hi 10 akku, hanem megnézed a tied méretét, és tudod, hogy 3,7V-os kell, két db egyben, így kiadja a 6000mA kapacitást. Ennyi. Érdekes, az enyám már másfél éves, de simán visz egy-másfél napot. Fontos az akku vastagsága is.
-
varmi2
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
A különbség: a simán 2db normál usb van, egy db 2.0, és egy db 3.0. A pro: egy db usb type-c
A remix os egy android alapú oprendszer. -
varmi2
nagyúr
Nekem is tiszta magyar win10 van fenn, természetesen home verzióban, és magától regisztrálta magát.
Más: nekem nem működik a wifi normálisan, de van nano wifi vevőm, az van bedugva az egyik usb portba, így használom. E dolgon kívül nincs baja a tabletnek, már több, mint fél éve nyúzom. -
varmi2
nagyúr
Nekem nem a dualos verzió van, hanem a v300. De gondolom a windows driverek ugyan azok, mert a v300 és a v400 között elvileg nincs hardveres különbség, a csak a bios, ami dual os-t támogatja. Nem azt a wint tettem fel, hanem a microsoft oldaláról letöltött 1607-es win10 home.
-
varmi2
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Ez v400, mert dual bootos. V300 óta mindbe realtek chip van. A v300 és v400 között a különbség csak a dual boot. Meg e miatt más bios.
-
varmi2
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Ha dual bootos, akkor v400
-
varmi2
nagyúr
Az a gond, hogy a képernyő tükrözéssel, hogy ez a tablet 1920x1200 felbontású, így ezt tükrözi át a tv-re, ami vont csak 1920x1080 felbontású. Sosem lesz teljes képernyős így a tv-n. Vagy fekete csík lesz, vagy nem látszik valami a tv-n. Azon a videon biztos olyan tablet van, ami 1920x1080felbontású.
-
varmi2
nagyúr
Igen arra gondolok. Én altatom. Pár napig nekem is jó volt. Majd hírtelen eltünt a wifi, mint ha nem is lett volna benne. Eddig úgy működött, hogy benyomtap a bekacsoló gombot. És azonnal elaludt, ha nem nyúltam hozzá, akkor kb két és fél óra múlva hibernálja magát. A frissítés után kb 10-15 perc múlva már hibernálva volt. A képernyőbillentyűn ha megnyomtam egy gombot, nem jelölte ki az adott gombot.
-
varmi2
nagyúr
Pár napja frissít a win10-t a legújabb buildre, de ne tegyétek. Wifi problémák léptek fel, nem aludt el a gép bekapcsoló gombra. Meg sok apróság, ami miatt visszatértem a 1511 buildre.
-
varmi2
nagyúr
válasz
pandamaci
üzenetére
Igen, elkerülhető eu-s raktárral az áfa, ezek a termékek nem esnek vám alá, mert nem érik el azt az ársávot. Ha kettőt veszel belőle, akkor már vám köteles is.
De felesleges félni a kínai raktártól. Ugyan is, a kínai raktáros ár mindig olcsóbb, mint az eu-s ár, plusz a kínai raktárból ingyen jön, míg az eu-s raktárból, a magasabb árhoz még posta költség is van. Ez a két plusz költség eléri azt a költséget, ami a kínai rendelésen lenne, ha áfát kell fizetni. Ha meg átcsúszik, akkor olcsóbban megvan, mint eu-ból. A garancia mind a kettőre ugyan az, neked kell kiküldeni kínába. Egyedül ami az eu raktár előnye, hogy gyorsabb. Kínából kb 3 hét, eu-ból kb egy. -
-
varmi2
nagyúr
válasz
Runcájsz
üzenetére
Válaszolok mindkettőtöknek.
Én a banggood.com-ról rendeltem, kínából. 3 hét alatt megjött, az árán kívül semmi plusz költség nem volt. Én még a v300 szériát vettem, amin nincs android, de direkt nem is akartam. Nos az enyémen aktivált win10 van, semmi újra telepítésre nincs szükség. Kiveszed a dobozból, és használod, ennyi. Alapból van rajta fólia. Úgyhogy ne ez legyen az első gondolat, hogy venni kell. Fél éve használom, és a 48k-s árához képest teljesen elégedett vagyok vele. Ennyi pénzből ma is ezt venném, vagy a hibook-ot. Elcileg ugyan az, mint a hi10, xe fémborítással, de usb portok nélkül, csak egy usb type c van fajta, ha jól rémlik. Ezen meg ugyebár, egy micro usb, egy normál usb 2.0, és egy normál usb 3.0.
Az aksi kibír két napot normál használat mellett, kevesebbet használva 3-4 napot is. -
varmi2
nagyúr
Én a gyári tölővel töltőm, de nem az eu-s töltővel, hanem a gyári amerikai töltő+eu adapter.
Még egyszer sem fagyott le, de olyan volt kétszer, hogy nem akart bekapcsolni. Rádugtam a töltőre utána bekapcsolt. Nekem szól a windows ha már gyenge az aksi. Előszőr azt hiszem 4% -nál, utána talán 2%-nál, meg egynél. Nekem még egyszer sem merült le hirtelen. Mindig rátettem a töltőre kikapcsolás előtt. -
varmi2
nagyúr
válasz
Necronom
üzenetére
de ezeket a Li-ion akksikat nem nagyon illik 0.5C folott tolteni
Ezt nem teljesen értem, hogy mit akarsz írni. De ha a a C betű inkább A betű lenne, akkor tévedsz. Ugyan is ezekbe a tabokba, aksikba van elektronika, ami szabályozza a töltést, és max annyi ampert enged rá, amennyi optimális neki. Töltheted nyugodtan 10A töltővel is, semmi baja nem lesz, mert úgy is annyit vesz fel, amennyire szüksége van. Csak az 5V-ra kell figyelni, mert ez fontos. -
varmi2
nagyúr
Ha windows 10 64bit van rajta, van kék színű usb3 rajta, és a wifi modul realtek chippes, akkor v300 verziót aptál, ami a legjobb lehetőség. Nekem is ilyen van. Eddig hibátlanul teszi a dolgát.
A 2 in1 tablet kiírás azt takarja, hogy van olyan verzi, ami dual bootos, win+ android, de az egyém nem olyan, de nem is kell, direkt csak wineset kerestem. De már lehet kapni hi10-t dual bootosat is.
-
varmi2
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
válasz
Necronom
üzenetére
Nem vitatkozásból írom. De hdmi-n nincs analóg jel, sosem volt, sosem lesz. A hdmi-n csak is digitális adatfolyam jön ki, ugyan úgy, ahogy dvi-d csatlakozón. Egyedül a dvi-i csatlakozón van analóg és digitális jel is. Nézz utánna a dvi szabványoknak.
Ettől függetlenül a hdmi kimenetet te át tudod alakítani analóg jellé, de ehhez aktív átalakító kell. Az aktív és passzív kábel között az a különbség, hogy a passív csak át van huzalozva, olyan fizikai méretre, ami bele illik, addig az aktív átalakítók tartalmaznak chippet, ami átalakítja a jelet. -
varmi2
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
válasz
hedgehog86
üzenetére
Én innen rendeltem a hi10-t, hibátlan, és vám+ áfa mentes volt.
-
varmi2
nagyúr
A dokkolóba nem lehet rakni semmit, illetve van rajta egy usb port. Nekem egyenlőre nincs dokkolóm. Én csak netezek rajta, napo sok órát, és 2 napot simán kibír egy töltéssel, 0 fényerőn. Én a banggood.com-ról vettem, kb 3 hét colt az út. Holland postával jött, áfa és vám mentesen. Ér érték arányban verhetetlen.
-
varmi2
nagyúr
Beüthet bármikor, ez egyértelmű. De az inkább hardweres hiba lesz, amin az új win nem segít. Nekem nem szoktak a Windowsok meghalni. Eddig még nem volt rá példa, egy asztali gépen sem. Volt, hogy belassult, de ez még inkább az xp idejében volt. Mióta win7-8.1-10 használok lassulás sincs. Max kell havonta egy újra indítás.
-
varmi2
nagyúr
Annyi a hátránya, hogy feleződik a háttértár. Főleg 32Gb háttértárnál gond. Illetve bonyolultabb windowst telepíteni rá, ha valami fond miatt újra kellene rakni.
Én direkt nem vettem dual bootost. Android tabom volt már, most windosost akartam kipróbálni. Ezért vettem ezt. Nos eddig nem csalódtam. -
varmi2
nagyúr
Pár nap után egy kis vélemény nyílvánítás a chuwi hi10-ről.
Kezdjük az elején. Március 7-én rendeltem meg, a banggood.com oldal, kínai raktárából. 163$ volt az ára, ebben már szállítási biztosítás is volt. Március 20-án érkezett Magyarországra, holland postával jőtt, további egy hetet pihent valahol... De március 30-án váratlanul hozta a posta kocsi. Ugyan is már fel voltam készülve, az áfa megfizetésére. De nem kellett. Így 48000 ft-ba került. Ez igen baráti ár ezért a tabletért.
Rendelés után nézegettem ezt a fórumot, és láttam, hogy többféle verzió van. Reméltem, hogy a legutolsóból kapok. Tehát a kék usb3,realtek wifis, win10 64bites verziósat. Így lett
Maga az összeszerelés minősége hibátlan, nem recseg, nem ropog, stabil tablet benyomását kelti. Az előző tabletemhez képest vastagabb(cube u30 gt2) de az egy más kategória volt. Ez a két usb miatt ilyen vastag.
Nekem a fő cél, az netezés, néha egy kis youtube, sorozat nézés, erre tökéletes ez a gép. Nem tudok belekötni, főleg, ha számításba veszem az árát is.
Az aksi bőven bírja 1 napig. Ha magára hagyom, és elalszik, akkor 6-8 óra alvás után 2-3% a csökkenés,ami bőven vállalható. Nem a gyári töltőjével tőltőm, hanem az Lg telóm 1.8A töltőjével, nos lassan tölt fel, 8 óra, kb. De legalább látszik, hogy nem kamu aksi kapacitás van megadva,legalább is ott, ahol 6600mAh-s aksit írnak.
Aida64 szerint a cpu nem ment 45 fok fölé, bár nem is ízasztottam meg. Tapintásra időnként bal oldalt felül be langyosodik, de nem vészes mértékben. A kijelző szép képet ad, látszik, hogy ips technológián alapul. A felbontása is tökéletes, ehhez az átmérőhöz. És itt megemlítem,itt van egy kis gondom. Ugyan is, le van véve a fényerő 0-ra, de nekem így is erős a fénye, sőt sokszor zavaró, mondjuk este, mikor már a szobába sötét van. Akkor zavarja a szemem. Eddig erre nem találtam megoldást. A két kamera nem valami jóféle, de nem is ezért vettem tabletet, hogy fényképezzek fele. A hangszóró hangerejével nekem nincs gondom. Megfelelő hangerővel szól, bár minősége borzalmas, de sorozatnézésre még éppen megfelelő.
Ősszegzés képen annyit tusok mondani, hogy ajánlott masina, főleg ha belevesszük az árát is, akkor kihagyhatatlan,ha tartalom fogyasztásról van szó. Ha bárkinek kérése van,tegye fel bátran. -
varmi2
nagyúr
válasz
hedgehog86
üzenetére
kék usb3 van, 64bites windows, és megúsztam. Én a bangood.com-ról vettem március 8án, kínai raktárból.
-
varmi2
nagyúr
Ma megjött a tabletem. Hibátlannak tűnik. Ennyi pénzt simán meg ért ☺
-
varmi2
nagyúr
Azon gondolkodom, hogyhogy lenne job, egy mikro sd kártyát tenni a gépbe, vagy az usm3-ra egy usb3 pendrivot. Lenne valamennyi sebességelőnye az pendrivnak?
-
varmi2
nagyúr
Innen kínai raktárból: itt
Biztosítással 163$
A bangood az egyik legajánlottabb kínai webshop, már több mindent vettem innen, eddig semmi gond nem volt, és 2hét alatt eddig mindig itt volt.(#335) wazo:
Ha nem úszom meg, akkor is +13k, tehát akkor is 55k körül van, ami bőven jó, ha meg megúszom, akkor meg a legjobb ár/érték arány. -
varmi2
nagyúr
Na rendeltem egy ilyen tabletet. Jelentkezem, ha megérkezik, és kipróbáltam.
-
varmi2
nagyúr
Vajon miért ment fel a gearbesten az ára 255$-ra? Pedig onnan akartam venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest