Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Mr.Skynet #14903 üzenetére
tudom hogy még nem megy de a bitrate és a symbol rate viszont már változott mégpedig az 50/5megabitre hajazva... szóval már csak arra leszek kíváncsi hogy a modemcsere miképpen lesz, netán az előfizetőnek kell majd becsörögni hogy mikor van otthon és akkor jönnek átcserélik? hétfőn volt nálunk a szerelő akkor volt EPX2203 --> EPC2203 csere mert a régi már csomószor megfagyott az újjal meg minden tökéletes
nekem igazából a 30/3 megabit is szépen hasít P2P-en sincs gond sem lefelé sem felfelé de kipróbálom szívesen mit lehet 8/4 csatorna összefogásából meg 50/5megabitből kihozni itt a Kinizsitől pár utcára(IX ker. mester utca eleje)
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14899 üzenetére
30-at nem cserélik, mondjuk ezért is kérdeztem mert nem hittem el.
60 meg marad 60 és kész, csak ezután már nem lehet majd olyat venni azt annyiÉn nem igazán örülök ennek az egésznek, fejlesztgetnek amikor nyakig vannak a trutyiban
Szvsz most már tisztán arról van szó egész Europa szerte hogy elveszik sok sok ember pénzét azért hogy kb 10-15%-nak adjanak jó netet, és legyen miből a médiaripacsokat kifizetni akik kifényezik nekik a nemlétező csiliárd megabiteket.
Nem az én cégem, szóval nem azt akarom megmondani mit hogyan csináljanak, de nem kéne előbb inkább tisztességesen megcsinálni a rendszert hogy ne történhessen meg pl az mint velem, azaz hogy már két éve nincs netem?
Valamelyik nap elolvastam ezt a topicot az elejétől kezdve (csak ezt és a két elődjét nem). Brutális hogy mi volt itt, ( pedig mondjuk az osztrák vagy lengyel UPC-sek userekhez képest itt még nem is nagyon vannak kiborulva az emberek). Persze sokan csak kiengedik a gőzt (ahogy egyébként én is), de nagyon fontos hogy jogosak a felháborodások, és objektívan nézve szvsz az az igazság hogy vastagon tesznek itt mindenkire, és szerintem ez nagyon nem tissztességes eljárás.És akkor most megint gyorsítanak
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14895 üzenetére
Barátom, azután (szóval kb délelőt 11 után) hogy az a torrentvadász csóka bekapcsolja a gépét, akinek ugyanaz a freqi van kiosztva mind nekem, itt bizony örülök ha megvan a 3 Mbit nemhogy a 30
Szerk.: most pl csak 1.6Mbit lefele, de nekem az 1.6 is bőven elég lenne játékra ha az legalább jó lenne, de ez még az 56Ks modem szintjét se üti meg
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14851 üzenetére
Hát márpedig itt olyan gagyi net van évek óta hogy olyat te szerintem elképzelni sem tudsz, mert egyből azt mondanád hogy erre még te sem gondoltál volna.
Este a három kerülettel arrébb lakó (szintén UPC-s) tesóm már simán time-out, de maga az első UPC-s hop is 200-300ms szokott lenni. Most vagy van egy pszichopata a UPC-nél aki akkor boldog ha velem szórakozhat (ezt azért nem tudom elhinni), vagy pedig az én node-omra van a környék összes torrentwhore-ja rákötve, de az biztos hogy nekem itt új kábel nélkül nem adnának normális netet. Játékban látszik a netgrap-hon hogy hogy mászik fel 10 másodperc alatt a 100-as német ping 400-ra majd vissza 200-ra stb stb, ilyet normálisan müködő rendszer nem produkál ezért meg kelll "dolgozni"
. Ráadásul hajnalban ugyanoda meg 30ms atom stabil minden.
Egyébként jó hétvégét mindenkinek
-
eight
senior tag
-
club1
veterán
válasz
Mr.Skynet #14820 üzenetére
Nem veszem kötekedésnek. A felügyeletem alá 5 kábelnetes és egy-egy bérelt vonali és adsl kapcsolat tartozik. Kb. 10% a valós esélye annak, hogy a végponton/telephelyen/lakáson is elmegy az áram akkor, amikor az ELMŰ/ÉDÁSZ valahol karbantart, és éppen ezért nincs kábeltv/net. Tapasztalataim a következő településeken vannak: Érd, Vecsés, és a gödöllői térség. Nagyvárosi környezetben persze a gyakoribb fiber node-ok miatt ez az esély jelentősen nőhet, és ott akár igazad is lehet (és ennek megfelelően nő a rendelkezésre állás is).
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Mr.Skynet #14712 üzenetére
60mbites a net amiért havi 8kt fizetünk!!!!! mivel a retek UPC xarik a régi felhasználokra és az uj árak ránk nem vonatkoznak(persze ha drágult volna egyböl emelték volna a miénket is). Kaptunk vmi félévre 120Mbitet de amiota ez van szakadozik,laggol a net. Ma kimegyek kutyaval latom plakátot a ház oldalán: Szakadozik vagy lassu a net? Váltson UPCre!!! (mondom anyád pitsáját
) De ne mond mar nekem hogy most akkor egész magyar orszag 500+os msel netezik!? Elég sok gamer van akik ilyenkor waroznak,raidelnek stb ,akkor nekik miért jo a netük?! Jah mert nekik nem UPC van(tudom mivel klan tarsaimnak nem UPCuk van és nekik hihetetlen módón "CSÚCSIDŐBEN" is jó a pingjük)
ui.: sokat érek 120mbitel(torrenten se töltök le 3mbyetal többel+fölös is olyan gyorsan) ha egy oldal 5perc mire betöltődik... -
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14660 üzenetére
Hát én szabályt nem szegek meg, mert ha lehúzom a gerincem a klotyón, akkor hogy várhatnám el másoktól hogy tisztességesek legyenek velem szemben, és bár a magyar viszonyokról nem tudok, de nyugat EU-ban nem engedték. Csak tippelek, de ez gondolom ugyanaz a dolog amiért nem engedik a multikban hogy vegyél 40db akciós TV-t, tuti ráfizetésbe értelem szerűen nem mennek bele.
Egyébként tudom hogy a DIGI nem jobb, nem viccből vagyok itt
, csak azok az esték amikor válogatott át kell hogy üljön este 10-kor DIGI-re hogy legyen valamicske esély az egyébként (XXI-századi Internet viszonyokban) szomszédnak számító Németek ellen, na a szomorúság mellett azért az el tudja gondolkodtatni az embert a miértekről, meg a hogyanokról.
ui.: Nosztalgia hangulatom támadt
valyon megvan még valahol az a Mikrotik-os vinyo-image a P3-hoz
-
jerry311
nagyúr
válasz
Mr.Skynet #14643 üzenetére
A TV-s ágra szokás szűrőt tenni, nem a modemre. Főleg, hogy a szűrő lényege, hogy a visszirányú frekvenciákat vágja. Ezzel csökkentve a hálózatba jutó zajt, ami első körben általában a visszirányt öli meg. Ezért gyakori a TV működik, modemen a Receive LED világít a Send csak villog.
-
Noxy
veterán
válasz
Mr.Skynet #14643 üzenetére
"minél kevesebb elosztó és egyéb eszköz van a node és a modemed közt, annál kevesebb dolgon kell átpaszíroznia szegény modemnek a visszirányú jelét,"
Leírtan neki világosan, de ezek szerint a TV fontosabb, mint a stabil, zavarás mentes net.
Azt meg csak ő tudja a kábel átrendezés után eldönteni, hogy mennyire lessz zavarás mentes a netje. -
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14620 üzenetére
szia
Nem arra gondoltam, hanem hogy több mint egy nap után kitörölte a hsz-ét amiben azt mondta Novonak, hogy a linkelt ping eredményben az első UPC-s hoppok azok nem is olyan vészesek
ui.: tp-linkek tényleg jók, ha bele kéne kötnöm valamibe, akkor talán abba tudnék hogy mindegyik termékük 40C-ig van hitelesítve, bár mükszenek azok feljebb is, csak
-
tomazin
veterán
válasz
Mr.Skynet #14588 üzenetére
Annyira imádom,ahogy edzett chipelt,harci droid képében pompázik előtted a hd
Mondjuk sajnos vannak olyanok akik mindent megtesznek,h az ember rendeljen nagyobbat(mert bármily meglepő ezért pénzt kap).
De inkább tartom vszínűnek,h nem hd-s volt aki ezt ajánlotta...Viszont az funny(szánalmas) ,h neked 5hszedből elég sok új dolgot tudtam meg...
volt egy olyan megjegyzés,h kicsit okosnak tartjuk a kedves ügyfeleket. nos a propeller az elég szolid story. valamelyik nap mámikám abból látta,h szakadozik a nete,h el-elsötétül a monitor,de minden napra akad egy hasonló túlképzett ember, és sajnos már nevetni sem tudunk rajta.
milyen okosnak tartja magát "szelekció" meg akkora baromság,h hihetetlen.
fiktív beszélgetés:
ügyf: Húú hát én vágom nekem nem kell ilyen szájbarágósan előadni.
hd: Bocsánat, akkor lenne olyan kedves bediktálni nekem a gép ipjét.
20-40sec csend
ügyf: Iiiiigeeeeen és azt hol is találom....
Másik fiktív beszélgetés:
ügyf: Maga csak ne oktasson, szr ez az egész,qrva lassú, nekem ne mondja,h nálam van a baj, informatikus vagyok számítógépboltban dolgozok,stb,stb.
hd:Tudta,hogyha üvegen tölt fel akkor nem tud lefelé,mert nem mennek el az ack csomagok. So azt a valószínűsíthetően totalcommander nevű programját,ami éppen 100TB linux iso-t tölt fel egy picit le kéne korlátozni....
ügyf: omfg, bazz ez télleg jó.... -
zolikum
csendes tag
válasz
Mr.Skynet #14588 üzenetére
Szerintem az UPC nem tiltja a lakáson belüli megosztást. Az ÁSZF szerint:
"... szolgáltatási csomagok továbbadására, vagy megosztására a Szolgáltató
külön írásos engedélye nélkül - kizárólagosan a hozzáférés helyéül szolgáló Előfizetői ingatlan határain belül kerülhet sor. "
Szóval a szomszédnak nem oszthatod, de magadnak, úgy, ahogy akarod.És valóban, régen a hálókártya MAC címét kellett regisztrálni, de egy ideje csak a modemet kell beregisztrálni, az első használatkor.
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14585 üzenetére
Nem volt aggódás
Te simán átírod mert tudod hogy mit csinálsz, de itt arról van szó, hogy okoskodásból valaki átírja a MAC-jét, mert olvasta a neten hogy az milyen jó dolog
, és pont egy másik UPC-s által már használt MAC-re írja át (de tényleg, tekintve hogy hány lehetőség van, erre mennyi már az esély
). Aztán mivel Ő nem válalja be - vagy esetleg el is felejti - senki nem tudja hogy mi a baj. Ez azért gáz, mert hiába is telefonál be a másik emberke hogy hol is van a net-je, erre nem lesz egyből válasz a helpdesktől
, ezt csak a rendszergazda fogja észre venni és orvosolni.
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14570 üzenetére
"nem vágom, hogy mit szeretnél"
nvm, csak érdekel amit használok, azt kiváncsi vagyok"ezt olvasgattam"
ezt nagyon köszönöm, mindig az a baj hogy magyarul nem tudok semmit megérteni, a múltkor itt valaki post-olt egy ipconfig /all-t és már azt is bámulnom kellett vagy fél percig a magyar szavak miatt
"10Mbit-nél többet egy szolgáltató sem ad US irányba az tuti" + "idő osztásos dolgokba nem bonyolódtam bele"
Értem én hogy amennyi US-t adnak arra még a docsis1 3mhz-e is elég, csak kiváncsi voltam miért van különbség eurodocsis és sima között DS-ben és miért nincs US-ben. Én sem mélyedtem bele annyira hogy rávágjam mi az oka, gondoltam hátha te majd tudod, de akkor nem marad más utánna kell olvasnom
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14549 üzenetére
"1 szálon is mehetne akár ~42,5/30Mbit"
A UPC nem 8Mhz-et használ?, mert az szvsz elméletileg 56 lefelé nem pedig 43 de végül is mindegy mert ezek úgyis a max és nem pedig normál-üzemi értékek
Viszont nem tudod véletlenül hogy ha a downstreamben van külömbség 6Mhz-eshez képest, akkor felfelé miért nincs, mert az mindkét esetben 31Mbit? -
Dantenero72
aktív tag
válasz
Mr.Skynet #14562 üzenetére
Ez az ugyanazt az IPt osztotta ki a mikortik 2ügyfélnek EZ MOST KOMOLY?! Ezzel mit lehet tenni? Mert most mondtak nemrég hogy nincs több IP cím!!!! Mert akkor lehet velem is ez van hogy amint Jóska Pista belogol a gépére baxhatom a netet mert neki is ugyanaz az IPje!!!?? De komolyan ilyenkor mit tudok csinalni?
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14557 üzenetére
"szigetelő szalaggal összetákolt elszakadt optikai kábel barkácsolást, mint otthon nálam Komáromban"
"UPC azért egy elég kulturált és nem utolsó sorban korrekt szolgáltató " + "szóval nem kis mértékben fejlesztenek is néha"
Egy így is van rendjén, a UPC Európa egyik legnagyobb szolgáltatója, bármit is csinál azt csakis magas szinten szabad tennie, és szvsz azért ez többnyire sikerül is neki (még annak ellenére is ez a véleményem, hogy sokáig nagyon rossz netet kaptam tőlük). Szolgáltató head-admin-okkal dumcsiztam egyszer irc-n és mondták hogy ezen a szinten sajnos már minden létfontosságú hardware 3-4 évenként csere, - és bár az nagyon durva összeg- de ha élesben megy valami tönkre akkor a preztisveszteség meg a járulékos költségek sokkal többe tudnak kerülni.(vajon amit kiszednek az kuka?)
"P2P hát most ez megint olyan dolog........."
én a szolgáltatók közötti p2p-re gondoltam nem pedig a felhaszálók közöttireEmlékszem egyszer csak az xs4all.nl-en nagyon ramaty lett mindenkinek a ping-je és megkérdeztem az admin-t hogy ezt mégis hogyan gondolták
Mondta hogy anyagi okok miatt t-online-al meg még egy pár masikkal felmondták a p2p, és most annak a gyümölcsével tud nekünk kedveskedni
"a upc hálózatán belüli adatforgalom nincs számolva tudtommal"
szerintem ami kimegy a modemeden azt mind számolják"talán a hibaelhárítás az egyetlen gyengéjük és ebben nagy mértékben közrejátszik az embereket hülyének néző ügyfélszolgálatuk"
ez egy nagyon nehéz kérdés mert az ügyfélszolgálatra nem ültethetsz be egy fullos rendszergazdát ugyebár, ráadásul szvsz a felhasználók többségének tényleg ugyanolyan háztartási eszköz a számítógép mint a TV, a mikró vagy éppen a hűtőgép. Ezektől az emberektől nem várhatod el hogy értsenek a modemhez vagy a számítógéphez, mert olyan kevés időt töltöttek egész életükben az interneten, hogy még a facebook hatalmas hálózata is meg tudja őket babonázni, tehát tapasztalat az zéró. Bár ugyanolyan okos és értelmes emberek mind bárki más, de számtek ügyben tényleg csak úgy lehet segíteni nekik ha aprólékosan kizárod a modem melletti mikrót meg a többi hihetetlen dolgot.
Talán érdemes lenne megkérdezni minden egyes betelefonálót, hogy saját maga szerint kezdőnek, haladónak, vagy profinak tartja e magát technikai kérdésekben ,és a szerint továbbítani a megfelelő szintű helpdeskeshez vagy végső esetben szakértőhöz, de természetesen ezzel a módszerrel is csak max ritkítani lehetne a hülyéneknézések számát, ráadásul néha a profi is mondhat butaságot -
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14549 üzenetére
"Szerintem egyáltalán nem foglalkoznak vele"
Ettől tartottam egy picit, és ezért írtam szemarci-nak hogy "nem tudom hogy a jel frekikkel ilyenkor mi van", mert mindig is éreztem hogy ezt a lépést esetleg néha kihagyhatják a telepítésnél. Pontosan emlékszem a napra amikor kb. 1-5 éve egyszer jöttem haza, és pont akkor ment el a házból a UPC tech emberke, és attól a naptól kezdve volt használhatatlan a netem. Mindig is gyanítottam hogy rákötöttek az én általam is használt node-ra valamit, amit máshova kellett volna rákötniük
. Ez egy Pénteki nap volt, és már a következő Vasárnap este 7-kor olyan lett a net mintha kicserélték volna a Webstar- egy kalapáccsal szétvert 9600-s modemre
(Most már Január óta megint majdnem tökéletes a net, persze routing Franfurt után most is felejtős, és néha kicsit darabos ha csúcsidő van, de packet loss az már megint zéró, szóval én most meg vagyok elégedve, csak kár hogy az a sok sok terror hónap teljesen leszoktatott az Internetezésről, szinte nem is használom már semmire)
Különben nem is értem hogy a mai hardverekben ez a freki-újraosztás még miért nem automatikus (vagy az?
), hiszen a docsis sem mai gyerek már, valamint ezek az alközpontok nem 32Ft+Áfába kerülnek. Az pedig hogy docsis3-as modelekkel ez elhanyagolhatü még nem elfogadtható magyarázat, mert kellő számú ügyfél esetén úgy is kibújik a szög a zsákból, ha valami nincs rendesen összerakva az nem fogja magát összerakni
Igen sajnos ők sosem áldoztak a routingra meg a p2p-re, ez már akkor is hagyomány volt amikor még nem is voltak Magyarországon, de mivel sosem az igényes "enthusias" réteg volt a "célközönség" szerintem ez számukra nem is probléma. (Ahhoz hogy megnézd mi történt a suttyó-világban vagy hogy hány decibellel ordibált tegnap a Palik, nem kell jó routing, márpedig egy fogyasztói társadalom játékszabályai szerint müködő cégnél mindig is a mainstream-fogyasztókból van bevétel, tehát rájuk kell koncentrálni
)
Az Aorta az tényleg nagyon jó cucc, szerintem UPC-nél joggal lehetnek büszkék rá, meghálálta magát hogy nem spóroltak a minőség rovására, sosem az a szűk keresztmetszet.
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14543 üzenetére
Yes sir
Az tudtam hogy működni fog, meg azért azt is sejtettem hogy a modem valamilyen automatikával beállítja magát, de azért köszönöm az infót
Ahhoz viszont nem értek hogy ez milyen hatással lehet az adott alhálózatra. Elvileg amikor optimális működésre belőnek egy adott alhálózatot, akkor abba mindenféle utóállítgatás nélkül nyugodtan lehet új modemeket pakolgatni, és ugyanolyan optimális marad? -
szemarci
csendes tag
válasz
Mr.Skynet #14545 üzenetére
Hát megbeszélve sehogyan nem volt a UPC-vel
pont ezért kérdeztem, hogy meg tudom-e oldani a modemköltöztetést magam, vagy kénytelen vagyok a UPC-t megkérni a költöztetésre
Olvastam valami ötezres tételről, de nem tudom, hogy ott valami spécit programoznak-e, vagy csak helyettem bedugják a kábelt a konnektorba. Mert azért nem fizetnék, ha nem muszáj.
Ja meg nem pár órára, hanem egyelőre fél évre lenne költöztetve. Nem tudom ez számít-e valamit. -
szemarci
csendes tag
válasz
Mr.Skynet #14543 üzenetére
Jól ráéreztél
Pesten belüli a költözés ráadásul mindkettő 7. ker.
Adatokat nem is nagyon kell módosítani, mert még a számlázási cím is a régi lesz. Csak télleg annyi akkor a kérdés, hogy technikailag az egész úgy működik, hogy szépen rádugom a koaxot az én modememre az új helyen, gondolom restart, és jönni fog a net? -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14524 üzenetére
A modemes kép mellé jöhetne esetleg egy értelmes pingelésről is egy kép Start/Futtatás/cmd majd ping bix.hu -t hagyd futni míg lesz egy csomó "eredmény" majd tedd fel ide a képet, mert ha esetleg felhívod a kedvenc szolgáltatónkat és elkezdesz nekik arról rizsázni, hogy "F" meg "A" meg BCXYÍ... betűket kapsz XY oldal mérésein, azzal max azt éred el, hogy az ügyfélszolgálaton ide-oda fognak téged kapcsolgatni abba bízva, hogy valaki megérti majd a problémádat...
Nekem pl. ezt méri ez a hulladék ráadsául 800ms-el kezdte a mérést, pedig ez a valós és nekem csak Docsis2.0 modemem van, neked meg Docsis3.0, abba ne menjünk bele, hogy elvileg miért instabilabb az én netem válaszideje a Tiédhez képest...
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14505 üzenetére
Abban egyetértünk hogy a fanatizmus nem mindig jó dolog, de szerintem a kockázás itt nem helyén való. Igen állandóan együtt lenni a géppel és WOW-ozni hülyeségnek tűnik ahhoz képest mint mondjuk állandóan együtt lenni a szerelmeddel, de mégis, van aki élete egy részében állandóan játszik, vagy testépít, bulizik, olvass, vagy mit tudom én mibe mélyed túlzottan el, szóval többfélék vagyunk.
Itélkezni természetesen lehet ha akarsz, de szubjektív szemszögből valaki számára ezek ugyan olyan szociális élmények lehetnek mint pl. amikor a haverokkal ülsz és beszélgetsz a kocsmában. Az itt a kérdés (még ha kicsit nyakatekert is a hasonlat), hogy milyen élmény lenne ha éveken át mikor ülsz a kocsmában a többiekkel, mondjuk valaki hátúlról hidegvizes slaggal csapatná a hátadat, és aztán ott van még az is hogy a többiek vajon mit szolnának ehhez hosszú távon. -
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14503 üzenetére
"atom kockák sírnak mindenért, de nem csak a ping-ért - kész vagyok tőlük. Kellene nekik valami 56K faxmodem meg egy telókábel és nesztek xD"
Én minden este szeretnék 2-3 partit játszani (kb 1 órát), nekem ez az egyik hobbim. Szeretném megkérdezi hogy én már nálad atomkockának számítok?
ui.: Egyébként pontosan emlékszem a BBS időkre, amikor mindenki csodált hogy nekem már 9600-as modemem van \;D/, és sajna volt már chello-n rosszabb netem
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14488 üzenetére
"Az a baj, hogy Te is és még rengetegen, nem is akarjátok megérteni amit írtam...."
Én azt hiszem, hogy már az elöbb is megértettem, azért hoztam egy példát hogy miért nem értek egyet ebben a kérdésben. Itt nem a különböző sávszélességekkel , a ratiókkal vagy az igényekkel van a probléma, hanem bizonyos emberekkel és a szokásaikkal, és szvsz nem szabadna általánosítanod, nem ennyire fekete és fehér ez a dolog
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14486 üzenetére
Amit te vázolsz az inkább a server-kliens kapcsolat mind a p2p. A torrentezésnél igen is fontos hogy legyen seeder, hogy akkor amikor neked van szükséged valamire a másik "segíteni" tudjon. És általában pont hogy a seed serverek azok amik nem osztanak tovább mint pár nap.
Annyi klasz régi evek óta seedelt dolog van amit csak torrentel lehet elérni, szinte fel sem lehet sorolni.
Nekem például egyszer elveszett nagyon sok játékom telepítője (nagyon sokról van szó), amiket nem tudtam volna visszaszerezni ha nincsenek azok az emberek akik valahol a világban 6-8 éves játékokat seedelgetnek, hátha valaki egyszer le akarja majd tölteni.valamelyiket. Egyszerűen mindent megtaláltam, pillanatok alatt lent volt ami kellett, és csak a CD-KEY-re volt szükség hogy megint működjenek.
Ezért van az hogy nekem is van kb 1 terra dolgom amit nem törlök le, hogyha kapok a tracker-től egy levelet hogy valakinek kell valami, akkor visszonozni tudjam a segítséget.
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged