- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
eight
senior tag
Régen tényleg volt ilyen, és amikor elérted a limitet, akkor regisztrálni kellett az új gépet (MAC-et) ami kitolta a listából a(z egyik) régit. Most már szerintem nincs technikai akadálya, mert nekem három gépen van FP30-al és az egyikben gond nélkül tudtam hálókártyát cserélni a múltkor.
Tehát "csak" egy szabályról van szó, amit be kéne tartanod mert a szerződésben le van írva, de a megszegésének, "csak" jogi és erkölcsi akadályai vannak.ui.: persze ahogy Mr Skynet írta a router az 1 gépnek számít, szóval az tényleg rendbe kell hogy legyen.
-
Mr.Skynet
senior tag
Szia!
Azért van ez, mert a helpdesk-nek ez van betanítva, marketing, ha az ügyfél beveszi, hogy 3 géphez nagyobb csomag kell akkor a UPC jobban jár, mert többet fizetsz neki /hó... vagy lehet nem tudta a helpdesk, hogy mi a különbség a switch és a router közt.
A sebesség csomagokhoz tartozó konfig tartalmazza, hogy a modem után kötött eszköz(ök) hány db IP címet kaphatnak, valószínűleg a 15-ös csomaghoz 1db IP jár, ezért mondja a helpdesk, hogy 1 gépet köthetsz rá (elméletileg) a 30-ashoz 3db IP jár max...
Esetedben teljesen mindegy, hogy mit mond a helpdesk, mert ha a modemre egy routert kötsz, az 1db gépnek felel meg 1db IP használattal. Az, hogy Te a routered mögé mondjuk teszel még 4db 24port switch-et és 96db gépet mondjuk rákötsz, az a Te magánügyed. Ennek az 1-3-x... IP dolgonak akkor van jelentősége, ha Te minden gépednek saját külső IP-t szeretnél és neked nem tetszik, hogy minden géped 1db IP-n keresztül csatlakozik a netre...eight: ennek azért valljuk be nem sok értelme van, mi köze a upc-nek ahhoz, hogy én hogyan, hány géppel és mire használom azt az 1db IP-t amit kapok, vagy azt a sávszélt amit maximum enged nekem, 1 géppel is ugyan annyi IP-t használok és maximum ugyan annyi sávszélt, ha a korábbi adatforgalmi limites dologgal lenne esetleg kapcsolatban, hogy 3 géphez akkor 3x300Gb-ot enged, akkor elfogadom, hogy van értelme...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Alkoholista nevelde
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged