- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
Közvetlenül a modembe csatlakozik az utp kábel? Nem segít a modem és router újraindítás vagy esetleg a hálózati kapcsolat letiltás majd engedélyezés? ( régen koliba volt hogy elment a net és ez volt a bevált módszer a helyreállításra)
Másik gépen is ilyen a sebesség?
Nekem olyan hiba volt egyszer, hogy kapott a gépem ipt, de semilyen net elérésem nemvolt (se böngészés se email semmi). Előtte csak youtube elérésem nemvolt.
Másik gépen illetve a szerelő gépén is működött rendesen. Újra telepítettem az xp-t és helyreált a dolog.
Viszont ha semmi sem segít be kell jelenteni a hibát.
Sztem jó a jelszint nálad, nálam ilyen: -
eight
senior tag
Ne aggódj, mindenki átesik ezen a UPC-nél aki online akar játszani
Három lehetőséged van:
1, felhívod őket, és ha szerencsés emberfia vagy, akkor véget vetnek a rémálmodnak (pl. áttesznek egy kevésbé terhelt node-ra),
2, ha nincs szerencséd, és nem oldják meg akkor sajna venned kel egy magnumot, és elindulni szépen a környéken, felkeresni minden UPC előfizetőt
3, leszoksz az online játszásról, vagy éjfél után tolod, amikor mindenki alszik -
Mr.Skynet
senior tag
A bix sebesség, terhelés, port sávszél stb. nem feltétlenül mérvadó! A bix csak egy nagy csomópont kis hazánkban, de nem megy át rajta mindenkinek az adatcsomaga mikor netezget, ugyanis direkt peering rengeteg szolgáltatónál van. Ez röviden azt jelenti, hogy a különböző szolgáltatóknak van egymással közvetlen kapcsolata is, nem mindig van szükség a bix-en keresztül eljutni valahová. A lényeg a hop távolság, minél kevesebb eszközön kell átvergődnie a csomagodnak, annál jobb lesz a pinged (elvileg), persze az eszközök terheltségétől is függ a dolog és vannak prioritások is. Erre talán a upc a legjobb példa, hogy néha sz.rik rá, ha ideális, ha nem, ők próbálnak mindent megoldani a hatalmas privát vonalukon ami néha vagy áldásos, vagy őrjítő tud lenni...
-
Novo
csendes tag
Nah szerencsére nem lett elég a restart most 15ms aztán néha felugrik játékban 600+-ra egy pillanatra -> éljen!
Ahogy néztem bixhun reggel 6-kor a legalacsonyabb majd megnézem akkoris.
pluszinfo 40/40 ről már 50Gbit a primary, 60Gbit a secondary éljen ezis!
Csak vhogy mégis egyre rosszabb
Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged